This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

bine ca o pastrezi si o folosesti chiar si mai blanda ... alti familisti ar fi dat-o de mult Icon_smile

Reply

(02-12-2021, 17:18)kinky_boy Wrote: bine ca o pastrezi si o folosesti chiar si mai blanda ... alti familisti ar fi dat-o de mult Icon_smile
are garaj individual încălzit păzit etc ....mie mi-o lovesc boii ăștia de aici și în garaj ...daca făceai aluzie

Reply

nu nu, tu ai tinut-o destul si ai prea multe ca sa mai apuci sa o si folosesti Icon_smile

Reply

(02-12-2021, 17:18)kinky_boy Wrote: bine ca o pastrezi si o folosesti chiar si mai blanda ... alti familisti ar fi dat-o de mult Icon_smile
Am vândut Del Sol-ul pentru că era în două locuri, pe asta nu o dau că are 4 locuri și intrăm toți trei in ea plus sanie sau trotinetă Icon_smile Mașină de wekend cu grup scurt și LSD Icon_wink

Trimis de pe al meu POCOPHONE F1 folosind Tapatalk

Reply

(02-12-2021, 17:33)kinky_boy Wrote: nu nu, tu ai tinut-o destul si ai prea multe ca sa mai apuci sa o si folosesti Icon_smile
unde nenea prea multe ? mai am doar drujba aia de Accord ...

Reply

(02-12-2021, 19:18)LauX_LauX_LauX Wrote:
Am vândut Del Sol-ul pentru că era în două locuri, pe asta nu o dau că are 4 locuri și intrăm toți trei in ea plus sanie sau trotinetă Icon_smile Mașină de wekend cu grup scurt și LSD Icon_wink

Trimis de pe al meu POCOPHONE F1 folosind Tapatalk
mașină mai mică și mai spațioasă decât CRX nu prea există....e buna la de toate ...inclusiv la carat tv de +70"

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew