This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

Cu riscul de a parea idiot.
Unde vin astea? Icon_smile)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

wundeebaumul face toti banii :>

Reply

(29-08-2014, 18:08)georgian03 Wrote: Cu riscul de a parea idiot.
Unde vin astea? Icon_smile)

tirantii vin prinsi in subframe si in bratele inferioare ale suspensiei, si au rolul de a mentine unghiul de fuga in spec-uri ! mai pe scurt sa nu se duca roata in fata si in spate cand acceleram sau franam !

Reply

Ahhhammm, un fel de traction bar. Corect?

Reply

(29-08-2014, 19:10)georgian03 Wrote: Ahhhammm, un fel de traction bar. Corect?

da exact ! tot subansamblul se inlocuieste cu traction bar !

Reply

Le-am montat dar si testat Icon_smile E din ce in ce mai stabilă, imi place mult cum se comporta pe viraje acum. Fata de cele stock astea sunt ceva mai groase si permit si reglarea convergentei.
Mâine lipesc stikeru si pun braduletu Icon_wink

Reply

Am comandat placute Ferodo Racing FCP776 sper sa deie bine cu Zimmerman Sport.
Tre sa ajunga si niste ceasuri sa supraveghez internele Icon_wink

Reply

tre sa deie, imposibil sa nu franeze mai bine decat stock !

Reply

Am fost la un picnic pe Cheile Nerei si am tras cateva poze:                                                                

Reply

foarte faina zona, tre sa trag si eu o vizita cat de curand

Reply

Ce inalta e masina ta Icon_yikes

Reply

@ kinky_boy
Poti sa vi pe Clisura Dunarii si vezi Cazanele, Podul Lui Traian, Chipul lui Decebal etc si te intorci pe TransSemenic sau invers, intre Anina si Resita stau eu si te pot tine la mine peste noapte daca vrei sa vizitezi si Cheile Carasului pe unde l-am dus pe Liviu si Tomy Icon_wink
@ KMR
Daca nu era asa de inalta trebuia sa fac inca 5km (2h) pe jos pt ca e drum forestier de la indicatoare pana la pastravarie. Am primit de la Liviu arcurile Eibach ProKit care o coboara cam 3cm, parca imi pare rau sa le pun pe masina.

Reply

Da, am fost si eu pe acolo. fff Frumos. Cu ultimele ploi nu cred ca era secata cascada.Eu am fost in urma cu 4 ani in iunie si era secata. Ai fost si pe partea cu Lacul Dracului?

Reply

La Lacul Dracului nu am ajus inca deoarece drumul e accesibil duar masinilor de teren iar cand zic "masina de teren" nu ma refer la CRV ci la cefa full offroad... iar pe jos faci 8 ore.

Reply

Dap, frumos, recomand, Clisura e inchisa deocamdata din cauza defrisarilor excesive care au dus la alunecari mari de teren, zona e foarte frumoasa, drumul in jud. Mehedinti e ...dezastru.....dar merita!

Reply

Azi mi-am scos de la vopsit jantele de iarna, asa au iesit.

Reply

Asa cum???

Reply

Scuze, imi face figuri androidu sau tapatalk-u.
...
Nu pot urca pozele nici de pe PC, cred ca e de la sait:

"The file upload failed. Please choose a valid file and try again. Error details: There was a problem moving the uploaded file to its destination."

Reply

Pozele mult asteptate Icon_razz

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

frumos modelul si arata bine dar o sa ai probleme in a le tine curate iarna, iar ds-urile dau praf la greu.
vad ca si tie ti le-a vopsit pe dinauntru unde se aseaza pe butuc. sunt in eletrostatic?
is curios daca discurile astea perforate or sa tina la abuz, tura trecuta parca s-a lasat cu crapaturi,nu?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew