This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

You are more than welcome sa ne tragi o vizita Icon_biggrin

Cum naiba de a intrat mai mult in canal, ma gandesc ca toate sunt la fel la B-uri. Sa te duci la ei sa ti-o schimbe ca si eu am fost cu valva PVC care nu inchidea nici macar cat aia veche Icon_confused
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

citesc azi pe HT ca vezi doamne OBD0 civic/crx vt au altfel de garnitura si se potriveste cu cea de pe NSX 90-91
eu cand am luat motoru venea cu selenoid-ul rupt asa ca am cumparat altul de B16a......sa-i futa nemtii

http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=2173498

PS undeva mai jos se vad clar diferentele intre garnituri .....

Pai pana la urma de pe ce e motorul tau luat? Ar trebui sa iti faci rost de o serie de caroserie de pe care a venit motorul si atunci comanzi exact ce iti trebuie.

Nu ai observat nici o diferenta cand le-ai schimbat?

(26-05-2011, 00:09)yulasinio Wrote: Pai pana la urma de pe ce e motorul tau luat? Ar trebui sa iti faci rost de o serie de caroserie de pe care a venit motorul si atunci comanzi exact ce iti trebuie.

Nu ai observat nici o diferenta cand le-ai schimbat?

motoru vine de pe un EG6 .... a fost montat pe del sol-ul asta vti si acum la moi
omu cu del solu´ a lovit masina si in urma accidentului bara de rigidizare superioara a ras cam tot ce i-a venit in cale: dop ulei, capac selenoid vtec, clapeta acceleratie si cam atat .
acum eu am luat alt selenoid vtec de la un b16a cred si am comandat piesele dupa un VIN de EG6, stiind ca toate selenoidele de b16 is la fel ......
cand am desfacut am vazut diferentele, dar am zis ca plm e cauciuc si 0.5 mm se intinde Icon_biggrin .... acu mi-e si firca sa cer pret la garniturile de NSX Icon_yikes cred ca am sa umplu nitel canalele alea cu ceva pasta de garnituri am sa las sa se intareasca putin si dupa bag garniturile vechiIcon_wink

nu e acelasi cod cu cele pe care le-am luat eu? vezi pe topicul mecu la del sol, am poze cu ambalajele.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

(26-05-2011, 22:46)LIVIU_CTS Wrote: nu e acelasi cod cu cele pe care le-am luat eu? vezi pe topicul mecu la del sol, am poze cu ambalajele.

sunt identice cu ale tale Icon_biggrin, acelasi cod
am demontat ieri, am curatat bine, am pus un firicel de pasta de garnituri in santul unde vin montate, am lasat putin sa se intareasca, am bagat garnitura veche Icon_biggrin, am sters orice surplus de pasta care dadea sa intre inauntru si am montat la loc totul Biggthumpup

Sa intelegem ca nu mai curge acuma Icon_biggrin

(27-05-2011, 14:46)yulasinio Wrote: Sa intelegem ca nu mai curge acuma Icon_biggrin

nope
bagam un ochi pe aici:

http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=2924927

Frumoasa puterea care o scoate dar galeriile alea sunt depasite toate, parerea mea ca cea mai tare galerie de evacuare ramane cea de la Tri-y

da' ce e cu compresia aia nesimtita de 13:1!? scria unu mai jos....

Icon_biggrin
ieri am desfacut FICV, si am lasat un ralanti nealcos Icon_biggrin
am rezolvat si cu imbinarea dintre catalizator si galerie, nu rasufla pe nicaieri testat cu lumanare Icon_biggrin
problema e ca mi se ¨afuma¨geamurile pe interior si nu stiu de unde?
probabil de la uleiul care a curs cu tentativele alea de garnituri de la vtec?

PS : exista un protector de cabluri de origine textila, are cineva idee de unde as putea face rost de asa ceva ?
multzam !

Este un fel de plastic sub forma unui resort, care rezista la temperatura si se infasoara pe cabluri, seamana cu firu de la receptoru telefonului fix. Mie mi-au invelit cu el tevile de la clima care trec pe langa galerie drept recompensa ca mi-au uitat un senzor pedinafara, si asta la reprezentanta Honda Icon_smile Din pacate nu stiu de unde se poate procura asa ceva...

(14-06-2011, 22:34)LauX_LauX_LauX Wrote: Este un fel de plastic sub forma unui resort, care rezista la temperatura si se infasoara pe cabluri, seamana cu firu de la receptoru telefonului fix. Mie mi-au invelit cu el tevile de la clima care trec pe langa galerie drept recompensa ca mi-au uitat un senzor pedinafara, si asta la reprezentanta Honda Icon_smile Din pacate nu stiu de unde se poate procura asa ceva...

asa ceva caut

Attached Files Thumbnail(s)

Ala-i furtun pentru instalatie electrica, gasesti si la Dedeman toate dimensiunile...

aia stiu, numai ca pe deasupra are o protectie textila Icon_wink

Aaaaa dinaia paroasa... Cauta la electronice, pe acolo parca am vazut.

banda de izolat, o folosesc toti electricienii auto.

Asa ceva cauti Confused
[Image: China_expandable_cable_mesh_tube2009513909165.jpg]

(15-06-2011, 13:51)LIVIU_CTS Wrote: banda de izolat, o folosesc toti electricienii auto.

Icon_biggrin d´aia am pus, numai ca din cauza caldurii a inceput sa se vada urat

(15-06-2011, 14:19)yulasinio Wrote: Asa ceva cauti Confused

si ala e bun Biggthumpup

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew