This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

Așa l-am primit, strâmb, de la mers cu el.

Reply

Ai apucat sa le montezi pe DS? Icon_smile

Reply

Nu, Mi-am luat Koni Yellow pentru Del Sol. Mă gândesc să îi pun și Eibach ProKit.

Reply

Si eu le-am montat, am pus si bucse din poliuretan aproape peste tot. A coborât suficient si e mai lăsată pe fată inainte o aveam pe dos datorita arcurilor noi numai pe fata si roata de rezerva mare in portbagaj. Probe nu am apucat sa fac iar poze abea maine.

Reply

Cum se simt arcurile Eibach?

Reply

Arcurile sunt foarte bune pentru strada, coboara suficient garda la sol si nu se mai inclina pe viraje fata de cele stock in acelasi timp sunt si destul de confortabile, depinde acum cu ce telescoape le combini. M-am carat cu un prieten care are aceleasia arcuri cu pe telescoape Bilstein dar pe un EJ9 iar la el parca e ceva mai confortabil decat la mine, eu am pus bucse din poliuretan aproape peste tot deaceea pare ceva mai rigida.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Bun bun, imi place ce vad Icon_biggrin la mine e pro kit cu ultra doar

Reply

Daca tot am desfacut am schimbat si bucsele ca unele erau destul de coapte.
Si acum sa va arat ce am facut si la CRX:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

The Allspark Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Acu scantei este Icon_smile

Reply

Reply

Frumoase poze! Icon_wink

Reply

Multumesc!

Au fost facute cu un Nikon D3200 iar eu m-am juca cu un D5200 dam mai dureaza pana imi intru in mana!

Si acum sa trecem la lucruri mai serioase. Vreau turbo, defapt l-am si comandat deci sunt hotarat de data asta nu mai dau inapoi.
Chestia este ca nu stiu pe care sa-l montez, galeria este pt B16 la care am si pistoane forjate care coboara compresia la 9.5 dar parca nu l-as monta pe Del Sol, la CRX imi va trebui pistoane de Vitara in cazul in care nu vreau sa merg pe Low Boost iar lista de piese e destul de lunga pt un High Boost si anume:
- galerie Turbo pt ZC;
- injectoare + pompa de benzina + rampa;
- set cuzineti;
- pompa si cooller ulei;
- pistoane vitara si biele forjate;
- Sonda AFR;
- Map senzor 4 bari;
- Hondata nu stiu exact daca merge pe OBD1;
- Stage 1 de la Exedy ce il am pe CRX sper sa tin 200-300 CP sau cat am de gand as produc;
- Turbina este ceva ieftin noname de .50 pe care vreau sa o dau la echilibrat inainte sa o urc pe masina.

Lista poate continua dar incet, incet cu ajutorul vostru sper sa le gasesc pe toate sau sa renunt la virusul asta turbat Icon_razz
Daca am omis ceva va rog sa completati! Orice informatie pro sau contra este bine venita !

Reply

La mine nu merg pozele.

Eu sunt impotriva turbo pentru ca am vazut multe proiecte de acest gen care au dat gres. Daca vrei mai multa putere ori faci un swap ori iei alta masina...
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Nici la mine nu merg pozele.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Am facut o modificare, sper sa mearga acuma sunt incarcarte pe Google Drive.
Majoritatea proiectelor iefine au cedat din cauza ca nu au fost bine calculate sau din cauza componentelor de proasta calitate.
Oricum mai am multe de citit pana sa ma apuc de treaba si oricum imi lipsesc foarte multe piese.

Reply

Am vazut si eu multe proiecte cate au tinut, daca nu se exagereaza nu cred ca pocneste nimic.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Hondata merge pe OBD1.

Reply

Pregătește bani si răbdare plus un almanah nou cu înjurături Icon_wink

Reply

fi atent cu turbina no name. sunt china si materialele sunt care sunt.

in 2013 am pus una pe Focus si uite rezultatul .....

https://www.youtube.com/watch?v=PPwRKZ0RnCE

(s-a rupt axul in doua, s-a spart compresorul si l-a tras in motor. a trebuit sa-i fac rebuilt, am luat turbo nou de la o firma din cluj care le reconditioneaza pe Garett/Melett.)

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew