This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

felicitari pt reusita !!!!!!!!!sper ca ai fost multumit de prestatiile patlagelii... sau ar mai trebui ceva shurubait?

Reply

scuzele ca scuzele dar amenda a ramas !?
felicitari pentru reusita Icon_wink

Reply

pai cre ca a apucat sa i-o dea. felicitari pentru prestatie Icon_smile
cred ca a fost mai multa adrenalina la intoarcere decat pe circuit cu vremea aiaIcon_razz

Reply

Am concurat in echipa cu inca cativa baieti din Resita fiecara la clasa lui. Eu am iesit pe locu 8 prima etapa din 18 concurenti iar a doua etapa pe locu 5 la o diferenta mica de timp. Am punctat pt echipa si am luat cupa Icon_smile sa am ce arata pe drum la militzan. Masina merge fain dar inca nu-i cunosc limitele, o conduc doar de cateva zile iar pe circuit e a doua oara cand ma duc. Am doar un filmuletz cu mine, incomplet, s-a unplut cardu:

http://www.youtube.com/watch?v=iBfeUfuv4...e=youtu.be

Reply

Felicitari Laux!

Reply

Mama Laux am ametit uitandu-ma la filmulet Icon_biggrin Felicitari pentru prestatie si pentru ca folosesti masina asa cum trebuie.

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Merci!
Am mai gasit un filmuletz, se vede mai rau dar macar e complet:

http://www.youtube.com/watch?v=O9-_KktHX...e=youtu.be

Reply

felicitari maneIcon_wink
prietenul tau se numeste Koni/Kayaba Icon_biggrin

Reply

Toate pe rand... Icon_wink
A iesit soarele, asa ca i-am tras rotile de vara de pe sedan, sa vedem cum se comporta:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

ai avut timp sa incalzesti gumele ?

Reply

Pe circuit nu prea, abea a trei-a tura incep sa ajunga la o temperatura cat de cat. M-am dat o tura si cu slicurile alea Michelin pe 13 si am pierdut timp cu ele. Nu te lasa sa faci decat cateva sute de metri inainte sa te pui la start.

Reply

Nu puteai sa le invarti un pic inainte start sa le aduci cat de cat la temperatura?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Le invarti si faci jaloane dar astea de pe spate raman tot reci, a fost si frig afara...

Sa va arat ce culoare a prins finala:

[Image: DSC06598.jpg]
[Image: DSC06673.jpg]
[Image: DSC06725.jpg]

Reply

mai mare dragu' Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Asta-i circuit, plecam pe rand la un interval de 30 secunde...
Umpica estetica:

Reply

nu-i stilul meu, deci .....tie tre sa-ti placa Icon_biggrin

Reply

Materialu ala s-a decolorat, era si rupt intr-un colt. Am incercat sa lipesc altu in loc dar nu mi-a reusit, m-am enervat si l-am vopsit... Icon_smile

Reply

si ale mele is la fel dar in curand o sa o las fara plastice spate Icon_biggrin

Reply

Si eu l-am avut scos pe circuit si cam fugea de spate, dar a fost destul de rece afara. Cu ocazia asta l-am curatat si l-am montat la loc ca la Drag sunt alte reguli.
Sa va arat si ceva haios: "un preten mai dolofan ce nu mi-a intrat in scaun, asa ca l-am carat in porbagaj" Rollinglaugh

Reply

195/55/15 mi s-au parut cam inalte pt asta mica astfel am trecut pe 50 si anume Pirelli DRAGO (V) fata si Kumho ECSTA SPT (H) spate.

Am fost si pe la garaj, la putinii Hondari de pe aici, iar unul dintre ei face swap pe un Coupe si se confrunta cu o mica problema: nu se potriveste suportul de pe jug din spatele motorului, ce solutie ar avea ?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew