azi mi-am prelungit orarul de munca, de parca nu eram pana peste cap, si anume am desfacut celalalt b16 luat saptamana trecuta.
chiulasa ok, blocul ok cu foarte mici zgarieturi la 3-4, am descoperit insa urme de la cuzinetii pistonului 3 in baie, biela dreapta dar cu urme de bataie, in rest toti ceilalti cuzineti aparent noi, verzi la culoare .
Urmeaza sa fac rost de vibrochen, cuzineti si biela
(31-08-2013, 20:05)Toyboy Wrote: azi mi-am prelungit orarul de munca, de parca nu eram pana peste cap, si anume am desfacut celalalt b16 luat saptamana trecuta.
chiulasa ok, blocul ok cu foarte mici zgarieturi la 3-4, am descoperit insa urme de la cuzinetii pistonului 3 in baie, biela dreapta dar cu urme de bataie, in rest toti ceilalti cuzineti aparent noi, verzi la culoare .
Urmeaza sa fac rost de vibrochen, cuzineti si biela
Un sfirsit de săptămana bestial in Circuitul Jarama con prietenul meu pilotul Toy Boy :meparto:
Mersi mult Traian , am petrecut o zi excepțională in Jarama, așa ca așteptăm următoarea intrare .
prima intrare a lu Dani pe pista, un pic speriat la inceput pana a vazut cum sta polizoru Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. pe curbe, dupa care a inceput sa faca pe regizorul
alglomeratie a fost la boxe
LSD-ul si finalul au fost bestiale, masina s-a comportat excelent.. urmeaza ceva placute ca astea s-or cam prajit, came electronica si un esapament daca vrea copilotul sa nu ramana surd
(27-10-2013, 23:50)LIVIU_CTS Wrote: ce ma enervati voi astia cu circuite....
ce dreak te dai mah cu oz-urile alea ca au 10 kile ))
ia zi de final, la cat plafoneaza?