This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

Te-ai convins de vag ha? Sper ca nu si conduceti dupa beri Icon_razz

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

eram convins de mult.., azi a ramas fara frane, noroc ca era undeva in poligon, .... dupa o frana mai tare, pedala s-a facut beton si trebuia ceva sala sa opresti masina .... asa ca azi i-am schimbat servo...urmeaza maine sa amorsez pompa si sa termin !

Nici vorba de condus, avem pilot automat de ne duce acasa !

ieri mers sa probez ceva diesel pentru familie.., de la romani !n-am scapat de ei pana nu i-am dat o tura cu polizoru' Icon_biggrin
la inceput au fost : aaa frumoasa dracia, merge jumatate cat asta (a lui) ? zic : nuuu... nici pe sfert nu merge, e batrana, nu vezi ca, curg tablele pe ea Icon_smile)

... si i-am dus Icon_biggrin .... s-a terminat cu aplauze, inregistrari pe telefon la 8000rpm si declaratii foarte sincere ca nu se asteptau sa mearga in halul ala Icon_biggrin

nu avea rost sa mai discutam despre germana lor diesel, care oricum nu mi-a placut !

am plecat acasa cu one big smile ON Icon_smile)

The following 4 users say Thank You to Toyboy for this post:
  • danylson, magos, Vali_Lj, yulasinio

Cunosc sentimentul. Cand am fost acasa cu ITR-ul am plimbat niste prieteni care erau tot cu pisicute in gura, dar cand au simtit micutul 1.8 aspirat s-au schimbat la fata Icon_smile

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • Toyboy

Icon_smile) e bine asa, iti aduce aminte de ce esti mandru de Honda ta

The following 1 user says Thank You to magos for this post:
  • Toyboy

Am avut si eu onoarea sa merg cu polizoru' lu' Traian, acum multi ani (Icon_smile). Ma amuz cand mai aud povestiri dintr-astea cu pisicute si haudiuri...Icon_biggrin

The following 1 user says Thank You to maruta for this post:
  • Toyboy

(27-06-2014, 14:44)maruta Wrote: Am avut si eu onoarea sa merg cu polizoru' lu' Traian, acum multi ani (Icon_smile). Ma amuz cand mai aud povestiri dintr-astea cu pisicute si haudiuri...Icon_biggrin

cand ai mers tu, era pisicuta rau, acu e da mai spre pitbull nitel Icon_wink
oricum, si eu am mers cu coafeza si ATR-ul tau Icon_biggrin asa ca suntem chit

(27-06-2014, 13:03)magos Wrote: Icon_smile) e bine asa, iti aduce aminte de ce esti mandru de Honda ta

sa stii ca am ras ca prostu' singur in masina, vreo 20km pana acasa ... da, de multe ori e buna o experienta d'asta ii mai arati fierului un pic de dragoste Icon_smile

(27-06-2014, 12:44)yulasinio Wrote: Cunosc sentimentul. Cand am fost acasa cu ITR-ul am plimbat niste prieteni care erau tot cu pisicute in gura, dar cand au simtit micutul 1.8 aspirat s-au schimbat la fata Icon_smile

sa stii ca am prieteni care cred ca imi iau % fain de la Honda, ca le fac atata reclama ... pe zi ce trece apreciez mai mult cazanu' cand vad coada de germane si nu numai la un atelier de cutii automate din zona !
Nici nu vreau sa iti mai spun ce citesc de 2-3 saptamani pe forum-uri la volsvagan, haudi, bembeu....Icon_smile)

gata n-o mai vinzi Icon_smile
technologia asta le omoara ... mai bine mai vechi, mai simplu si mai de incredere Icon_wink

(27-06-2014, 16:41)kinky_boy Wrote: gata n-o mai vinzi Icon_smile
technologia asta le omoara ... mai bine mai vechi, mai simplu si mai de incredere Icon_wink

razvane, o vand, la alt " nebun" ca mine .... deci poti sa stai linistit ca nu cred ca isi gaseste alt stapan Icon_wink

am schimbat placutele la golf, si stii cum e cu senzori de tocire bla bla bla... fiind grabit cu politia in spate, si nervi d'astia tehnologici, gen de ce doar pe o parte ii senzor, pe cealalta nu Icon_biggrin ... am luat frumos patentu si am taiat si mama senzorilor de pe placuta Icon_smile) spunand : old school baby ... yo stiu cand tre sa va schimb, nu voi Icon_smile)))

Haha, poate nici nu mai e masina la tine pe cand trebuiesc schimbate iarasi Icon_smile

(27-06-2014, 16:57)yulasinio Wrote: Haha, poate nici nu mai e masina la tine pe cand trebuiesc schimbate iarasi Icon_smile

pai, e pe punct de plecare, ii ajung 300.000 km, treaba e data dracu', nu gasim un EK3 sa ne placa Icon_sad !

Stie cineva de unde poate proveni un fluiereat doar in accelerare in a6-a la un CL7 2.2 ? in rest cutia se misca sublim !
Oare sa fie de la nivelul uleiului ?

nimeni nimic ?
deci vrea dinozauru' sa-si ia accord cu km garla si nu-i da-ti o mana de ajutor ?
nu-i bai, va fac in ciuda asa de dimineata    

Traian, io stiu de la tata ca daca fluiera cutia, era lipsa ulei in ea. Acum io nu's expertu' lu' peste prajit sa iti spun sigur...
Gizaz, 372k km??? Ai luat-o?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Dizăl, fuge de rupe chiar si la 4500 rpm...Icon_biggrin

De ce tot mazgalesti threadul asta cu tot felul Confused nu-ti fie frica sa creezi alte threaduri Icon_razz

nu iau ca nu-mi place chestia cu fluieratu', plus ca a fost suflata prost... vroiam asa o parere Icon_biggrin
Maruta m-am prins Icon_wink
Yula, am zis sa pun toate balariile aici sa nu murdaresc prin alta parte, pe mine nu ma deranjaza Icon_wink

Pai de aia avem sectiune de offtopic, poti pune ce vrei acolo in limita bunul simt desigur Icon_wink

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew