(15-11-2010, 17:33)yulasinio Wrote: Spunele sa treaca 5$ pe pachet dar in felul asta nu ai asigurare de transport. Hasport este o obtiune buna, de cand incepe munca...asteptam poze cu fiecare detaliu
09-12-2010, 19:53 (This post was last modified: 09-12-2010, 19:57 by Toyboy.)
ridicat ieri pachetele din vama
urmeaza sa desfac cutia sa vedem cum arata ambreiajul & pinioane, sincroane
ma tine pe loc vremea, trebuie neaparat gasit un garaj sa pot mesterii in voie
PS: facut rost de pompa + servo frana de 1´ cu o mica adaptare plug&play
(09-12-2010, 23:34)yulasinio Wrote: Deci la ce ne asteptam in urmatoarea perioada.....
sper sa rezolv cu garajul zilele astea
intre timp caut o admise Comptech
la header am de ales intre Tegiwa si SPfab T*DA
in functie de cum arata cutia ar mai fi si pe acolo de schimbat cate ceva
dar inainte de toate trebuie sa fac rost de un catalizator de Honda, ca sa pot omologa toate piesele
bietii de la ITV s-au pus pe rele....
fuck... alti bani alta distractie
da, sunt 2 parti diferite.
intre timp , am gasit un cat. de MB , sper zilele astea sa-l pot monta, nu stiu daca e la fel de lung ca cel de ED, nu am avut timp nici macar sa ma bag sub masina sa ma uit , vremea asta e scarboasa rau.......
saptamana trecuta nu am scapat o oportunitate si mi-a cazut in mana o Toyota Avensis 1.6 VVTi, trebuie gadilata si asta.
Mosu asta e fumat rau eu i-am zis una, el imi aduce alte magarii........
27-12-2010, 17:42 (This post was last modified: 27-12-2010, 18:06 by DeN1gRator.)
de anul viitor se schimba lucrurile pe aici cu privire la costurile modificarilor, si daia tre sa-i dau bataie acum, de la anu e mult mai scump.
cand am dat jos cat-ul de pe CRX , era gol golut, nu stiu cum a trecut pana atunci testul de gaze, probabil €€€ , problema e ca acum nu mai merge deja au arestat vreo 300 persoane pentru dastea ( cu 100€ treceai ITP fara probleme, cel putin atat m-a costat pe mine cu mod-urile pe care le am ).
acum vreau sa omologhez tot ce am inafara de motor, nu am timp pana la inceputul anului sa-l pun.... si diferenta intre B si D e minora ca look
asa ca singura treaba pe care tre sa o fac e sa montez cat-ul ca sa fie OEM si sa duc masina la tipul care se ocupa de hartii, trec ITV, si imi vad linistit de swap
Acuma m-am prins, am uitat ca acolo trebuie sa omologhezi tot. Aici daca schimbi motorul iti trebuie expertiza inginerului si masina sa treaca ITP-ul, suni la asiguare, schimbi cartea masinii si gata.