This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Accord CU1 Buran Silver 2.0i confort (+ de la mine)

Asa arata vara "rasfatata" noastra

si mai jos am adaugat o poza cu masca,     adica felul in care am pozitionat plasa "tuning" sau tip "fagure" sau cum mama lor le-o mai zice astia pe net...

si ultima un prim plan    
asa cu stropi de ninsoare!

pana una alta...

Reply

Arata bine cu jantele de CTR daca erau un pic mai mari erau Biggthumpup

P.S. Mare feribotul Icon_twisted
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

mai sa sti ca sunt momente in care ... am impresia ca sunt cu ... barca

in parcare sunt cel mai "mare" la propriu destul de greu de manipulat la inceput, Alice nici acu nu vrea sa urce la volan

dar cand ma duc la drum cu ea... se schimba total problema

e drept ca are nevoie de jante mai mari... 19" dar asta doar in cazul in care ar fi drumurile bune.
cert e ca am sa incerc in viitor sa ameliorez asta cu o suspensie reglabila, sau macar sa o cobor din arcuri, o sa vad ce varianta se va dovedi cea mai buna...

inca suntem la inceput si pe stock ... astept sa mai treaca anii ... si cand o sa fie nevoie (reparatii) de astfel de piese trec direct la artileria semi pro ... (suntem tot timplul legati de problema financiara)

pana una alta...

Reply

Si buza fata arata fain tare, congratz ptr look.

Reply

Mersi Adi,

in viitorul apropiat trec pe intretinere, astfel mici tratamente, pentru timpul friguros, la tot ce inseamna cauciuc pe masina si textila...

apoi sa vedem ceva daylight, ca mai uit sa aprind farurile, astfel impreuna cu Vtin am configurat noi in urma cu o saptamana ceva de genul ...
L.E. de aici: http://www.led-drl.co.uk/daylight/

pe urma o sa incep sa fac curat in garaj si probabil muulte vor lua drumul containerului..

am gasit si ceva tratament pentru anvelope dar nu stiu cat de eficient este, o sa l incerc cel putin sper sa nu strice .. mai e si placebo poate dar mna... va zic la vara.

daca ma incord tare, la primavara schimb si bordul, am un defect de fabrica, am sa postez sa vedeti probabil saptamana asta... ca ploua afara si nu ma prea incumet sa scot ap. foto pe ploaia asta...

ce implica schimbatul brodului:
- linie audio si video noua ... video o sa fie ceva moft banal... ca vine la pachet tot corpul, camera mers innapoi, gps incorporat in plansa bord, magazie cd/dvd, alarma si nu mai stiu eu ce contine pachetul:
http://www.magazin-online.ro/dvdcd-auto-...cord-8.php

asta e un site ce mi-a sarit la vedere, sunt si alte modele ...

la linia audio... scot roata de rezerva exista kituri mult mai usoare si mai utile pentru pene, am sa o inlocuiesc cu un subW, statie si un modul ce regleaza tensiunea si impiedica consumul bateriei in van ... scapa termenul exact acu...

si pe urma mai vedem noi...

Reply

13600km
prima zapada
coafura rezista

nici un semn de slabiciune din partea anvelopelor, dar ... stergatoarele fac ca toti dracii zic ca pui un liniar perpendicular pe parbriz asa sunet scot, deci, 130 ronisori si hopa boschu aero twin, astept sa vina pe dimensiunea mult prea inexistenta pe stocurile romanilor ...

pana una alta ce se mai aude despre big in japan?

Reply

hmm...

dupa o zi nasoala, am decis sa schimb stergatoarele, ei bine si acu sunt fericit ca am ales BOSCH, pret decent, calitate foarte buna... sa vedem cum se comporta in timp, momentan singurul lucru ce .. .sa zic asa ma deranjeaza e ca pe partea pasagerului e mai scurt cu 2 cm, in rest e totul perfect, evident am scapat de sunetul inervant, de faptul ca raman dare sau ca nu sterg daca ingheata si tot asa ... recomand si eu BOSCH.

pana una alta fac 14 mii luna asta Icon_smile

Reply

Poate ca nu ai ales lungimile corecte si de aia ii ala mai scurt. Eu mai am 900km si fac 150 mii Icon_biggrin

Reply

heheeh Yula, eu postez la fiecare 100km in+ cu alte cuvinte nu am spor in nici una din activitatiIcon_smile

multumesc la fel sa apuci sa mai adaugi inca un 0 la coada celor 3 cifre fara necazuri si atunci e treaba buna!

Reply

Pai sigur n-a ales dimensiunea corecta daca-i mai scurt. Sa le uzezi cu placere colegu', pan' la 150.000 Icon_smile Sa-l prinzi din urma pe Yula!

Reply

setul asta l-a recomandat programul pentru Honda Accord, de aceea probabil, dar nu e stress merg perfect si nu deranjeaza deloc centimetrul ala, sper sa apuc sa-l ajung pe yula, dar se pare ca doar in 10 ani asta cu conditia ca yula sa parcheze la garaj in perioada astaIcon_smile

va tuzc!

Reply

Vtine! acu, am descoperit cateva poze pe un Facebook al unei prietene plecate in state (ei au un Odyssey)
uite cum aratam eu in urma cu aprox 5 6 ani fiti atenti la detalii (gen basca, camasa)

era palinca in paharele (pentru cunoscatori)

pana una alta...

Reply

La multi ani, Razvane!
Sa fii sanatos si sa ai parte numai de impliniri!

Urmeaza domnul w33bb0...

Reply

Hopa! La multi ani, bade! Sa ne traiesti cu Honda!

PS: sar'na, dl. Vali!

Reply

hehehe trecusi pe alcoale!

asa ca singura diferenta intre mine (live) si pozele de mai sus ... nu am basca, camasa si lungimea parului in rest starea e aceeasi!

va tzuc!

Reply

Tu ce cauti pe aici, ar trbui sa fi in crasma Confused Happy

Reply

crasmaria o fo Sambata acu is in recuperari

Traiti si voi!

Hai noroc! (cu Carlsberg)

Reply

Ohoho la multi ani domnule, sa ne traiesti sanatos si sa ai spor in pe toate planurile.

Reply

Multumesc Adi la fel si voua!

sa ne vedem la anu numai cu bucurii!

Reply

uite cum arata o masina plimbata pe drumurile romaniei

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew