This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Accord CU1 Buran Silver 2.0i confort (+ de la mine)

Arata foarte bine accordul ala de la Mugen Drool dar nici nu vreau sa ma gandesc cat costa eleronul ala. O sa fie piesele cat de cat accesibile peste vreo 10 ani la piesele alea, asta daca se mai gasesc pe piata.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Daca ar fi sa mai imi cumpar una bucata Honda, asta ar fi: http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDe...geNumber=1

[Image: !!s5MNs!Bm0~%24(KGrHqYOKkQEyONWqOCoBMn3hlFU,!~~_19.JPG]

[Image: !!s5MONQEG0~%24(KGrHqYOKjYE)qZLIU0vBMn3irCo+!~~_19.JPG]

[Image: !!s5MOkwCG0~%24(KGrHqMOKn!E)6q30eUBBMn3jWnjLw~~_19.JPG]

Pacat ca are defect pe partea dreapta!

Reply

mnda daca tot am ajuns aici, am cautat pe mobile pretul la modelul asta acu 1 luna si nu mnda sunt destul de ok preturile!
deci mi-a stat si mie capu la din asteaIcon_smile

Reply

Pai ce mai astepti... I-ai luat caine lu nevasta-ta in loc sa-i iei masina. Acum in loc sa bage benzina cumpara mancare pt caini Icon_smile) Glumeam, toate la randul lor Icon_wink

Reply

Hmmm... Te roade invidia dupa asa catel.

Reply

L-as manca la cat de dule ce e... Icon_smile) Oare e dinala comestibil !?

Reply

Vince (catelul) nu e comestibil, am bagat in el saracu o gramada de injectii saptamana trecuta in urma vizitelor repetate (zilnic) la veterinar... dar de azi dimineata se simte destul de bine!

Accordul nostru la fel, in urma cu o saptamana visam la un L200 si un civic tr, dar am renuntat in ideea ca piata nu este tocmai cea mai ok in mom asta daca vrei sa vinzi tre sa vinzi foarte ieftin si sa cumperi ... toti vor si pe masa... asa ca pass...

astfel am facut un mic detailing ... spalat degresat, clay&bar, cerat si apoi dus la spalatorie pentru inca un full (de interior nu am rabdare)

ma uitam ieri cu vtin la un site american unde vand aia de la saibe pana la evacuare completa... si nu numai am gasit aproape toate cele necesare unei masini intr-o gam amega larga de producatori after market, oricum linkul il am acasa drept urmare rog pe sensei Vtin sa-l arunce aici daca are timp, ca eu doar pe seara ajung la descktop...

pana una alta... spor in plan si numai bucurii!!!

Reply

cum mic detailing ma, ca ai facut ditai detailingu, m-ai omorat cu solutia aia faina ce scoate toate urmele si cum o durat totul cu jazzul mai mult decat trebuia am uitat sa iau io cutia aia ce o mai aveau Icon_sad

Reply

Ce, ce, ce solutie?

Reply

maine fac rost de producator, si apoi trec pe la honda sa vad cine le distgribuie lor, apoi Doamne' Ajuta!

yula, am primit un detz (undeva la 100 ml) de auto clean, (producator maine, masina in garaj, garaj departe, eu acasa, obosit...)
am folosit foarte putin din ea undeva la max 50 ml, mai mult se evapora Icon_smile si am debituminat aproape toata caroseria, mi-au mai ramas jantele... noroc ca asa i-am demonstrat la Adi ce buna e solutia...

ei bine hai sa incep cu povestea 'ditai detailingului"

Luni:
spalat
Marti:
spalat dinnou clay and bar (40% din masina)
Miercuri:
spalat iar, clay and bar rest
miercuri spre seara vizita honda primit solutia magica
Joi:
spalat, debituminat, clay pe ici pe colo si apoi ceara
Vineri
spalat, debituminat praguri si iar pe alocuri ceara

dupa o saptamana, vine Adi in interes prin Maramu' si observa praf alb (curatat foarte prost ceara de pe masina) si eu direct de la spalatorie dau sa ma intalnesc cu el (interiorul not my favorite)

saptamana asta sunt cu treaba, dar saptamana viitoare curat jantele si caroseria de ceara ramasa...

dar pana una alta ... revin cu poze si detalii
(15-06-2011, 14:05)DeN1gRator Wrote: cum mic detailing ma, ca ai facut ditai detailingu, m-ai omorat cu solutia aia faina ce scoate toate urmele si cum o durat totul cu jazzul mai mult decat trebuia am uitat sa iau io cutia aia ce o mai aveau Icon_sad

aflu producatorul si tot ce trebuie ca sa cumperi (comanda pe net) ok?

Reply

Ce n-as da sa am timpul sa ii trag si eu un detailing... sper sa apuc vara asta.

Reply

Pai si nu se roade lacu daca freci zilnic la ea ?

Reply

1 data pe an tinere Icon_smile

Reply

una din vestile neplacute de pe forum...
mi-a luat ceva timp sa postez si aici intentia mea de a ma desparti de "rasfatata"
am sperat pana in ultimul moment sa fiu nevoit sa o pun la vanzare...
astfel ma despart de ea pentru cateva motive:
- relaxare fiscala
- liniste in familie
- ep3
- si nu pe ultimul loc posibil emigrare... printre tarile vizate - Noua Zeelanda, State sau Elvetia

pana una alta...

Reply

D-apai tare as vrea sa fie EP3 , dar... vom vedea.
Cu criza care va sa vina, preturile se vor duce rau la vale.
Succes!

Reply

Ai dat-o sau urmeaza sa o dai Icon_sad Un EP3 ar merge la fix dar probabil atunci te vei plange si mai mult de calitatea proasta a drumurilor Icon_razz

Oricum eu iti doresc bafta in ceea ce vrei sa faci

Reply

mnda zici tu ceva nenea vtin, om vedea... incepem astfel masina la nevasta:
- golf 4 din 2003 1.9 tdi 4 motion
- apoi daca se vinde accordul => ep3 la feciorul, asta daca nu iese faza cu emigrarea....

dar mai vedem noi,

pana una alta...

Reply

Daca ajungi in Noua Zeelanda nu o sa ai probleme cu adormitul ca sunt multe oi de numarat Rollinglaugh

Reply

Icon_smile
am un tovaras acolo lucreaza in proiectare
nevasta lui in inginerie, deci... departe de mine gandu sa ma becalizez ...

Reply

Nu la asta ma refeream Icon_smile
Ci la...
[Image: counting-sheep.jpg]

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew