This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

2008 CIVIC FN1 TYPE-S

hmmm ... daca era sa-mi fi luat fd-ul ma abonam la compresoru tau, sansa rara dar totusi nu-mi vine sa cumpar lucruri pana cand nu am nevoie. da poate il pastrezi si facem mai tarziu combinatia Icon_razz

te hotarasi intainte sa incerci toate variantele?

Reply

daca e sa o dau, sper sa plece intreaga. no hard feelings razvan, da' e mult suflet in proiectul asta. as vrea sa......dainuie Icon_biggrin.
deocamdata nu spun nimic mai mult Icon_biggrin .
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

păcat că nu ajung la aia 9k, și că ia departe, altfel nu stăteam pe gânduri !

Reply

Sigur isi ia Reno Megane Icon_lol
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

pai si nu dai o parte din suflet la cineva de incredere sa se faca un suflet mai mare? Icon_smile

cine stie pe la cine ajunge :Icon_razz..... dar deocamdata mai asteapta, nu te grabi ca nu e urgenta, sa se mai alinieze vremurile Icon_razz

Reply

RS3 mă bulan ?! ce te-a făcut de ai ales haudi !

Reply

lol, din ce versiuni vehiculai tu amg-uri si alte animale mai serioase te-ai facut stapanu inelelor Icon_smile
Sa o stapaniti sanatosi!

si acum sa incepem caterinca: sa ne zici daca simti ceva in ea la capitolul senzatii si feedback, cate tone are si daca te-ai inscris in grupul fetelor cu a3 Icon_biggrin

Reply

eu cred că decisiv a fost video-ul ăla vs GTR

Reply

care? e cu linii drepte? ca la viraje n-am vazut lucruri prea bune Icon_razz

Reply

Middle life crisis Liviule? Rollinglaugh Rollinglaugh

Reply

Hă?
Ce haudi care îi șmenul?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

razvan, am un doritor, nu are suficienti bani, e posibil sa fac un revers la stock, dar as vrea sa stiu ca sigur iti trebuie kitul. altfel, sa o desfac si sa raman cu el, nu o fac. mai bine o tin asa cum e.
cum am ajuns la rs? simplu. am urcat in ea (anul trecut pe vremea asta) si m-a ompresionat. e adevarat, nu exteriorul, dar bifeaza in rest la toate doleantele mele.
am renuntat la ideea c43amg pt ca in configuratia pe care o vroiam eu nu prea mai erau optiuni
1520 kile, senzatiile...greu de descris. trebuie traite. e un pachet interior-sound-cutie-integrala-cuplu-power care e halucinant.
nu, nu m-am inscris in nici un grup Icon_razz . sunt convins ca grupul asta e suficient de matur cat sa am cu cine discuta in continuare Icon_razz
adi, nu e nici un middle life crisis. e alegerea maturitatii Icon_smile))) . ai sa vezi Icon_wink
tot timpul am avut la suflet motoarele 5cil de la audi. e la fel de incarcat de istorie si de glorie ca si seria B de la honda.
masina are suficient de multe atuuri care m-au convins chiar daca la nivel de spatiu e un downgrade. spatiul la interior e mai mic decat in civic, iar portbagajul e ...mult mai mic.
asta e. slabiciniea mea pt lucrurile de calitate a triumfat . la sumele de care vb nu mai incape loc de trecut cu vederea doar pt calitati tehnice. aveam nevoie de masina de toate zilele, nu de trackday. asta a fost o oportunitate si am decis sa nu i pierd. o sa fac un thread, daca e interes, nu doar glume acide (pe care le accept oricum ) Icon_smile)

Reply

să ai bafta de dânsa !
legat de glumele acide, te cred suficient de matur încât să îți dai seama că ăștia mai "apropiați" ni-le permitem !
in rest așteptăm trăiri și comparații cu ce ai/avut prin garaj Icon_wink

Reply

Come on, glumele sunt asa de intretinut atmosfera, nu e numic acid sau cu rautate.

Bai nu vreau sa te incurc, vezi ce optiuni ai si da-i inainte. Eu daca o sa-mi masina de familie cand o sa fim trei o sa fie un fd, insa cum sunt obisnuit sa merg cu o masina care trage cand vreau imi doresc ca si aia sa fie la fel. Din pacate, inca nu a venit momentul si nu ma arunc inainte. Dar atunci sigur o sa-mi doresc kitul.

Chiar gasisem un fd alb pe la 100k km pe la 5,5k dar daca o iau nu pot sa merg cu doua masini si ajung sa nu mai folosesc ep3 si mai ales fara motiv. Si o data cu ea vin toate costurile plus loc parcare.
In fine, daca ma tine norocul si inca il mai ai cand o fi cazul atunci sigur il iau.

Hai cu threadu la inelata

Reply

nu ma grabesc mane, nu vreau sa ajunga sa ma doara sufletul inca. Icon_biggrin
mai vedem.
n-am avut timp sa pun ca am fost plecat in trip la ai mei. numa' atat zic. intre doua viraje de viteza am avut 217, cred ca in 3s . e halucinant.

Reply

ultima vizita facuta la "serice-ul de roti" am facut-o sa vad de ce-mi bat rotile la viteza. ma gaseam plumbi, poate jantele....jantele ar trebui tratate putin cu atentie, nu e nimic grav dar ar trebui puse "la linie" dar problema vine de la cauciucuri.
semislikurile mele in al 4lea sezon si-au dat duhu'. mai eact, cele de pe pastea st. au banda de rulare deformata, probabil inserti rupte. nu e f mare abaterea dar se pare suficient cat sa faca probleme de la 130-140 in sus.
cu ocazia schimbarii rotilor pt sezonu cacacios de iarna, am scapat si de chestiile deranjante ce le simtean la franare. deci , dupa schimbarea fuzetelor, franele sunt ok, nu mai bat, nu mai vibreaza, totul venea de la cauciucuri. a ramas doar un sunet de frictiune dupa o calarire intensa a fanelor, banuiesc un pistonas care nu se retrage cand se incing franele. am cumparat un set de garnituri, la primavara deschid etrierii sa vad ce e acolo. dar ma bucur ca nu se mai duc discurile Icon_biggrin
bai, cata bataie de cap iti poate da doua cauciucuri....Icon_smile

Reply

am pus și eu niste kumho pe 2.2 și acu ia la a 3 echilibrare in 30k ... când michelin-urile au avut 2 in 75k. cred ca e foarte importanta locația unde sunt produse !

Reply

mah, io nu pot spune ca n-am prins capcane pe drum. oi fi eu manica, ocolesc trasee proaste, drumuri sparte, nu urc borduri, etc., dar sunt capcane pe care le servesti. de obicei mi se strange stomacu cu gandu la telescoape, dar se pare ca gumele sunt mai sensibile. nu m-as grabi sa acuz cauciucu'. astea-s drumurile si e din ciclu' "patzashti".
acumm ramane asa, la primavara tre' roti la rs si sunt 230 oioro bucata.

Reply

aici gropi nu-s ...so guma made in china ... Icon_sad

Reply

in sfarsit vesti bune cu franele  Icon_biggrin  ... eu am fost norocos, pana acum n-am avut cauciucuri deformate, dar fac slalom maxim si stiu cam pe unde merg, insa asa cum zice si Liviu sunt inveitabile situatiile in care le servesti ca n-ai scanner la ochi Icon_smile
Doar unul de iarna de la o diferenta de nivel pe dn1 atunci cu patania cu coloratii de ma pandeau pe autostrada, dar am pus mai degraba pe varsta anvelopei de vreo 10 ani

anu asta n-am mai echilibrat nimic ca erau niste cozi infernale, le-am urcat eu direct pe masina si sunt Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. le-am dat un 200, char si anu trecut stiu ca parca nu le-am echilibrat doar le-am verificat. vorbesc de falkenurile eurowinter.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew