This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

Am fost pe circuit, a fost distractiv:
http://www.youtube.com/watch?v=qk6o8cLvt...ature=plcp
A fost cam cald pt semislicurui:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Pai cald e bine pentru gumele lipicioase numai ca se tocesc mai repede Icon_smile Acuma nu te astepta sa te tina o vesnicie Icon_razz
Imi pare bine sa vad ca o alergi pe unde apuci Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

asa arata gume aderente duse spre limita, nu distrus e semn de bine.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Sunt prea inguste, ultima runda abea ma mai tin. Mi-ar prinde bine ceva mai lat sau full slick. Am invelit si galeria :

Reply

Se misca fain jucaria ta.

Reply

Fain ai mers. Cat ai scos? Au fost multi?

Reply

2:50, din 12 concurnti am iesit pe locu 6 sambata iar duminica pe 4. Aici in filmare nu am fortat ca sa nu-mi supraincalzesc gumele, cu ele incinse abea stau pe transa.

Reply

Laux asa tre sa arate cand ajung la temperatura optima, nu au fost probleme de supraincalzire... problema la tine e alta, vad ca iti toceste mai mult exteriorul si de aici faptul ca cu ele incinse abea stai pe transa.

Reply

camber!

Reply

(04-09-2012, 14:19)Toyboy Wrote: Laux asa tre sa arate cand ajung la temperatura optima, nu au fost probleme de supraincalzire... problema la tine e alta, vad ca iti toceste mai mult exteriorul si de aici faptul ca cu ele incinse abea stai pe transa.

Da dar unghiul de fuga sau caderea nu se modifica in functie de temperatura. Toti care au scos timpi buni au mers pe Full Slick, si oricum nu poti compara un Full-Slick cu un Semi-Slick de strada. A fost foarte cald sambata si duminica, cu Slikuri Hard pe fata si Medium pe spate cred ca faceai minuni.

Mai sunt multe de facut la ea. Am gasit si clasamentu de duminica:

Reply

Locul 4. Bun!Icon_smile
Da' cum a scos ala cu CRX-ul de la grupa J cu 12 secunde mai bine ca tine?

Reply

Ala e fiul sponsorului principal daca nu ma insel, dupa ce are acces nelimitat pe circuit mai are si CRX VT cu tot ce trebe pe el, slikuri noi etc. Nu te poti compara cu unu care vine saptamanal la antrenamente. Acum a stat cuminte pe langa data trecuta cand s-a dat la toate grupele, adica era peste tot. Pe noi ne lasa doua ture de circuit in recunoastere dupa care aveam doua manse si gata iar ala copil de bani gata se dadea de 12 ori plus recunoastere. Normal ca te perfectionezi!

Reply

Mda, am inteles. Ma gandeam eu ca asa sta treaba.
E ca si cum il chemi pe unu' la tine acasa si il bati mar pe PlayStation.New_borgsmile

Reply

Oricum de data asta a fost ok pe langa alte dati cand mai si inversau timpi ca sa ramana pe podium "cine trebe".
Tura trecuta s-au depus si multe contestatii deaceea acum au fost putini participanti.

http://www.youtube.com/watch?v=worqQB8Hl...e=youtu.be

Reply

Scad timpii de la o etapa la alta .Oricum un 2:50 e vis pt o masina in configuratia mea. Icon_smile
maruta crede-ma ca se merge tare de tot in competitia asta . Porcisteanu a scos in primavara asa cu titlu demonstrativ un timp un pic mai bun ca un CRX.

Reply

Trebuie sa ai o masina setata pentru un asemenea circuit pentru ca e foarte scurt.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • Toyboy
Reply

(05-09-2012, 00:29)yulasinio Wrote: Trebuie sa ai o masina setata pentru un asemenea circuit pentru ca e foarte scurt.

+1

Reply

(05-09-2012, 00:11)417431 Wrote: Scad timpii de la o etapa la alta .Oricum un 2:50 e vis pt o masina in configuratia mea. Icon_smile
maruta crede-ma ca se merge tare de tot in competitia asta . Porcisteanu a scos in primavara asa cu titlu demonstrativ un timp un pic mai bun ca un CRX.

Eu sunt convins ca se merge bine si de-asta am o admiratie pentru voi, cei care va straduiti sa mergeti la competitii, chiar si de distractie.

Reply

pe circuite d'astea poate fi si mama lu tata lu subaru compilat cu evo, nu pot pune la asfalt mai nimic din ceea ce pot ele. ca o comparatie, la o astfel de cursa am vazut castigator un saxo vts in fata a tot felu' de monştrii.
ca sa mergi bine in conditiile astea iti trebuie un motor care sa traga liniar, sa nu aiba explozie de putere, rapoarte f scurte, gume, unghiuri si o caroserie de carton presat Icon_biggrin
a, si daca se poate o caseta de directie scurta Icon_razz

Reply

Am mai adunat ceva piese:

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew