This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Accord CU1 Buran Silver 2.0i confort (+ de la mine)

Ca o purcica, biensur!
S-aveti grija la condus, ca multi nebuni mai circula pe drumurile tarisoarei asteia!

Reply

cum am ajuns in B-M am intrat in spalatorie, si dupa ce s terminat de spalat, inca mai curgea de pe ea giata, zapada, norocul ei a fost ca au inmbaiat-o in apa caldaIcon_smile

azi, daca ajung la garaj, fac poze cu nasucul ei curat!

pana una alta...

Reply

S-arunci un ochi si pe forumul cu detailingul, ca baietii aia sunt exceptionali!

Reply

A ta nici nu arata rau, eu am facut-o asa numai umbland prin zona, fara sa fac nici o iesire in exterior. Asta ca sa nu mai zic ca nivelam zapada de pe mijlocul drumului si toata mi se strangea in bara Icon_evil
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Asa s-a prezentat rasfatata la nunta lui Huber (hondar)

in coloana mai sunt 3 honde (a lui Bubu -Baia Mare - a lui Huber-Baia Mare si evident racheta verde a lui LAUX - Resita)

Huber spune tot ...

si totusi e cat un vapooooor....

mai sunt, dar din pacate filmul e mai fainIcon_smile

Reply

Ultima si penultima...kick ass!
A ta e la costum, Ravule! Icon_biggrin

Reply

Foarte tare limuzina Biggthumpup

Reply

de multe ori ma tot intreb de ce nu am luat 5D?

si de fiecare data raspund astfel:

- am dat cu 1 mie mai putin! (cit un civic sedan)
- am gasit totusi culoarea care in padure duce spre galben, la mare spre albastru, iar in lumina reflectoarelor e ca o "vedeta"
- am cel mai nervos face
- si a venit cu 2km la bord!

restul le stiti deja, dar astea inca sunt raspunsurile mele rapide!

pana una alta...

Reply

Mai, dar ultima imi pare ca nu e Accord american. Sa fie un Kouki?
Daca da, baga niste detalii, ca masina arata demential, oricare ar fi ea!

Reply

Daca te referi la ultima masina din prima poza e un Nissan 200sx S14

Reply

e nissan silvia (cat spectacol a putut face omu ala!!!)

mi-a prafuit tot accordul cand a plimbat mirele!

in prezent masina are in jur de 450cp
e mare pasionat de drift (firma lui e driftman S.R.L.)

si el e singurul om care se ocupa de anvelopele/jantele mele.

promit sa va fac cunostinta cu el la un moment dat, e sigurul posesor de honda prelude aws din B.M.
din pacate a suferit un tragic accident (masina - inca se judeca cu tiristul) probabil, intr-un final o sa puna pe picioare si prelude-ul... caci asta e specialitate lui!

stai ca incarc cateva poze:

in film se si audeIcon_smile

Reply

Da, e un Kouki.
Grozava masina! DroolDrool Si p-afara si pe dinauntru.

Edit: sa fiu in locul lui Den1GRator, mi-as lasa gandul de la Ralliart ori alte nazdravanii si un Kouki ar fi intotdeauna de ales. Dar, nah, nu vreau sa-i deschid apetitul.
[Image: bbs_s14_kouki_1.jpg]
[Image: bbs_s14_kouki_2.jpg]

Reply

Nu vrei nu vrei, da imi trantesti minunatiile astea de poze aici....tu, bag seama, vrei sa ma bagi in boala de tot. Icon_redface

Reply

Stimate domn, sunt innebunit dupa masina aia si as fi fericit s-o stiu pe maini bune, sa pot sa-i dau macar binete, din cand in cand. Icon_yikesIcon_yikes
Am vazut de curand un exemplar la Braila, in service, pentru o marire de putere si am cazut lat cand am vazut cum e interiorul, dar - mai ales - exteriorul.
Ce masina...

Reply

ne bagam in club mazda drifters?!

Reply

salut

azi am avut eu ambitia sa verific nivelul pe joja, dupa 7500km si aproape 8 luni nu am sesizat sa fi consumat ulei si arata bine (vizual, culoare spre brun).

maine cred ca dau o fuga pe la honda, sa vedem ce mai fac feciorii...

pana una alta...

Reply

(17-01-2011, 13:30)rav Wrote: salut

azi am avut eu ambitia sa verific nivelul pe joja, dupa 7500km si aproape 8 luni nu am sesizat sa fi consumat ulei si arata bine (vizual, culoare spre brun).

maine cred ca dau o fuga pe la honda, sa vedem ce mai fac feciorii...

pana una alta...
Pai, dragule, pe frigul de afara tu crezi ca masina vrea ulei???!
Mai degraba o tarie. Icon_lol

Te-ai mai interesat de masca aia sport faina? Poate au mai lasat la pret. La unguri o gasesti la un pret rezonabil, cred.
O sa bag un ochi sa vad la cat ajunge.

LE: vorbesc despre masca de la pagina 2 http://ebrochures.honda-eu.com/sources/E...index.html .
Deocamdata nu am gasit un pret.

VLE: ia uita-te la calendarul de pe http://www.hondatalk.ro/Thread-Calendar-...06#pid2006, poate stam vreo 2-3 zile fie in aprilie, fie in septembrie.
Poate reusim sa ne adunam mai multi.

Reply

da stiu, e undeva pe la 600 E (doar bara, masca si restul inca 600)
in ceea ce priveste deplasarea la o hondareala ne facem de cap?

Reply

Mai scoateti, mai, trotineta aia la aer!
Ce merge o joaca prin zapada acusa...
Alfel, Confortul are VSA, nu?

Reply

dap este VSA de la CL face lift 2005 incoa...

acu ca m-ai prins cu poza labushului, sunt sanse sa intre la noi in familie un CRV 2004 nu dau detalii doar ca astept confirmarea nevestei, daca nu HRV ca am nevoie pe aratura de o suspensie care sa reziste, ca saraca Rasfatata face din toate celea zici ca se rupe pe drumurile maramuresene lovia-r bomba direct pe toti cei responsabili si nu ar ave aer! (sa ma scuze Hondarii de la putere... da ce drumuri avem in zona aiaiaiai)

revenind la consum, sa elucidez de ce apare pe CB la mine 5.7% traseu Baia Mare - Oradea

3 ore si putin (190km dus)
3 ore aproape 4 (intors) deja noapte

dus - aproximativ 3 gropi adancime aprox. 15 cm ... coafura rezista
intors ... de nepretuit ... bucuria ca nu am ramas fara suspensie si pieton

DEZASTRU!

la intoarcere, am rulat cu a 6-a pe la 70 max 80 si retrogradari in treapta intai, de cele mai multe ori preferam sa fiu depasit de tiruri, astfel utilizam faza lunga => o mai buna alegere a trasei ideale (tot in treapta intai)

nu 1 data am auzit masini in spatele meu care cloncaneau de zici ca se rup nu alta!

astfel, cred ca vom astepta primavara sa se apuce harnicii nostri guvernanti sa voteze bugetul, sa rareasca investitiile de tip gaura neagra a partidului si sa trimita niste fonduri si pe cararile noastre ...

pana una alta... va pup!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew