This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

Merita greutatea aia in plus Icon_biggrin
La pretul lor eu unu zic ca sunt niste gume foarte bune, cand se incalzesc Icon_biggrin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Dacă bagi niște burnout-uri dai greutatea aia jos Icon_lol

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Azi am schimbat distributia la VTI, pompa apa GMB, rulment Koyo, curea distributie Honda OEM iar la alternator si servo am pus Contitec si Gates

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Te-ai chinuit cu șurubul de la fulie?

Reply

(03-07-2015, 01:20)yulasinio Wrote: Te-ai chinuit cu șurubul de la fulie?
Șurubelniță sănătoasă în discuri și o bară de 2m și ală e

Reply

Mi-am facut eu o cheie specială cu care tin contra dintr-un teu de ţeavă si două reductii care se foloseau la caloriferele din fontă. Cred ca o am postata pe celalalt thread.

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

The following 1 user says Thank You to LauX_LauX_LauX for this post:
  • Toyboy
Reply

Am cantarit CRX-u inainte sa particip la drag si are exact 880 kg iar cu mime are vre-o 960.
Timpul nu a fost unul spectaculos datorita pistei care era asfaltata iar prima suta de metri era oarecum in rampa.
Am batut toate hondele care erau prezente: Del Sol ESI, Del Sol VTI, Sedan VTI, EG 1.8L si ACCORD 2L cu Low Boost.
Foarte multumit de trotineta, am facut ~700km in wekend dintre care 350km mers frumos 120km/h max ~3500rpm si ceilalti aproape maxim pe autostrada 170km/h ~6500rpm plus 15 plecari zdravene cu schimbari in 8000rpm, consumul de ulei a fost undeva pe la 1L in schimb cel de benzina nu mi s-a parut mare pe langa cel de la VTI.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Felicitari, Laux!!! BiggthumpupBiggthumpupBiggthumpup
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Well done! Thumbsup

Reply

Bravo!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Felicitari Laux!! Bow

Reply

Multumesc !!!

Reply

si tu voiai sa strici o bunatate de motor ... la mai multe cupe Biggthumpup

Reply

merge prastie masina aia. cutia cu final si blocant face treaba bine. nu e de neglijat manevratorul care scoate chiar tot din masina aia. adica poate compensa diferenta dintre masini. nu m-as da cu laux numai cu ceva peste 250 cp Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Bravo Laux, arde-o pe bătrână Icon_biggrin

Reply

Bravo Lau, felicitari!

Reply

Hai Laux, sa te vad Icon_biggrin

Reply

lol, am revizuit avansul in delcou, era aproape maxim retard....facut de unii cu strobo....asa m-am dat atunci. am facut-o dupa ureche si e alta treaba acum Icon_smile))

Reply

Revanșă ?

Reply

nu mah, treaba aia cu semafoarele e golaneala Icon_smile))

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew