This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Alte marci [Tomi]

mai trebuie si un motor la ele  Icon_smile
poate pe viitor o sa iau si asa ceva ca se potrivesc Icon_smile

@ razvan ,  nu e doar bara man e tot setup-ul prezent care a transormat masina.  
de unde ani de zile m-am tot amagit ca-mi sta masina in strada dar nu era ok deloc acum nu m-as mai da jos de la volan.

cand am venit de la Teliu intre Cluj si Dej s-a luat unul cu un BMW ceva serie noua, diesel in spatele meu , dar stia omul sa mearga bine si pastra distanta.  
eu aveam in bordul acoperit cu o carpa din cauza vtec light-ului carec ma orbea  (un led pus aiurea, prea intens)  si eram atent doar la drum, habar nu aveam de km/h.
...  desi era intuneric mi se parea ca mergem foarte tare si cand am tras carpa aveam 250  km/h  ....   am mers 200 + si pe viraje ...  (buna carpa asta de folosit si la track eventual  Icon_smile  )  

...  nici in vis nu treceam pe acolo asa inainte...acum am mare incredere in masina si 30.000 de-mi pune cineva pe masa nu o dau, jur  Icon_smile

Reply

cam asa s-au gandit cei de la renault pentru reglat trenul de culbutori la masina asta.
... de fapt nu se regleaza se inlocuiesc pt ca sunt solid  si vin pe dimensiuni de compensare.

.... o nimica toata... jos bara fata, jos faruri, indepartat cadranul radiatoarelor + tubulatura turbo, , jos alternator, jos pompa de injectie + periferice si conducta de alimentare, jos axul cu came, jos fiecare tachet....

... apoi masurat cu micrometru la interior fiecare tachet, remontat axul, masurat cu lera si apoi calculat dimensiunile necesare pt jocul aferent la tachetii noi ... demontat si remontat cu tachetii pe dimensiunea dorita

.... o nimica toata .... mai ales ca nu am inca manual si a trebuit sa "descifrez"

[Image: 20161001_214722_zpsugvpr6o8.jpg]

[Image: 20161001_214708_zpskvazbctz.jpg]

[Image: 20161001_214628_zps9eucesdf.jpg]

[Image: 20161002_125107_zpsne0lzztk.jpg]

[Image: 20161002_130417_zpsnocz1dje.jpg]

Reply

pai se stie ca renault proiecteaza a. i. sa castige din servisare
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

pai motorul e Mitsubishi insa ei l-au utilizat pe caroserii mai mari   ...
pe "familia" asta vine utilizat:

[Image: mitsu_zpsusfdemlu.jpg]

daca tot am desfacut am dat jos ieri baia de ulei sa vad cu se prezinta la interior si efectiv este curat curat fara depuneri si contaminari specifice diesel.  cuzineti ok, honuirea proeminenta , etc etc. 
chiar s-a avut grija de ea de altfel toate filtrele erau purflux  Biggthumpup

[Image: 20161002_212745_zpspacwwtz6.jpg]

[Image: 20161002_212532_zps6rlutf5m.jpg]

[Image: 20161002_211502_zpssyevbzts.jpg]

[Image: 20161002_211515_zpsuefb7r3t.jpg]

[Image: 20161002_211452_zpshrjeuzyq.jpg]

Reply

Arata chiar frumos pe interior Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • Tomi
Reply

sincer cu astea uzate niciodata nu stii ce cumperi...
faci probe te uiti dar ce e in motor nu se vede decat la desfacut.

Reply

farmacie!
bai astia o sa faca si pistoanele de plastic azi-maine. sorbu ala de plastic... Icon_smile

Reply

mi-au ajuns piesele de la uzina   Icon_biggrin

[Image: 20161020_105424_zpsy1kzfhno.jpg]

[Image: 20161020_172511_zps3eywyauy.jpg]

[Image: 20161020_165916_zpshewbfrvk.jpg]

[Image: 20161020_182225_zpsgptys5av.jpg]

Reply

cu ce ai pisat p'acolo, torco?

Reply

permatex ca torco l-am terminat

The following 1 user says Thank You to Tomi for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

i-am facut o priza de aer ca cea originala intra sub protectia farului si datorita spatiului ingust se auzea prea tare cum lucreaza geometria variabila ca si un dump valve iar pe masina asta nu-s curios de asa ceva.

acum e mai ok , plus ca am IAT egal cu temp exterioara 

[Image: ocTrDV.jpg]

asa era initial ... 

[Image: UfcmOs.jpg]

si priza externa

[Image: KT3LjJ.jpg]

o gramada de piese de pe masina sunt facute in japonia, de la suspensie la motor Icon_biggrin 

[Image: kGPerh.jpg]

una peste alta sunt multumit de masina , merge ok , sasiul , pozitia la volan , directie peste orice honda cu care am fost.  Poate fac o criza si bag RS-ul in garaj , desi imi sta capul la o tractiune spate .

Reply

te-au ajuns gargaunii aia de la drifteri? sper sa-ti revi Icon_smile
tubulatura d-aia de aluminiu am pus si eu la del sol. mie mi s-a tot miscat de la curentii de aer si unde s-a frecat de parti metalice s-a facut flenduri. deci vezi cum o pozezi si cu ce si cum o pozezi.

Reply

eu pe a mea am dat-o jos si am astupat gaura ca imi umplea filtru de toate mizeriile adunate ... bine, la mine avea vreo 30 de cm lungime dar an decis ca nu se merita.

Reply

si eu am pus-o ca si tomi, perpendicular pe axul masinii, nu ca la tine in priza directa. asa nu intra atatea magarii.

Reply

la mine e un pic oblica.  de tras trage si la relanti iar in boost aspira tot ....
merge la 2.5 bar absolut (valoare MAP) , minus presiunea atmosferica , am cca 1.45 bar full boost.

am avut norocul sa am spatiu sa o pot monta fara a o deforma si fara sa frece.  
vedem in timp ce si cum, daca sunt probleme punem de silicon sau cauciuc (tub aspirator gaze industrial)   la prinderi oricum are tuburi de silicon.
despre filtre si alte cele nu-i stres Icon_smile

urmeaza soft insa trebuie sa iau ceva aparatura pt bdm pt ecu asta.

Reply

writing in progress la Megane,  urmeaza si Accord-ul  Biggthumpup

[Image: 20170110_143749_zpskur9sprm.jpg]

Reply

le-ai mapat sa bage caldura mai repede Icon_smile

Reply

am anulat EGR (din soft si fizic de pe masina) si nu mai am heat exchanger-ul care ajuta mult la incalzirea motorului.
am scapat insa de gaze "inerte" in cilindru, depuneri, contaminarea uleiului, etc.

Reply

ce limbaj de programare e ala?

Reply

winols

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew