This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

Daca tot a veni timpul sa desfaci cutia nu mai bine le pui noi Confused

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

S80-ul care il am e revizat si toate is la locul lor, astea is Doamne feri' in viitor se duce ceva, as putea sa pun 5-ul pe cutia care o am acu sus, dar nu merita, mai bine o dau asa.

au mai venit niste nenorociri Icon_biggrin    

Asai cind ai bani si timp Toy !! Icon_wink Icon_smile

㊥ Danylson ㊥ - Tapatalk

Ce marca sunt? Ai in plan si alte came?

cred ca-s de itr
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

is de ITR, acu sa vad cum fac sa deosebesc cele de admisie de cele de evacuare, normal erau colorate difereit, dar nu se mai vede nimic acum Icon_biggrin
camele is de ITR

Pai tu nu ai head de ITR? Eu cel putin asa am crezut Confused

(13-08-2013, 10:36)yulasinio Wrote: Pai tu nu ai head de ITR? Eu cel putin asa am crezut Confused

nu mane, motoru meu e stock Icon_wink

(13-08-2013, 13:27)Toyboy Wrote:
(13-08-2013, 10:36)yulasinio Wrote: Pai tu nu ai head de ITR? Eu cel putin asa am crezut Confused

ATENTIE BEBE la bord Icon_biggrin    

nu mane, motoru meu e stock Icon_wink

baga bani baga bani ..., asta e o manaca bani Icon_biggrin    

bravo traiane, baga bani Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

(16-08-2013, 13:08)LIVIU_CTS Wrote: bravo traiane, baga bani Icon_biggrin

mai am de pus MTF in cutie si antigel-ul ceva fire si e gata Icon_biggrin
mergeam cu un ambreiaj ciudat la feeling cat si in mers, care sa uzat foarte suspect, am sa pun poze Icon_wink

primele impresii sunt excelente, in primul rand pedala a devenit normala, fara acel feeling de burete, ambreiajul musca bine, am pus ceva cu 6 arcuri duble, FD-ul si 4-5 se simt cel mai bine, acum am 4000rpm la 100km/h in 5-a, imi pare rau ca nu am pus o volanta usurata, dar nu au mai fost finante !

LSD-ul nu am apucat sa-l testez, pentru ca umblam cu, cutia in portbagaj si riscam stricaciuni majore

cam asa arata ambreiajul si locurile unde a atins placa de presiune de cutie                    

exact asta am facut azi, aici descriere foarte detaliata Icon_wink
http://www.ozhonda.com/forum/showthread....er-rebuild

Diferenta dupa?

(24-08-2013, 18:39)yulasinio Wrote: Diferenta dupa?

pffff nu mi se mai duce picioru la fund usurel pe caldura cum facea pana acum Icon_wink

(25-08-2013, 00:38)Toyboy Wrote:
(24-08-2013, 18:39)yulasinio Wrote: Diferenta dupa?

pffff nu mi se mai duce picioru la fund usurel pe caldura cum facea pana acum Icon_wink

Baiatul asta Toy , azi ma impresionat cu inventia luí .

Si tus azi la intilnire mai lípit in scaune Icon_smile , daca mai dadeam doua ture , veneau cei de la antitero nu de la trafic Icon_smile .Vreau sa zic ca multi ar dori o bijuterie asa.

㊥ Danylson ㊥ - Tapatalk

jucarie jucarie Icon_biggrin, da a mea e de hartie pe langa vaporu tau de tabla Icon_biggrin

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew