12-03-2012, 20:57 (This post was last modified: 12-03-2012, 21:16 by LauX_LauX_LauX.)
Am concurat in echipa cu inca cativa baieti din Resita fiecara la clasa lui. Eu am iesit pe locu 8 prima etapa din 18 concurenti iar a doua etapa pe locu 5 la o diferenta mica de timp. Am punctat pt echipa si am luat cupa sa am ce arata pe drum la militzan. Masina merge fain dar inca nu-i cunosc limitele, o conduc doar de cateva zile iar pe circuit e a doua oara cand ma duc. Am doar un filmuletz cu mine, incomplet, s-a unplut cardu:
Pe circuit nu prea, abea a trei-a tura incep sa ajunga la o temperatura cat de cat. M-am dat o tura si cu slicurile alea Michelin pe 13 si am pierdut timp cu ele. Nu te lasa sa faci decat cateva sute de metri inainte sa te pui la start.
Si eu l-am avut scos pe circuit si cam fugea de spate, dar a fost destul de rece afara. Cu ocazia asta l-am curatat si l-am montat la loc ca la Drag sunt alte reguli.
Sa va arat si ceva haios: "un preten mai dolofan ce nu mi-a intrat in scaun, asa ca l-am carat in porbagaj"
21-03-2012, 14:25 (This post was last modified: 21-03-2012, 14:31 by LauX_LauX_LauX.)
195/55/15 mi s-au parut cam inalte pt asta mica astfel am trecut pe 50 si anume Pirelli DRAGO (V) fata si Kumho ECSTA SPT (H) spate.
Am fost si pe la garaj, la putinii Hondari de pe aici, iar unul dintre ei face swap pe un Coupe si se confrunta cu o mica problema: nu se potriveste suportul de pe jug din spatele motorului, ce solutie ar avea ?