This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

Da, foarte batran, nici macar pozele nu a reusit sa le urce pe net. Am facut azi niste teste de LSD.
O sa postez niste filmulete dupa ce le urc pe YouTube, sa fiti pe faza Icon_wink

P.S.: La Multi Ani!!!

Reply

Reply

de unde ai luat butucul de volan si la ce pret?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

De la ce-i capacul ala? Biggthumpup pentru filme arata perfect diferenta intre LSD si non LSD.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

De pe eBay, a fost vre-o 350 Ron, vezi ce comanzi ca-i plin de replici, asta-i ce Trebe. Capacul vine peste sigurantele de sub capota. Ma bucur ca va plac filmările...

Reply

Liviu vezi ca gasesti la Momo ce trebe Icon_wink

Reply

multam' sunt mai multe variante, in principiu toate sunt la fel. important sa poti da jos volanul sa te strecori mai usor printre fiare si scoica.

Reply

Vezi ca alea de la MOMO si Sparco in stil NRG Gen 2 sunt replici. Fac joc in butuc.

Reply

Incet, incet o pun la punct.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Ne apucam de chip tuning la Del Slow ca-i lent rau, abea se tine de CRX.
https://www.youtube.com/watch?v=IvTLLeZb78M

Reply

Cu noul soft avem asa:

Launch Control: 4000 rpm
VTEC Engages: 5200 rpm
Engine Check Light: 8200 rpm
Rev Limit: 9500 rpm

[Image: minions_emote_by_snazzie_designz-d5xdlho.gif]

Reply

si ce arcuri ai la supape? daca sunt stock rev limit e degeaba ca faci floating.

Reply

E totul stock, doar un filtru de aier K&N am pe ea in cutia OEM. Stai lunistit ca nu-i dau peste 8500 rpm. Se simte clar ca e ceva in plus de la 6000 in sus. Ma gandeam sa-i pun de proba un decatalizator dupa ce trec de verificarea tehnica.

Reply

Eu as lasa rev limit-ul stock, nu ai castig mai sus plus ca is riscuri, mai ales cand esti incalzit si cu adrenalina la maxim.

Reply

In loc de jumper am pus un swich la softul OEM, deci nu-i nici un stres. Nu prea gonesc Del Slowu, din cand in cand mi se face dor de sunetul provocat de VTEC. Am facut chestia asta mai mult ca sa invat si eu cum se face, pe viitor poate imi iau si un flesh pt EPROM sa ma joc umpic cu hartile. Sunt scumpre rau niste arcuri mai tari la supape si nu uzeaza axul stock daca sunt prea dure? Merg schimbate fara sa dai chiulasa joc? Simeringurile de la supape am reusit sa le schimb pe un D14 fara sa dau chiulasa jos. Presa de arcuri am!
https://www.youtube.com/watch?v=B8WTTfkyW8g

Reply

pune arcuri de itr. le poti folosi si pe cele de b16 puse de pe admisie pe evacuare sau vice versa nu mai retin, cauta la detalii motoare b.

Reply

80€ am dat eu setu de arcuri de ITR, nu is mai dure la prima vedere, din cate stiu au o spira in plus.
Tie la cat iti taie d16 le ?

Reply

La D e poezie să schimbi. Și la B se poate dar e chin mare. Mi mi-au schimbat simeringurile de supape fără să dea chiuloasa jos deci se poate.

Reply

ZC-ul limiteaza la 8000 rpm cu softul de la tine. Am gasit ceva pe eBay de la Rocket Motorsports dar nu stiu exact cat or fi de bune.
Mai degraba m-as baga la niste elemente de usurare a caroseriei decat sa-mi desfac motoru care se prezinta destul de bine asa cum este acum.
Am gasit usi, aripi, rama de la luneta, turela din fibra de sticla dar din pacate nu trimite in Ro. Capota din carbon e mult prea scumpa.

Reply

da de ce vrei sa maresti plaja de turatie cand nu mai faci power dupa 8500 de RPM?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew