This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

(15-11-2010, 17:33)yulasinio Wrote: Spunele sa treaca 5$ pe pachet Icon_biggrin dar in felul asta nu ai asigurare de transport. Hasport este o obtiune buna, de cand incepe munca...asteptam poze cu fiecare detaliu Icon_razz

deci ma obligati sa-mi pun manusi Rollinglaugh

ridicat ieri pachetele din vamaIcon_lol
urmeaza sa desfac cutia sa vedem cum arata ambreiajul & pinioane, sincroane
ma tine pe loc vremea, trebuie neaparat gasit un garaj sa pot mesterii in voie

PS: facut rost de pompa + servo frana de 1´ cu o mica adaptare plug&play

Deci la ce ne asteptam in urmatoarea perioada.....
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

(09-12-2010, 23:34)yulasinio Wrote: Deci la ce ne asteptam in urmatoarea perioada.....

sper sa rezolv cu garajul zilele astea
intre timp caut o admise Comptech
la header am de ales intre Tegiwa si SPfab T*DA
in functie de cum arata cutia ar mai fi si pe acolo de schimbat cate ceva

dar inainte de toate trebuie sa fac rost de un catalizator de Honda, ca sa pot omologa toate piesele
bietii de la ITV s-au pus pe rele....
fuck... alti bani alta distractieIcon_censored

Sa-ti incarci camera ca asteptam poze multe Icon_razz spor la surubarit Biggthumpup

(10-12-2010, 00:27)yulasinio Wrote: Sa-ti incarci camera ca asteptam poze multe Icon_razz spor la surubarit Biggthumpup

Icon_biggrin .... la cat de antisistem sunt , nici daia nu am Biggthumpup...sa vorbesc cu pretena poate o conving sa faca de fotograf Icon_wink

ceva idei despre greutatea volantei ?
din cate stiu cea OEM se poate prelucra pana pe la 5 kg, sub exista riscuri ....

Eu sunt contra prelucrarii asa ca nu stiu sa iti dau un raspuns concret Icon_biggrin

(24-12-2010, 01:06)yulasinio Wrote: Eu sunt contra prelucrarii asa ca nu stiu sa iti dau un raspuns concret Icon_biggrin

prelucrat la strung si echilibrat ...maine o sa pun o poza Icon_wink

Pai si de la cat la cat ai ajuns cu el?

stock undeva la 7,7 kg si prelucrat la 5,8-5,5 kg
exemple

Attached Files Thumbnail(s)

Eu am pus una de 3.5kg:

imi place cum arata toyboy...good job man!

Arata bine lucrarea dar in poza se vede partea de catre motor, nu?

da, sunt 2 parti diferite.
intre timp , am gasit un cat. de MB , sper zilele astea sa-l pot monta, nu stiu daca e la fel de lung ca cel de ED, nu am avut timp nici macar sa ma bag sub masina sa ma uit , vremea asta e scarboasa rau.......
saptamana trecuta nu am scapat o oportunitate si mi-a cazut in mana o Toyota Avensis 1.6 VVTi, trebuie gadilata si asta.
Mosu asta e fumat rau Icon_biggrin eu i-am zis una, el imi aduce alte magarii........Icon_no2

Pai de ce vrei sa-i mai pui cat? ca sa poti omologa motorul?

de anul viitor se schimba lucrurile pe aici cu privire la costurile modificarilor, si daia tre sa-i dau bataie acum, de la anu e mult mai scump.

cand am dat jos cat-ul de pe CRX , era gol golut, nu stiu cum a trecut pana atunci testul de gaze, probabil €€€ Icon_biggrin, problema e ca acum nu mai merge deja au arestat vreo 300 persoane pentru dastea ( cu 100€ treceai ITP fara probleme, cel putin atat m-a costat pe mine cu mod-urile pe care le am ).

acum vreau sa omologhez tot ce am inafara de motor, nu am timp pana la inceputul anului sa-l pun.... si diferenta intre B si D e minora ca look Icon_biggrin
asa ca singura treaba pe care tre sa o fac e sa montez cat-ul ca sa fie OEM si sa duc masina la tipul care se ocupa de hartii, trec ITV, si imi vad linistit de swap Icon_wink

Acuma m-am prins, am uitat ca acolo trebuie sa omologhezi tot. Aici daca schimbi motorul iti trebuie expertiza inginerului si masina sa treaca ITP-ul, suni la asiguare, schimbi cartea masinii si gata.

cateva poze cu pompa de 1´

98 Spec ITR Icon_wink
mai baga poze si cu lucrarea nu numai cu piesele.

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew