16-01-2015, 23:43 (This post was last modified: 16-01-2015, 23:57 by LauX_LauX_LauX.)
Da, foarte batran, nici macar pozele nu a reusit sa le urce pe net. Am facut azi niste teste de LSD.
O sa postez niste filmulete dupa ce le urc pe YouTube, sa fiti pe faza
De pe eBay, a fost vre-o 350 Ron, vezi ce comanzi ca-i plin de replici, asta-i ce Trebe. Capacul vine peste sigurantele de sub capota. Ma bucur ca va plac filmările...
E totul stock, doar un filtru de aier K&N am pe ea in cutia OEM. Stai lunistit ca nu-i dau peste 8500 rpm. Se simte clar ca e ceva in plus de la 6000 in sus. Ma gandeam sa-i pun de proba un decatalizator dupa ce trec de verificarea tehnica.
23-01-2015, 10:55 (This post was last modified: 23-01-2015, 13:54 by LauX_LauX_LauX.)
In loc de jumper am pus un swich la softul OEM, deci nu-i nici un stres. Nu prea gonesc Del Slowu, din cand in cand mi se face dor de sunetul provocat de VTEC. Am facut chestia asta mai mult ca sa invat si eu cum se face, pe viitor poate imi iau si un flesh pt EPROM sa ma joc umpic cu hartile. Sunt scumpre rau niste arcuri mai tari la supape si nu uzeaza axul stock daca sunt prea dure? Merg schimbate fara sa dai chiulasa joc? Simeringurile de la supape am reusit sa le schimb pe un D14 fara sa dau chiulasa jos. Presa de arcuri am! https://www.youtube.com/watch?v=B8WTTfkyW8g
23-01-2015, 13:45 (This post was last modified: 23-01-2015, 14:18 by LauX_LauX_LauX.)
ZC-ul limiteaza la 8000 rpm cu softul de la tine. Am gasit ceva pe eBay de la Rocket Motorsports dar nu stiu exact cat or fi de bune.
Mai degraba m-as baga la niste elemente de usurare a caroseriei decat sa-mi desfac motoru care se prezinta destul de bine asa cum este acum.
Am gasit usi, aripi, rama de la luneta, turela din fibra de sticla dar din pacate nu trimite in Ro. Capota din carbon e mult prea scumpa.