kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 103 in 90 posts
Thanks Given: 32
|
|
hmmm ... daca era sa-mi fi luat fd-ul ma abonam la compresoru tau, sansa rara dar totusi nu-mi vine sa cumpar lucruri pana cand nu am nevoie. da poate il pastrezi si facem mai tarziu combinatia
te hotarasi intainte sa incerci toate variantele?
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
daca e sa o dau, sper sa plece intreaga. no hard feelings razvan, da' e mult suflet in proiectul asta. as vrea sa......dainuie  .
deocamdata nu spun nimic mai mult  .
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 80 in 72 posts
Thanks Given: 86
|
|
păcat că nu ajung la aia 9k, și că ia departe, altfel nu stăteam pe gânduri !
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Sigur isi ia Reno Megane
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
kinky_boy
|
|
pai si nu dai o parte din suflet la cineva de incredere sa se faca un suflet mai mare?
cine stie pe la cine ajunge :  ..... dar deocamdata mai asteapta, nu te grabi ca nu e urgenta, sa se mai alinieze vremurile
|
Toyboy
|
|
RS3 mă bulan ?! ce te-a făcut de ai ales haudi !
|
kinky_boy
|
|
lol, din ce versiuni vehiculai tu amg-uri si alte animale mai serioase te-ai facut stapanu inelelor  )
Sa o stapaniti sanatosi!
si acum sa incepem caterinca: sa ne zici daca simti ceva in ea la capitolul senzatii si feedback, cate tone are si daca te-ai inscris in grupul fetelor cu a3
|
Toyboy
|
|
eu cred că decisiv a fost video-ul ăla vs GTR
|
kinky_boy
|
|
11-10-2018, 17:13
(This post was last modified: 11-10-2018, 17:15 by kinky_boy.)
care? e cu linii drepte? ca la viraje n-am vazut lucruri prea bune
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 48 in 44 posts
Thanks Given: 3
|
|
Middle life crisis Liviule?
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Hă?
Ce haudi care îi șmenul?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
LIVIU_CTS
|
|
razvan, am un doritor, nu are suficienti bani, e posibil sa fac un revers la stock, dar as vrea sa stiu ca sigur iti trebuie kitul. altfel, sa o desfac si sa raman cu el, nu o fac. mai bine o tin asa cum e.
cum am ajuns la rs? simplu. am urcat in ea (anul trecut pe vremea asta) si m-a ompresionat. e adevarat, nu exteriorul, dar bifeaza in rest la toate doleantele mele.
am renuntat la ideea c43amg pt ca in configuratia pe care o vroiam eu nu prea mai erau optiuni
1520 kile, senzatiile...greu de descris. trebuie traite. e un pachet interior-sound-cutie-integrala-cuplu-power care e halucinant.
nu, nu m-am inscris in nici un grup  . sunt convins ca grupul asta e suficient de matur cat sa am cu cine discuta in continuare 
adi, nu e nici un middle life crisis. e alegerea maturitatii  ))) . ai sa vezi 
tot timpul am avut la suflet motoarele 5cil de la audi. e la fel de incarcat de istorie si de glorie ca si seria B de la honda.
masina are suficient de multe atuuri care m-au convins chiar daca la nivel de spatiu e un downgrade. spatiul la interior e mai mic decat in civic, iar portbagajul e ...mult mai mic.
asta e. slabiciniea mea pt lucrurile de calitate a triumfat . la sumele de care vb nu mai incape loc de trecut cu vederea doar pt calitati tehnice. aveam nevoie de masina de toate zilele, nu de trackday. asta a fost o oportunitate si am decis sa nu i pierd. o sa fac un thread, daca e interes, nu doar glume acide (pe care le accept oricum )  )
|
Toyboy
|
|
să ai bafta de dânsa !
legat de glumele acide, te cred suficient de matur încât să îți dai seama că ăștia mai "apropiați" ni-le permitem !
in rest așteptăm trăiri și comparații cu ce ai/avut prin garaj
|
kinky_boy
|
|
Come on, glumele sunt asa de intretinut atmosfera, nu e numic acid sau cu rautate.
Bai nu vreau sa te incurc, vezi ce optiuni ai si da-i inainte. Eu daca o sa-mi masina de familie cand o sa fim trei o sa fie un fd, insa cum sunt obisnuit sa merg cu o masina care trage cand vreau imi doresc ca si aia sa fie la fel. Din pacate, inca nu a venit momentul si nu ma arunc inainte. Dar atunci sigur o sa-mi doresc kitul.
Chiar gasisem un fd alb pe la 100k km pe la 5,5k dar daca o iau nu pot sa merg cu doua masini si ajung sa nu mai folosesc ep3 si mai ales fara motiv. Si o data cu ea vin toate costurile plus loc parcare.
In fine, daca ma tine norocul si inca il mai ai cand o fi cazul atunci sigur il iau.
Hai cu threadu la inelata
|
LIVIU_CTS
|
|
nu ma grabesc mane, nu vreau sa ajunga sa ma doara sufletul inca.
mai vedem.
n-am avut timp sa pun ca am fost plecat in trip la ai mei. numa' atat zic. intre doua viraje de viteza am avut 217, cred ca in 3s . e halucinant.
|
LIVIU_CTS
|
|
ultima vizita facuta la "serice-ul de roti" am facut-o sa vad de ce-mi bat rotile la viteza. ma gaseam plumbi, poate jantele....jantele ar trebui tratate putin cu atentie, nu e nimic grav dar ar trebui puse "la linie" dar problema vine de la cauciucuri.
semislikurile mele in al 4lea sezon si-au dat duhu'. mai eact, cele de pe pastea st. au banda de rulare deformata, probabil inserti rupte. nu e f mare abaterea dar se pare suficient cat sa faca probleme de la 130-140 in sus.
cu ocazia schimbarii rotilor pt sezonu cacacios de iarna, am scapat si de chestiile deranjante ce le simtean la franare. deci , dupa schimbarea fuzetelor, franele sunt ok, nu mai bat, nu mai vibreaza, totul venea de la cauciucuri. a ramas doar un sunet de frictiune dupa o calarire intensa a fanelor, banuiesc un pistonas care nu se retrage cand se incing franele. am cumparat un set de garnituri, la primavara deschid etrierii sa vad ce e acolo. dar ma bucur ca nu se mai duc discurile 
bai, cata bataie de cap iti poate da doua cauciucuri....
|
Toyboy
|
|
am pus și eu niste kumho pe 2.2 și acu ia la a 3 echilibrare in 30k ... când michelin-urile au avut 2 in 75k. cred ca e foarte importanta locația unde sunt produse !
|
LIVIU_CTS
|
|
mah, io nu pot spune ca n-am prins capcane pe drum. oi fi eu manica, ocolesc trasee proaste, drumuri sparte, nu urc borduri, etc., dar sunt capcane pe care le servesti. de obicei mi se strange stomacu cu gandu la telescoape, dar se pare ca gumele sunt mai sensibile. nu m-as grabi sa acuz cauciucu'. astea-s drumurile si e din ciclu' "patzashti".
acumm ramane asa, la primavara tre' roti la rs si sunt 230 oioro bucata.
|
Toyboy
|
|
aici gropi nu-s ...so guma made in china ...
|
kinky_boy
|
|
in sfarsit vesti bune cu franele  ... eu am fost norocos, pana acum n-am avut cauciucuri deformate, dar fac slalom maxim si stiu cam pe unde merg, insa asa cum zice si Liviu sunt inveitabile situatiile in care le servesti ca n-ai scanner la ochi 
Doar unul de iarna de la o diferenta de nivel pe dn1 atunci cu patania cu coloratii de ma pandeau pe autostrada, dar am pus mai degraba pe varsta anvelopei de vreo 10 ani
anu asta n-am mai echilibrat nimic ca erau niste cozi infernale, le-am urcat eu direct pe masina si sunt Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. le-am dat un 200, char si anu trecut stiu ca parca nu le-am echilibrat doar le-am verificat. vorbesc de falkenurile eurowinter.
|
|