29-01-2016, 11:53 (This post was last modified: 29-01-2016, 12:03 by LauX_LauX_LauX.)
Pai sonda stock nu prea stie multe, mi-am luat si un AFR de la Innovate pe care vreau sa-l montez maine. Linszter e 15 RON iar adaptorul bluetooth a fost 35 RON pe langa Hondata care e o caruta de bani si stai cu cablu infipt in ECU.
laux, hondata s300 v2 are suport blue. softul ar trebuie sa stiue sa echivaleze V in AFR. cel putin hondata poate.
hondata e o caruta de bani pt ce face cu ecu, nu pt display....plm ce esti copil?
cu hondata fac live time tuning, la ce-mi ajuta ceasurile?
hondata android e moca, pun telefonu pe bord, camera sus si filmeaza drumu si parametrii
@Laux - de ce vrei sa vezi indicatorii astia pe care ii ai si in bord majoritatea?
Daca ti-l luati pentru o temperatura/presiune ulei, un afr poate si un ect sau iat sa le ai la vedere in masina sa stii ca sunt in regula as zice ca sunt de ajutor.
29-01-2016, 12:36 (This post was last modified: 29-01-2016, 12:39 by LauX_LauX_LauX.)
Incerc mai întâi cu variantele astea ieftine. Crome, DataLogger, TurboEdit etc si daca nu merge cum imi place mie o sa împrumut Hondata de la tine, e bine asa ?
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
The following 1 user says Thank You to LauX_LauX_LauX for this post: • LIVIU_CTS
@kinky_boy - pai are cam tot programelu asta, TPS, MAP, IAT,ECT inclusiv AFR. Cand faci tuning e bine sa le ai in vizor pe toate. Ma tem ca trebuie sa-mi iau si un ceas de Vacuum ca sa rezolv problemele ce le am la relanti.
In sfarsit am reusit sa schimb si bucsele mici de pe spate si sa-mi fac unghiurile si caderea. E bine de tot pe viraje!
Acum imi bat capu cu TurboEdit mi-ar prinde bine un Moates Ostrich 2 sa pot programa in timp real.
Intre timp mi s-a ars Sonda de la AFR, ori nu am legat eu bine ceasu ori au iei un lot cu probleme ca a mers bine o saptamana.
Norocul meu e ca mi-o schimba dar dureaza si asta.