Alea cu fisuri erau Brembo iar astea-s Zimmerman sper sa fie mai bine. Jantele astea de CRV vin pe Del Sol unde am placute Nissin. Le-am dat cu grund si spritchit apoi suflate, sper sa tina la iarna. Acum trebe gume...
Hm, frumoase Laux si frumoasa treaba. Zimmerman e o marca buna, DS-urile astea la fel ca SL-urile, dupa cum spunea si Kinky lasa foarte mult praf....in fine, abia astept sa le vad pe masina....
Jantele de pe CRX sunt vopsite in bronz inchis nu se vede asa de tare praful care nu ma deranjeaza cu nimic important este sa franeze cum trebuie.
Azi ma pun sa montez capacu de la culbutori pe Del Sol, l-am facut rosu pe asta:
Sambata sară la ora 8 am ajuns din Germania iar dupa 1500 de km nu-ti mai vine de plecat nicăieri, pedeasupra mai sunt si la lucru. Daca stiam nu mai votam, poate pica mai bine.
Imi pare rau dar chear nu s-a putut, sper ca ma intellegi. Cand ai timp n-ai bani si invers...
Ultimile chestii ce le-am facut la masina nu-i mana mea deoarece mie nu-mi mai permite timpul. Jantele si capacele de la motor mi le-a vopsit un prieten, bordul lafel etc, eu doar le-am montat. Data viitoare sper sa ajung...
20-10-2014, 22:30 (This post was last modified: 20-10-2014, 22:37 by LauX_LauX_LauX.)
Mai de graba as fi mers pe VIK Arad la VSS dar am ratat-o si pe aia.
Dminica care vine e Drag Racing la Arad pe aeroport.
Ma duc si eu pe unde prind pe aici prin zona...
Il stiu bine pe baiatul (Fifti) cu Honda din TM, e cu mine in grupa la Drag, ne duelam prieteneste... ultima oara m-a facut.
20-10-2014, 22:45 (This post was last modified: 20-10-2014, 22:52 by Tomi.)
o gramada de lume si tot felul de masini. si eu trebuia sa ma dau cu un A6 3.0 TDI din pura curiozitate dar fiind prin CJ n-am mai ajuns la BM sa o iau.
a mers bine prietenul tau s-a tot duelat cu hondarii astia de pe la noi.
Merge destul de tare D16-pele ala SOHC, scoate cam 14 secunde la 402m.
Si eu sunt curios cat o sa scot cu grupul asta scurt. Din cate am obervat eu imi trage mai bine jos decat sus in ture. Deci ii place mai mult pe circuit...