This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

Fain mane, ceva de genu tre să fac și eu la ek, numa ca la stopuri, să lumineze gen ek9

Reply

https://youtu.be/aAVQN567ckM

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Reply

Laux ce V8 ai bagat sub capota? Icon_smile

Reply

Cred ca tre să meargă blanaaa Icon_smile)

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Reply

parca-s came de 300 Icon_smile)
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Killer cams Icon_evil

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

fain loop  Biggthumpup

Reply

Hai ca am rezolvat-o si pe asta...

Reply

pune si tu acolo afr nu volti, ca nu-s aparat de masura Icon_razz

Reply

Ce ai pus acolo Laux ?

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Reply

are si el suport live pe android, cum avem noi cu hondata Icon_razz.
pe hondata ai si trimurile si knock. nu mai trebuie sa ma tot plimb cu laptopul dupa mine.

Reply

Pai sonda stock nu prea stie multe, mi-am luat si un AFR de la Innovate pe care vreau sa-l montez maine.
Linszter e 15 RON iar adaptorul bluetooth a fost 35 RON pe langa Hondata care e o caruta de bani si stai cu cablu infipt in ECU.

P.S. : Cu Hondata nu cred ca poti face asa ceva :

https://www.youtube.com/watch?v=069zPUBGF2M

Reply

laux, hondata s300 v2 are suport blue. softul ar trebuie sa stiue sa echivaleze V in AFR. cel putin hondata poate.
hondata e o caruta de bani pt ce face cu ecu, nu pt display....plm ce esti copil? Icon_smile
cu hondata fac live time tuning, la ce-mi ajuta ceasurile?
hondata android e moca, pun telefonu pe bord, camera sus si filmeaza drumu si parametrii Icon_razz

Reply

@Laux - de ce vrei sa vezi indicatorii astia pe care ii ai si in bord majoritatea?
Daca ti-l luati pentru o temperatura/presiune ulei, un afr poate si un ect sau iat sa le ai la vedere in masina sa stii ca sunt in regula as zice ca sunt de ajutor.

Reply

Incerc mai întâi cu variantele astea ieftine. Crome, DataLogger, TurboEdit etc si daca nu merge cum imi place mie o sa împrumut Hondata de la tine, e bine asa ?

The following 1 user says Thank You to LauX_LauX_LauX for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

@kinky_boy - pai are cam tot programelu asta, TPS, MAP, IAT,ECT inclusiv AFR. Cand faci tuning e bine sa le ai in vizor pe toate. Ma tem ca trebuie sa-mi iau si un ceas de Vacuum ca sa rezolv problemele ce le am la relanti.

Reply

nu mrge hondata de la mine ca e pt b16a2 Icon_razz

Reply

Cu o conversie la OBD0 tre sa meargă.
Se poate salva harta din Hondata si scrisa pe alt Eprom ?
Daca da isi merita toti banii.

Reply

asta nu stiu. nu stiu daca nu e un format tipic...

Reply

In sfarsit am reusit sa schimb si bucsele mici de pe spate si sa-mi fac unghiurile si caderea. E bine de tot pe viraje! Icon_biggrin
Acum imi bat capu cu TurboEdit mi-ar prinde bine un Moates Ostrich 2 sa pot programa in timp real.
Intre timp mi s-a ars Sonda de la AFR, ori nu am legat eu bine ceasu ori au iei un lot cu probleme ca a mers bine o saptamana.
Norocul meu e ca mi-o schimba dar dureaza si asta.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew