(08-01-2012, 02:01)LauX_LauX_LauX Wrote: Am cantarit si izolat evacuarea. Cea stock are 20kg iar asta ce am facut-o are 7kg. Am mai facut niste filmulete cu ea izolata si de la distanta, suna ceva mai infundat acum.
Banda adeziva de aluminiu, gasesti la DeDeMan.
Daca nu atingi cu evacuarea te tine mult si bine.
La inceput iti va mirosii adezivu cand o supraincalzesti.
Am inteles. Asta am facut. Am luat banda adeziva de la bricolaje, am pus peste izolatia de fibra si a inceput sa miroasa si sa scoata fum adezivul )) multumesc frumos de lamurire, m-am linistit
M-am scapat de rotile alea de macadam asa ca am trecut provizoriu pe Fat 5 si Advan.
Scuze de claritatea proasta dar cred ca mi-am stricat teleobectivu...
Da ca le-am uzat tare pe interior, urmatoarele anvelope vor fi pe ceva mai usor si cu camber neaparat. Oricum mi-au placut mult de tot RSR-urile pe uscat.
14-06-2014, 14:09 (This post was last modified: 14-06-2014, 14:12 by LauX_LauX_LauX.)
Mi-or ajuns piesele, o parte din ele... cele trimise de yulasinio.
Acum astept piesele trimise de KMR si niste anvelope, am luat pana la urma Bridgestone Adrenalin, Toyo R1R veneau abea peste o saptamana deci am renuntat.
Pozele le-am facut cu camera frontala
alea-s ce28n?
sa dai te rog feedback despre cauciucuri imi place ca tu tot gasesti variante, am de unde sa ma inspir. daca poti sa le faci o comparatie cu rs-r-urile mai incolo ar fi super. m-ar interesa mai mult daca rs-ruril se simteau moi pe laterale fata de astea sau ce ai mai avut si aderenta