This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

L-am luat de pe eBay cu 200$, transport inclus. Eu cred ca este cea mai impotanta piesa de pe motor, mai ales cand acesta are peste 10 ani vechime. De cand am schimbat distribuitoru pe civic motoru a inceput sa traga mult mai bine si regret ca am participat la drag cu cel vechi care a fost rulat peste 200 mii de km dintre care 50 in conditii exreme, schimbari in limitare etc.

Reply

Nu e chiar mare pretul si e o achizitie buna.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Tinand cont ca este Heavy Duty, nu e chear scump. Distribuitoru in versiunea normala tot de la AIP era cu 40 dolari mai ieftin. Umpic de reclama, poate ajuta pe careva:

http://www.aipelectronics.com/media/pdf/...e_2011.pdf

http://www.aipelectronics.com/media/pdf/...g_2011.pdf

Reply

Azi am bagat CRX-u in garaj langa centrala si m-am apucat de bibilit:
-am schimbat distribuitoru, am observat ca are o piesa in plus fata de cel stock.
-am schimbat garnitura de la capac, am pus si niste silicon pe la colturi ca sa fiu sigur ca nu curge.
-am intarit masa catre caroserie, blocu motor, distribuitor, alternator si suport de motor.
-am montat si condensatoru, a intrat perfect in locul recipientului de la clima.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Piesa de pe distribuitor cred ca e un condensator de filtraj. Ce faci cu capacitorul ala pe masina?

Reply

Sa-i deie curent calumea...

Reply

aia-i pentru paraziti Icon_biggrin

Reply

La aprindere mi-ar mai trebuii niste fise, la evacuare un 4-2-1 si la admisie o priza de aier si ar fi complet. Vreau si niste axe cu came impreuna cu o resoftare, dar cine stie cand. Am gasit niste axe stage 2, ce parere aveti? Si cum se alege softul perfect pt ele?

http://www.ebay.co.uk/itm/180662933916?s...2026wt_905

Reply

acolo scrie cu cate grade au modificat lobii, calculeaza cat e aia, compara cu ale concurentei sa ai idee cam cat de agresive sunt.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Problema e ca nu prea am cu ce sa le compar, Crower, Skunk si HKS nu fac pt ZC.

Reply

aha, no atunci naspa Icon_biggrin

Reply

iti mai trebuiesc role si un ECU chipat Icon_wink

Reply

(10-02-2012, 14:55)Toyboy Wrote: iti mai trebuiesc role si un ECU chipat Icon_wink

+1 Icon_biggrin. Cu impamantare nu stiu cat de bine ai plecat cu lagaturile , iti pun un link cu ce am scris eu mai demult Icon_smile. Link

Reply

Am plecat de unde mi-a fost cel mai usor, adica de unde am avut cele mai multe suruburi:

-de la baterie la caroserie;
-de la baterie pe bloc;
-de la baterie pe distribuitor;
-punte la suportu de motor;
-de la alternator la capac;

...iar de la caroserie la cutie si capac sunt din fabrica. Eu zic ca are destul, nu vreau nici sa o incarc prea mult.

Reply

axe vezi de la delta si parca mai era unu care facea o sa iti zic cand il gasesc

Reply

Azi am dat scaunele jos si le-am cantarit, 13kg bucata, deci voi monta scoicile... asta dupa ce scot husele de la spalat. Icon_smile

Reply

(22-02-2012, 21:30)LauX_LauX_LauX Wrote: Azi am dat scaunele jos si le-am cantarit, 13kg bucata, deci voi monta scoicile... asta dupa ce scot husele de la spalat. Icon_smile

¨e pline¨ de praf Biggthumpup d´aia is grele

Reply

13kg nici nu-s grele, Recaro-urile au ~17kg Icon_smile

Reply

Scoica asta din fibra ce o am eu are 7kg cu tot cu suporti, deci am dat jos 12kg. Am schimbat si filtru de benzina.

Reply

bai laux, ce ma enervezi bah...

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew