This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

@maruta - inseamna ca si posta frantuzeasca e tot o enigma daca au trimis scrisoarea in romania fara timbre Icon_razz

Reply

spre ex eu primesc facturile acasa prin tot felu de curierate, factura de la apa-canal vine cu posta, nu am primit pana acum decat la 4 luni cu somatie de debransare si penalitati, de mai bine de o luna nu am mai primit nimic...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(18-07-2012, 15:20)kinky_boy Wrote: @maruta - inseamna ca si posta frantuzeasca e tot o enigma daca au trimis scrisoarea in romania fara timbre Icon_razz

Nu, dimpotriva. Posta franceza a axplicat ca din respect pentru clienti (care mai uita sa puna si timbre; prietenul meu are 83 ani si cand si-a dat seama ca a pus scrisoarea fara timbre a mers la posta) fac exceptii de la regula.
Hai ca am poluat topicul destul.

Reply

A ajuns ECU! Happy Dar nu am timp de el ca am alte honde pe cap acum...

Reply

Azi a primit niste discuri noi ABE si o galerie 4-2-1 care inca nu s-a montat...

Reply

Am montat galeria, poze cu toba finala abea maine...

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

P-asta n-o bandajezi, omu'?
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Nu-i prea bine sa o bandajezi, cel putin nu toata, gazele trebuie sa aiba o anumita temperatura pentru evacuare optima.

Reply

da, temperatura cat mai mare. de fapt in general galeria se bandajeaza nu catback-ul.
si n-ai apucat sa mergi deloc in setup-ul actual sa dai un feedback?

Reply

temperatura cat mai mare se pastreaza prin reducerea schimului de temp dintre gaze si exterior = bandaj
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Bre, ca sa continui ce-a zis Liviu, bandajul ala nu-i inundat de agent de racire ca sa-ti raceasca gazele. Pur si simplu caldura de la gaze nu se mai transmite (in la fel de mare masura) in compartimentul motor. Gazele oricum au o temperatura mai mare decat cea din compartimentul motor (cel putin teoretic), asa ca unde-i buba?

Si, da, e normal sa bandajezi IN PRIMUL RAND galeria, pentru ca acolo te intereseaza sa nu transmiti din caldura gazelor catre mediul inconjurator, a.k.a. engine bay Icon_smile

Deci, Laux, p-asta n-o bandajezi, bre? Icon_biggrin
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Galeria nu e bine sa o bandajezi TOATA, cel mult pana unde venea in mod normail catalizatorul, altfel gazele se racesc mai repede si nu mai curg bine.
De ce credeti ca de fabrica catalizatorul nu este invelit in nimic ci se pune doar o protectie sa nu degaje caldura catre motor?

Reply

@denigrator - man nush unde ai vazut tu chestia asta dar nu e corect ce stii tu. Cel mai important e ca gazele sa-si mentina temperatura pentru ca atunci "curg" mai bine, caldura la motor e ceva secundar. Nu inteleg de ce tot zici ca nu toata. cu cat bandajezi mai mult cu atat isi pastreaza tempereatura mai mare de la un cap la celalalt.

nu fac din fabrica ca e destul de ok si fara, dar e o imbunatatire cu banda sau sa le imbraci ceramic

Reply

Adi, bandajat inseamna ca schimbul termic se efectueaza mai greu, deci gazele se racesc mai greu, NU mai repede. E logic, fizica simpla. Cu cat bandajezi mai mult si mai nine, cu atat protejezi cele doua medii unul de altul, deci fiecare tinde sa-si pastreze temperatura si sa nu fie influentat de celalalt: gaze de evacuare mai fierbinti mai multa vreme, engine bay mai rece.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Mi-am luat si banda de ceramica, de data asta neagra si niste coliere speciale dar nu am apucat inca sa o invelesc deoarece am fost la Drag Racing la Cluj. Observ ca nu imi da eroare pe sonda lambda deci nu ma grabesc sa o invelesc dar intentionez. Am mai facut niste poze la galerie dupa cateva plecari zdravene.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

KW alta mancare de peste Icon_biggrin sa ai spor !

Reply

(14-08-2012, 01:43)Toyboy Wrote: KW alta mancare de peste Icon_biggrin sa ai spor !

+ si toba aia arata mai cumsecade fata de veche. Buna treaba Laux Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

civic-ul ala din poza ce avea sub capota de nu dadea bine K20 ?

Reply

Se vede o galerie de admisie acolo, deci numai K20 poa' sa fie.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Imi place masina lu' matale dl.Laux Icon_smile succes in continuare!

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew