This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

sau bucata de plastic bagata la spite daca n-ai butuc Icon_smile))
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

liță colorata pe spite in V asa Icon_smile))

Sincronu de a 5-a e primu de sus, deci nu ai cine stie ce de desfacut. Eu a trebuit sa dau toate pinioanele si sincroanele jos cu tot ce mai era pe sub ele pt a schimba FD-u. Nu schimbi macar rulmentii de la diferential daca tot desfaci? Inspecteaza si furca de a 5-a, vezi ca tot pe ea este atasat si pinionu de marsalier. La D furcile sunt din aluminiu si se uzeaza destul de repede la B sunt din fier deci cred ca ai scapat. Sa nu uiti sa cureti magnetu de span. Spor la treaba!

nu e vorba de s80, e cealalta cutie veche, am gasit sa dau swap-ul si d'aia

cu un buget de 20k ce sedan hach ati achizitiona ?

vehicul nou Icon_wink !

Civic Icon_wink

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

mersi Bogdane .... mai vreau pareri .... multe de altfel

Ori e sedan ori hatch, hotărăște-te :p

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

(07-05-2014, 19:14)kmr Wrote: Ori e sedan ori hatch, hotărăște-te :p

combi Icon_biggrin

tu baga variante si si Icon_biggrin

Subaru Impreza

Traiane, spune si tu mai multe detalii, ce ai nevoie, spatiu, economie, putere, look, te duci cu ea si pe circuit, te duci la agatat, te duci la pescuit...etc? Icon_biggrin

La cașaloate Icon_smile))

The following 1 user says Thank You to kmr for this post:
  • Toyboy

o masina de familie !
diesel sau hybrid, 1.6 maxim 2.0,economica ceva plafon din sticla

nu lua sticla pe cap. te ia draku vara, fierbinte la cap de la sticla si rece la maini de la aer cond.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Alege si tu una de aici:

Attached Files Thumbnail(s)

Mda, 20k sunt o caruta de bani. Te poti baga la ceva premium SH, stiu ca iti placea Lexus...; nu mai zic ca in banii astia intra o combinatie de genul S2000 + Jazz...Icon_biggrin
Daca vrei masina noua si economica, cred ca trebuie sa pleci de la motor in primul rand, si aici 1.6 diesel mi se pare varianta cea mai avantajoasa. Honda, Peugeot-Citroen, Ford-Mazda si VAG sunt numai cateva exemple.
Stiu ca Honda 1.6 sta extraordinar de bine la capitolul consum, iar din proprie experienta iti pot spune ca 1.6 (110 cp) de la Peugeot trage foarte bine si consuma foarte putina motorina.
Apoi intervin detalii legate de fiabilitate si, nu in ultimul rand, ce nevoi ai si mai ales ce iti place tie.

LE: cu toate astea, daca nu faci multi km pe an, nu se merita sa iei o masina diesel; este foarte posibil sa ai nevoie de cel putin 3-4 ani sa recuperezi pretul pentru una similara pe benzina, daca mergi undeva la 10-15.000 km/an...

daca vrei ceva diesel, doar vag TDI 2.0 de 170, da sa nu fie pe masina foarte mare. ai cuplu tata si consum mai mult decat decent. nu mai zic de reprize si nu mai zic ce se poate face din motorul ala cu doar 3000 de euro Icon_smile

restul de 1.6 , etc .. nu consuma dar nici nu merg .

mi-ar place s2000+jazz numa ca nu am unde sa o tin, plus ca tre sa ma beneficiez de un fel de program rabla... deci tre sa fie noua !
am vazut un auris hybrid da nu prea place la partea feminina, civic-ul ar merge, numa ca stau prea sus la volan...
de 2.0 tdi am auzit numa bombe...tomi da detalii daca stii exact Icon_smile
frantuzesti sa nu vaz Icon_smile

kilometrii undeva la 30k/an.

Skoda Fabia Wagon cu motorul de 1,6 TDI, 105 cai. Merge f bine masina si cu 4 adulti si bagaje. Spun din experienta, masina a stat un un an si vreo 25k km si nimic de reprosat. Consum f mic, destul de fasneata.

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew