This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

Asta înseamnă sa fii sărac Icon_wink , știu ca nu-ți place un avion asa pt ca ești învățat cu acesta bomba a ta .

㊥ Danylson ㊥ - Tapatalk

azi mi-am prelungit orarul de munca, de parca nu eram pana peste cap, si anume am desfacut celalalt b16 luat saptamana trecuta.
chiulasa ok, blocul ok cu foarte mici zgarieturi la 3-4, am descoperit insa urme de la cuzinetii pistonului 3 in baie, biela dreapta dar cu urme de bataie, in rest toti ceilalti cuzineti aparent noi, verzi la culoare .
Urmeaza sa fac rost de vibrochen, cuzineti si biela Icon_wink

(31-08-2013, 20:05)Toyboy Wrote: azi mi-am prelungit orarul de munca, de parca nu eram pana peste cap, si anume am desfacut celalalt b16 luat saptamana trecuta.
chiulasa ok, blocul ok cu foarte mici zgarieturi la 3-4, am descoperit insa urme de la cuzinetii pistonului 3 in baie, biela dreapta dar cu urme de bataie, in rest toti ceilalti cuzineti aparent noi, verzi la culoare .
Urmeaza sa fac rost de vibrochen, cuzineti si biela Icon_wink

nu am mai multe poze ca eram murdar pe maini        

un B16 stoker Toda

http://www.youtube.com/embed/bbNfUhsVRhA?feature=oembed

PS: in urcare si fara electronica

Si il pui in porbagaj dupa ce-l termini ? B16X2 4x4 independent ? Interesant Icon_razz

Ia uite ce am gasit:

http://hondaroots.com/2013/07/27/1986-f1...ition-crx/

[Image: attachment.php?aid=2996]

man ce scula e asta? ce senzori externi ai folosit?

o tableta cu un program de android pe ea OBD nush cum Icon_biggrin
faina ideea nu e lucrarea mea, dar merita pusa Icon_wink

...ahaaaaa.... un dash asa de la AIM e 6000 de euro fara IVA Icon_yikes Icon_smile

(16-10-2013, 11:39)Tomi Wrote: ...ahaaaaa.... un dash asa de la AIM e 6000 de euro fara IVA Icon_yikes Icon_smile

pfffff aproape juma de masina Icon_biggrin

Un sfirsit de săptămana bestial in Circuitul Jarama con prietenul meu pilotul Toy Boy Icon_wink :meparto:
Mersi mult Traian , am petrecut o zi excepțională in Jarama, așa ca așteptăm următoarea intrare .                        

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://youtu.be/q77rhxv35Tw

Sent from my iPhone using Tapatalk

ia uite cine s-a distrat in wkend Icon_smile
bravo baieti, se pare ca ati vut parte de vreme numa buna si nici aglomeratie nu prea se vede.

Da mah, nu ca noi, cu gratare si bautura Icon_razz
V-ati distrat frumos Icon_smile Merge tigaia Icon_smile))

prima intrare a lu Dani pe pista, un pic speriat la inceput pana a vazut cum sta polizoru Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. pe curbe, dupa care a inceput sa faca pe regizorul Icon_biggrin
alglomeratie a fost la boxe    

LSD-ul si finalul au fost bestiale, masina s-a comportat excelent.. urmeaza ceva placute ca astea s-or cam prajit, came electronica si un esapament daca vrea copilotul sa nu ramana surd Icon_biggrin

ce ma enervati voi astia cu circuite....
ce dreak te dai mah cu oz-urile alea ca au 10 kile Icon_smile))
ia zi de final, la cat plafoneaza?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Faina treaba si vremea numai buna pentru asa ceva.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

(27-10-2013, 23:50)LIVIU_CTS Wrote: ce ma enervati voi astia cu circuite....
ce dreak te dai mah cu oz-urile alea ca au 10 kile Icon_smile))
ia zi de final, la cat plafoneaza?

habar nu am, nu i-am dat maxim Icon_biggrin

(28-10-2013, 01:45)yulasinio Wrote: Faina treaba si vremea numai buna pentru asa ceva.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

si cand te gandesti ca toata saptamana precedenta a ploua zi de zi.... ne-am speriat un pic ca o sa fie ploaie .

va pupacesc, cu 2 blonde la bord Icon_biggrin

Attached Files Thumbnail(s)

(27-10-2013, 23:50)LIVIU_CTS Wrote: ia zi de final, la cat plafoneaza?

200 undeva la 8000rpm

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew