This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

Honda Jazz Hybrid CVT, este acum la oferta in Spania: 18.900€. Icon_biggrin

Catalog

Liviule tu nu carai nimic ?

Gabi decat Fabia mai bine Jetta, iar la VW am ceva discount de la firma !
nu-s prea partidar de VAG ...

Eu am dat feed-back de ce am avut si condus Icon_biggrin Nu stiu nici cum sunt preturile la voi.

(08-05-2014, 15:22)maruta Wrote: Honda Jazz Hybrid CVT, este acum la oferta in Spania: 18.900€. Icon_biggrin

Catalog

auris hybrid cu skyview la 18000€ suna mai bine Icon_biggrin

Eu zic ca e mai mic Auris-ul fata de Jazz. Nu m-am uitat in dimensiuni dar am condus si un si alta si asta e impresia care mi-a ramas.
L.E. Ma refeream la interior, la spatiul util.

zilele astea ma duc si pe la Honda sa vaz mai bine !

Jazzul este fabulos de modulabil la interior, desi nu pare, dar daca vrei tehnologie adevarata hybrid, atunci Toyo este alegerea mai buna.

ce fel de bombe ai auzit de 2.0 TDI?

BMW 120D?

(08-05-2014, 17:20)Tomi Wrote: ce fel de bombe ai auzit de 2.0 TDI?

BMW 120D?

cam toata lumea fuge de ele, ca nu-s ass reusite ca 1.9 TDI.

2 amici cu passat-uri, 2.0 tdi dar ales de 140 parca, injectoare duse la amandoua ... cca 1500-2000€ buba

mi-ar place, numa ca-i cam mic

au cateva bube ambele versiuni depinde mult pe ce specificatie de ulei au mers (from day one) si de km reali Icon_smile

ce sa zic mah, nu prea ma bag la asta ca poate vb prosti. in service-ul prietenului meu e plin de vaguri si pline de paduchi. toata ziua injura la ele, acum cati km or avea nush, da are el o vorba : hoituri Icon_biggrin
cu toata seriozitatea, daca ar fi sa iau o masina de tavaleala as lua un duster.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

si eu confirm ca grupul vag dupa 2004-2005 e cu probleme la multe modele, informatii aflate de la mecanici multi marca.

majoritatea sunt masini cu 600.000 km si au in bord 85.000 Icon_smile

(09-05-2014, 15:30)Tomi Wrote: majoritatea sunt masini cu 600.000 km si au in bord 85.000 Icon_smile

deci 2.0TDI 170 intre ce ani, sa stiu ce caut Icon_wink

asta ca de plan B, deocamdata civic-ul 1.6 conduce detasat in alegeri

pentru cei care lucreaza sambata Icon_wink

pffff ce liniste pe aici Icon_biggrin

Iara bagi pe plantatie?

(10-05-2014, 11:34)maruta Wrote: Iara bagi pe plantatie?

hehe, ce ma bucur ca nu-s singuru negru treaz la ora asta    

Eu vad acolo ca la "DROG" ai multe "kilos". E de bine? Icon_biggrin

(10-05-2014, 12:44)maruta Wrote: Eu vad acolo ca la "DROG" ai multe "kilos". E de bine? Icon_biggrin

numai spatele meu stie .....
inca nu am terminat    

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew