This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

Orice suspensie ai pune pe Del Sol tot nu se va comporta ca o caroserie inchisa.
M-am apucat de reconditionat un set de jante de CRV pt iarna. Ce culoare imi recomandati ?
Am vrut initial sa le fac negru lucios cu buza rosie lafel ca cele de EK9 dar ma tem ca nu-mi va iesi asa.
Cred ca le fac alb mat pana la urma !?

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Saptamana trecuta am dat pe jante cu grund iar saptamana asta cu primer urmeaza si vopseaua wikendul care vine.
Mult de lucru la ele mai bine le duceam la cineva si gata, cand omu se plictiseste in concediu isi gaseste de lucru Icon_smile
Cine stie de cat sunt bucsele de la bara stabilizatoare de pe fata la Del Sol VTI ? 24mm sau 25mm ?

Exemplu Powerflex:

Powerflex Blue 25

Powerflex Blue 24

Powerflex Black 25

Powerflex Black 24

Reply

scrie pe ele Icon_wink

Reply

Sunt uzate rau, nu se mai vede nimic.
Trebuie sa desfac si iau la subler...

Reply

Am luat la subler barile de torsiune de pe VTI, pe fata avem 21mm iar pe spate 13mm.
Iar la CRX am dat capacu de la culbutori la vopsit (eu nu am mai vat timp si nici rabdare) si a iesit cam asa:

Reply

Pe CRX ED9 bara de torsiune are 18mm fata si 15mm spate iar pe CRX EE8 22mm fata si 19mm spate .
Am montat si capacu:

Reply

inca mai ai galben ? Icon_wink))

Reply

Am galben la greu, daca nu-ti place zi tu alta culoare ca mai am un capac de rezerva Icon_wink
M-am apucat asa incet si de bucse...

Reply

Am montat 4 bucse mai am vre-o 24

Reply

Albastrul asta tot dinala cu mult Spor de lucru e? Icon_smile)

Reply

Paida, numai ca l-am luat la pensula de data asta...

Reply

Tu ai bagat ceva intaritor in vopsea sau doar diluant?

Reply

De data asta nu am mai diluat-o cu nimic. Am pus piesa in soare si s-a intarit peste zi.
Pana ajung sa le pun pe masina se vor usca de tot...

Reply

daca vrei 282 pe fata exista un combo cu ceva discuri de reno, am pe FB poze si info !

Reply

Deja am luat Zimmerman perforate de 262, acum caut niste placute adegvate pt ele, ma gandeam la niste placute din carbon Hawk

Reply

Azi am montat bucsele de poliuretan la barile stabilitoare, pe CRX am pus galbene iar pe Del Sol am pus rosii... De la Strongflex.

Reply

no, pai ne zici impresii, usurel la inceput ca schimabrea e destul de radicala Icon_wink

Reply

Nu prea pot sa ma exprim inca deoarece momentan merg cu unghiurile facute la ochi, pana nu schimb toate bucsele nu am de gand sa le fac. Trebuie sa iau si un rear upper camber kit pentru cadere si pe spate.

La Del Sol am schimbat toate bratele pe care le-am pus dupa semne iar cand m-am dus sa fac unghiurile erau aproape in parametri. Daca pui tu mana iasa bine, daca lasi pe altu nu iasa neam... Icon_wink

Bucsele OEM ce le-am dat jos de pe CRX aratau ca noi pe langa cele de pe Del Sol care aveau ceva urme de uzura si fisuri. De aici se vede clar cei 100.000km ce-i are in plus Del Solu fata de CRX.

Reply

bun, pe spate caderea o faci tu cu o ruleta Icon_wink
iar convergenta daca te chinui nitel iti iese si aia, dupa cum iti place eu mergeam pe 0 chiar deschis foarte putin... diferenta de la cer la pamant fata de cum luasem masina si erau inchise la maxim !
Sper sa imi fac timp sa pun how 2 ul cu franele de 282 la ED !
kisses

Reply

Mi-or ajuns barile astea, cred ca cobor în canal sa le montez.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew