This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

da pune-le mah si tu pe un photobucket ceva si linku aci Icon_smile

Reply

Si daca expira ala ce fac? Ramane gaura aici Icon_razz Las ca le-am comprimat mai bine de data asta Icon_smile

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

(08-01-2012, 02:01)LauX_LauX_LauX Wrote: Am cantarit si izolat evacuarea. Cea stock are 20kg iar asta ce am facut-o are 7kg. Am mai facut niste filmulete cu ea izolata si de la distanta, suna ceva mai infundat acum.

http://youtu.be/Du6mVWFrgSE

http://www.youtube.com/watch?v=Icesvvx9B...e=youtu.be

Ce tip de folie de aluminiu ai folosit pentru evacuare?

Sent from my iPad using Tapatalk

Reply

Banda adeziva de aluminiu, gasesti la DeDeMan.
Daca nu atingi cu evacuarea te tine mult si bine.
La inceput iti va mirosii adezivu cand o supraincalzesti.

Reply

Am inteles. Asta am facut. Am luat banda adeziva de la bricolaje, am pus peste izolatia de fibra si a inceput sa miroasa si sa scoata fum adezivul Icon_smile)) multumesc frumos de lamurire, m-am linistit Icon_biggrin

Sent from my iPad using Tapatalk

Reply

Acum cateva zile coafeza a implinit 300k iar CRX-u are cam pe jumate.

Reply

Sa le stapanesti sanatos! A venit pachetul de la japserviceparts in seara asta Icon_biggrin

Reply

Merci! Si e complet de data asta? Eu maine plec dar iti las adresa fratelui meu sa le trimiti cand ai timp.

Reply

Asa cred
LE Sunt toate Icon_biggrin

Reply

Daca ai chef si timp fa si tu o poza comparativa intre placutele de 262 si 282 sa vada si ochiu nostru ceva... Icon_razz

Reply

si mai lungi 282 atat

Reply

M-am scapat de rotile alea de macadam asa ca am trecut provizoriu pe Fat 5 si Advan.
Scuze de claritatea proasta dar cred ca mi-am stricat teleobectivu...

Reply

bah laux, fa si tu poza cu camera main nu aia de front Icon_biggrin
le-ai dat cu tot cu rs-r-uri?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Da ca le-am uzat tare pe interior, urmatoarele anvelope vor fi pe ceva mai usor si cu camber neaparat. Oricum mi-au placut mult de tot RSR-urile pe uscat.

Reply

Mi-or ajuns piesele, o parte din ele... cele trimise de yulasinio.
Acum astept piesele trimise de KMR si niste anvelope, am luat pana la urma Bridgestone Adrenalin, Toyo R1R veneau abea peste o saptamana deci am renuntat.
Pozele le-am facut cu camera frontala Icon_wink

Reply

esti in bani dom'le imi place Icon_smile

Reply

Ai de lucru acuma Laux Icon_smile

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Or aparut gumele pe care le-am montat repede dar si consumabilele de la KMR, acum pot dormii linistit.
Va multumesc pt suport!

Reply

numai bunataturi, sa le folosesti sanatos Icon_smile

alea-s ce28n?
sa dai te rog feedback despre cauciucuri Icon_biggrin imi place ca tu tot gasesti variante, am de unde sa ma inspir. daca poti sa le faci o comparatie cu rs-r-urile mai incolo ar fi super. m-ar interesa mai mult daca rs-ruril se simteau moi pe laterale fata de astea sau ce ai mai avut si aderenta

Reply

Intra bine jantele pe ED Icon_smile
Razvane: sunt ceva copie dupa CE28
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew