Pai cald e bine pentru gumele lipicioase numai ca se tocesc mai repede Acuma nu te astepta sa te tina o vesnicie
Imi pare bine sa vad ca o alergi pe unde apuci
2:50, din 12 concurnti am iesit pe locu 6 sambata iar duminica pe 4. Aici in filmare nu am fortat ca sa nu-mi supraincalzesc gumele, cu ele incinse abea stau pe transa.
04-09-2012, 14:19 (This post was last modified: 04-09-2012, 14:20 by Toyboy.)
Laux asa tre sa arate cand ajung la temperatura optima, nu au fost probleme de supraincalzire... problema la tine e alta, vad ca iti toceste mai mult exteriorul si de aici faptul ca cu ele incinse abea stai pe transa.
04-09-2012, 15:46 (This post was last modified: 04-09-2012, 16:07 by LauX_LauX_LauX.)
(04-09-2012, 14:19)Toyboy Wrote: Laux asa tre sa arate cand ajung la temperatura optima, nu au fost probleme de supraincalzire... problema la tine e alta, vad ca iti toceste mai mult exteriorul si de aici faptul ca cu ele incinse abea stai pe transa.
Da dar unghiul de fuga sau caderea nu se modifica in functie de temperatura. Toti care au scos timpi buni au mers pe Full Slick, si oricum nu poti compara un Full-Slick cu un Semi-Slick de strada. A fost foarte cald sambata si duminica, cu Slikuri Hard pe fata si Medium pe spate cred ca faceai minuni.
Mai sunt multe de facut la ea. Am gasit si clasamentu de duminica:
04-09-2012, 19:41 (This post was last modified: 04-09-2012, 19:46 by LauX_LauX_LauX.)
Ala e fiul sponsorului principal daca nu ma insel, dupa ce are acces nelimitat pe circuit mai are si CRX VT cu tot ce trebe pe el, slikuri noi etc. Nu te poti compara cu unu care vine saptamanal la antrenamente. Acum a stat cuminte pe langa data trecuta cand s-a dat la toate grupele, adica era peste tot. Pe noi ne lasa doua ture de circuit in recunoastere dupa care aveam doua manse si gata iar ala copil de bani gata se dadea de 12 ori plus recunoastere. Normal ca te perfectionezi!
04-09-2012, 23:43 (This post was last modified: 05-09-2012, 01:10 by LauX_LauX_LauX.)
Oricum de data asta a fost ok pe langa alte dati cand mai si inversau timpi ca sa ramana pe podium "cine trebe".
Tura trecuta s-au depus si multe contestatii deaceea acum au fost putini participanti.
Scad timpii de la o etapa la alta .Oricum un 2:50 e vis pt o masina in configuratia mea.
maruta crede-ma ca se merge tare de tot in competitia asta . Porcisteanu a scos in primavara asa cu titlu demonstrativ un timp un pic mai bun ca un CRX.
(05-09-2012, 00:11)417431 Wrote: Scad timpii de la o etapa la alta .Oricum un 2:50 e vis pt o masina in configuratia mea.
maruta crede-ma ca se merge tare de tot in competitia asta . Porcisteanu a scos in primavara asa cu titlu demonstrativ un timp un pic mai bun ca un CRX.
Eu sunt convins ca se merge bine si de-asta am o admiratie pentru voi, cei care va straduiti sa mergeti la competitii, chiar si de distractie.
05-09-2012, 14:56 (This post was last modified: 05-09-2012, 14:57 by LIVIU_CTS.)
pe circuite d'astea poate fi si mama lu tata lu subaru compilat cu evo, nu pot pune la asfalt mai nimic din ceea ce pot ele. ca o comparatie, la o astfel de cursa am vazut castigator un saxo vts in fata a tot felu' de monştrii.
ca sa mergi bine in conditiile astea iti trebuie un motor care sa traga liniar, sa nu aiba explozie de putere, rapoarte f scurte, gume, unghiuri si o caroserie de carton presat
a, si daca se poate o caseta de directie scurta