This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

..... ieri 44ºC la umbra, iau CRX vin cu el normal 20km in 4000rpm, temperaturile la locul lor, ajung acasa simt un miros a antigel, bag ochiu´ la temperatura... se ridicase putin..... WTF, dau drumul la caldura, da sa coboare dar nu cine stie, opresc , deschid capota .....antigel gay peste tot, furtunul care iese din bloc si intra in robinetul de comanda al caldurii, pleznit exact la mijloc ..........,intre timp temperatura urcase l-am oprit si nush de unde sa incep.....
ulei curat dar 2mm peste maxim, radiatorul gol, nu stiu in ce proportie, fara urme de ¨maioneza¨ pe nicaieri...idei, pareri, sguestii.

PS :trebuie sa cumpar kit-ul de furtune de silicon de la samco, problema e ca kit-ul nu include si furtunul meu rupt....

Daca temperatura la ulei nu a urcat peste limita nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, asta in privinta motorului, cu furtunul e alta treaba Icon_smile

Foloseste unul standard, poate ca a fost copt si de aia a plesnit.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

rasnita e din nou in priza
ma batea gandul sa dau o fuga pe la dezmembrari sa vedem ce gasesc sa se potriveasca, dar mi-am adus aminte de saracul D care nu a stat prea mult la discutii si mi-a ¨imprumutat¨ furtunul cu pricina ... putin diferit, dar care vine ok
de data asta am aerisit a la old school si a iesit totul ok .

Atat a durat sa schimbi furtunul ala Icon_razz Ceva planuri de track vara asta?

planuri apar ele, €€€ lipsesc, sa vedem Icon_biggrin

Pai atata munca si nu o scoti la plimbare Confused

(05-07-2011, 01:47)yulasinio Wrote: Pai atata munca si nu o scoti la plimbare Confused

asa e man, dar deocamdata am alte prioritati ...

facut rost de etrieri fata S2000 si cei dual pot de pe Legend, sa vedem care, cum si ce combinatie fac sa ii montez Icon_wink
de vreo 2 saptamani suntem 100% road legal.
urmeaza un cluster swap si role reglabile de la Bisi,....dar mai intai caut o solutie pentru esapament, neaparat linie cu ID de 60mm cat mai usoara si dreapta.
cred ca am cca. 2000km de cand am schimbat uleiul, consum 0, chiar nu ma asteptam .

La CRX-ul ala poti sa ii pui o teava dreapta din galerie pana in spate ca vine la fix Icon_wink Ce cluster vrei sa pui, S2K?

pai as pune, dar ce fac cu rezervorul...?¿
as pune S2k, intai tre sa gasesc schema pe net

cevai sugestii despre cluster swap ? care ar fi mai indicat...? inafara de cel de S2K ?

Pai de ce vrei sa-l schimbi? eu stiu cred ca unul de NSX ar da bine Icon_biggrin

pai trebuie neaparat sa-l schimb ca sa pot pune si eu kilometrajul in functiune.... in ceasurile de CRX intra direct cablu din cutie, cum am schimbat cutia si acum asta are iesire ¨electronica¨in ceasurile de la CRX nu are ce sa mai intre Icon_biggrin

Pai eu am zis serios cu ceasurile de la NSX daca nu de integra DA sau DC2.

sunt rare NSX-urile pe aici si orice piesa este destul de cotizata asa ca NSX nu intra in discutie
am dat de un catback Fujitsubo Legalis R de ITR, am de gand sa-l modific sa-l pun pe CRX
stay tunedIcon_wink

astazi am reusit sa intru putin cu B-ul pe pista(20min pe Jarama ) in configuratie actuala, : 1 tura de preload pe fata si 3 pe sapate, cu furtune de radiator adaptate de la un Rover, un check engine care sare din cand in cand, cu un filtru no name pus in gura clapatei de acceleratie, o linie + cat de D16, caderi prea pozitive pe spate, temperaturi de 38ºC ...etc am reusit sa simt mai indeaproape comportamentul CRX care nu este foarte lin, spatele destul de nervos, si cu prea mari restrictii pe partea de evacuare, in rest totul ok, mai este destul de munca pana ce motorul is va arata adevaratul potential, cel putin mi-am facut o idee de ceea ce trebuie sa fac in continuare Icon_wink

Multe masini ok, golf Mk1 cu motor de Hayabusa, Caterham , Nissan GT-R, S2000-uri si Saxo VTS, imi pare rau dar nu am poze , daca gasesc ceva link-uri o sa va pun pe aici Icon_wink

Baga poze, sper sa mai ies si eu cu ea la Japfest anul asta dar trebuie sa schimb si eu macar uleiul pana atunci.

E adormit gata...

am vopsit zilele trecute capacul de la culbutori in rosu VHT, si nu prea a iesit bine ca m-am cam grabit , dupa ce am terminat am dat o tura sa ¨fixeze¨ vopseaua si cand am deschis iar capacul aveam 2 urme de la protectia capotei pe capac, semn bun precum suntem la inaltimea maxima permisa am schimbat senzorul ECT ca am eroare 6 si 43, din cand in cand, ... nu prea am rezolvat mare lucru, chiar mai rau, dimineata nu mai intra socul, si check engine-ul e mereu aprins, no VTEC, am scapat de eroare 43 dar a ramas 6, senzorul e nou... WTF .

maine sa-mi fac ceva timp sa inlocuiesc furtunul de Rover si cu ocazia asta schimb antigelul si vad care-i buba cu senzorul ECT, deja am facut colectie am vreo 4 inafara de cel nou

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew