Mi-am facut eu o cheie specială cu care tin contra dintr-un teu de ţeavă si două reductii care se foloseau la caloriferele din fontă. Cred ca o am postata pe celalalt thread.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
The following 1 user says Thank You to LauX_LauX_LauX for this post: • Toyboy
07-07-2015, 10:39 (This post was last modified: 07-07-2015, 11:10 by LauX_LauX_LauX.)
Am cantarit CRX-u inainte sa particip la drag si are exact 880 kg iar cu mime are vre-o 960.
Timpul nu a fost unul spectaculos datorita pistei care era asfaltata iar prima suta de metri era oarecum in rampa.
Am batut toate hondele care erau prezente: Del Sol ESI, Del Sol VTI, Sedan VTI, EG 1.8L si ACCORD 2L cu Low Boost.
Foarte multumit de trotineta, am facut ~700km in wekend dintre care 350km mers frumos 120km/h max ~3500rpm si ceilalti aproape maxim pe autostrada 170km/h ~6500rpm plus 15 plecari zdravene cu schimbari in 8000rpm, consumul de ulei a fost undeva pe la 1L in schimb cel de benzina nu mi s-a parut mare pe langa cel de la VTI.
merge prastie masina aia. cutia cu final si blocant face treaba bine. nu e de neglijat manevratorul care scoate chiar tot din masina aia. adica poate compensa diferenta dintre masini. nu m-as da cu laux numai cu ceva peste 250 cp
lol, am revizuit avansul in delcou, era aproape maxim retard....facut de unii cu strobo....asa m-am dat atunci. am facut-o dupa ureche si e alta treaba acum ))