This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

Fac Traiane, tre numa sa imi gasesc timp futu-i, dureaza vreo 2 sapt de facut loguri seara de seara.

(16-04-2014, 19:14)DeN1gRator Wrote: Fac Traiane, tre numa sa imi gasesc timp futu-i, dureaza vreo 2 sapt de facut loguri seara de seara.

cel mai bun motiv sa iesi la plimbarica Icon_wink
eu in 6h am fost gata !

rasnita mea pe saptamana asta, nu urca panta cu a2-a ...1.3 ctdi... trepte lungi ca dracu, etalate ca dracu, tampoane motor lipsa sau slabe, ceas de temperatura nu, troncane la 17k, miroase a plastic cand sta in soare mai rau ca in nova mk1, imi zice in fiecare treapta ca la 2000rpm sa schimb Icon_biggrin, cu toate astea sper sa consume putin !

dupa 800km de "teste" am reusit sa scot un consum mediu de 5.2% la pompa, destul de multicel pentru o medie de 120km/h si 1.3, una peste alta nu mi-a placut !
am terminat vacanta si de luni o iau de coada Icon_sad

pune mana de munceste, lasa trasul pe fese Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

(26-04-2014, 20:34)Toyboy Wrote: dupa 800km de "teste" am reusit sa scot un consum mediu de 5.2% la pompa, destul de multicel pentru o medie de 120km/h si 1.3, una peste alta nu mi-a placut !

Aceeasi cazatura de masina am avut-o si eu intr-o vacanta si m-am chinuit cu ea facand vreo 15 trecatori in Elvetia, Austria si Italia. Singura mare placere a fost ca era nou-nouta si eu i-am facut rodajul Icon_biggrin.

(26-04-2014, 21:18)LIVIU_CTS Wrote: pune mana de munceste, lasa trasul pe fese Icon_biggrin

ce-as mai vrea sa te vaz cum te-ai descurca in locul meu Icon_wink

Icon_razz bah copilu, eu am avut la tineretea mea, ani de zile cu program peste 12 ore pe zi, pana la 16 ore. si asta din concediu in concediu. am tras 4-5-6 ani ca bivolu.

(26-04-2014, 22:09)maruta Wrote:
(26-04-2014, 20:34)Toyboy Wrote: dupa 800km de "teste" am reusit sa scot un consum mediu de 5.2% la pompa, destul de multicel pentru o medie de 120km/h si 1.3, una peste alta nu mi-a placut !

Aceeasi cazatura de masina am avut-o si eu intr-o vacanta si m-am chinuit cu ea facand vreo 15 trecatori in Elvetia, Austria si Italia. Singura mare placere a fost ca era nou-nouta si eu i-am facut rodajul Icon_biggrin.

si asta avea 17k ... oricum nu mi-a placut deloc, am luat acu CRX-ul si iti dai seama !

(27-04-2014, 14:51)LIVIU_CTS Wrote: Icon_razz bah copilu, eu am avut la tineretea mea, ani de zile cu program peste 12 ore pe zi, pana la 16 ore. si asta din concediu in concediu. am tras 4-5-6 ani ca bivolu.

gata nenea, ma scuzati, sa-mi dau 2 palme Icon_biggrin ?

nu, sa-ti dai Icon_smile))

care aveti manual de reparatie pentru cutie de B ?
am nevoie de el cat mai rapid !

care aveti manual de reparatie pentru cutie de B ?
am nevoie de el cat mai rapid !

Nu te ajuta postul asta? http://www.hondatalk.ro/Thread-Reparare-...ze-seria-B
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

(29-04-2014, 18:57)yulasinio Wrote: Nu te ajuta postul asta? http://www.hondatalk.ro/Thread-Reparare-...ze-seria-B

la prima vedere da, tre sa schimb sincronu la a 5a de la cealalta cutie si nu vreau sa bajbai Icon_wink

mersi Yula !

Am manualul de ITR acasa daca nu te descurci cu ala ti-l trimit.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

spurcata modificarea Icon_smile

ca si tuburile de sarma pe spitele si butucurile de semicursa (semicursiera Icon_smile)))) )

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew