This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

Era doar o idee. La ZC de cand cu grupul scurt s-a mutat cuplul undeva mai jos deci pe traseu montan nu-l mai tin asa de sus in ture. Doar la Drag ce-i mai dau cat duce. Poate sa fie si din cauza silencer-ului pe care nu-l dau jos decat pe pista.

Avantajul la max rpm este atunci cand schimbi viteza, daca schimbi la 8000 (sa zicem) itii pica la 6000 iar daca schimbi la 9000 iti pica pe la 7000 acolo unde ai max power. Valorile date de mine sunt exemplare. Ma poti contrazice lejer daca ma insel, eu asa am gandit-o.

Reply

Reply

nu vreau sa te contrazic doar incercam sa-mi dau seama cum ai gandit si ce vrei sa obtii Icon_smile

din ce am vazut pe multe fise dyno dupa ce trece de turatia unde face max power puterea incepe sa scada si ma gandesc ca dupa ce treci de turatia in care faci putere maxima trebuie sa treci in treapta urmatoare ca sa traga masina in continuare pe crestere.
daca de la 7000 unde face max power pastreaza aceeasi putere pana la 9000 atunci este ok cum spui altfel cred ca pierzi timp pe acceleratie. eu din ce am citit prin alte parti cel mai ok e sa cazi in treapta urmatoare pe turatia unde ai cuplu maxim, dar na, stii cum e cu informatiile pe net de aia e bine sa discuti cat mai multe variante

oricum trage bine masinuta Biggthumpup

Reply

Cu ce ai masurat timpii?

Reply

Filmuletul era exemplar, o sa fac o filmare cand am timp si cu CRX-u meu, cand prind ceva asfalt uscat. Cred ca scot mai bine decat asta datorita grupului scurt. Oricum m-ati convins, am trecut la Del Sol pe softu stock. Icon_wink

Reply

E buna idea cu sfoara Icon_smile Ar trebui sa schimb si eu la Stream ca arde ulei dimineata dar nu ma trage inima Icon_biggrin

Este un ghid aici cum sa schimbi simeringurile la supape fara sa dai chiuloasa jos numai ala folosea aer sa tina valvele sus.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Duminica seara am urcat o panta acoperita cu 20cm de zapada si care in varf area o inclinatie de aproape 100% si asta fara demaraj (adica fara sa-mi iau avant) Icon_wink
https://www.youtube.com/watch?v=XRcc_vy0...e=youtu.be

Reply

ti-am zis eu ca gumele ale sunt cele mai tari pe zapada cu care am fost.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

S-or cam intarit ca deja au vre-o 4 ani in schimb au profil suficient ca sa sape prin zapada, fara LSD nu urcam eu panta aia fara elan. Urmele alea sunt de la masini care au coborat pe acolo in schimb eu am urcat. Icon_razz

Reply

Azi m-am jucat putin cu un P30 JDM. Harta stock e ceva mai agresiva in VTEC fata de ce avem noi pe P30 EUDM in schimb limiteaza pe la 7900. Bineintelese ca l-am soketat si pe asta dar m-am chinuit putin datorita pieselor minuscule. Din cate am citit ECU asta mic proceseaza mult mai repede fata de cel mare. Poze cu lipituri poate maine.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Se vede cine are timp liber Icon_wink

Reply

Să vezi de acum încolo ca ți se împuținează și mai mult.
Laux, cum faci harta la ele?

Reply

Le-am facut la lucru, acas nu am sculele necesare. Epromu l-am luat gata scris pana imi ajunge fleshu sa ma pot juca si eu cu hartile. Probabil o sa folosesc Crome.

Reply

Și ce fel de hartă e scrisă pe el? Cred ca e destul de greu să faci hărțile fără un dyno.

Reply

Pai sunt pe net tot felu de harti. De exemplu Cromu are vre-o 10 hărti stock pe care le poti modifica. Nui cine stie ce dar macar poti face lantch control, flesh light si rev limited.

Reply

ai macar un ceas de afr?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Nu am dar vreau sa-mi iau cândva, e destul de scump si ala. Ma gândeam si la un Hondata S300 V3.

Reply

Te sfatuiesc sa iei licență pentru Pro la Crime, daca nu acum, mai încolo sigur îți va trebui Icon_wink

Reply

Cautam spring rate la KW-urile mele si am gasit asta:

"Why doesn’t KW provide a rating on its progressive springs?
Progressive springs do not have a “set spring rate”. As a progressive spring compresses, the spring rate increases, unlike a conventional linear spring. This makes it impossible to put a specific rate on the spring because at different points in its travel, the spring rate will be different."

http://kw-suspension.com/us/kw_faqs.php
http://www.speedhunters.com/2013/06/ask-...questions/

Reply

Mi-a ajuns si bobina externa impreun cu capac si buji MSD

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew