This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

5.7kg are replica, am scazut cu 3.2kg la roata fata de OZ-uri. Se simte bine la accelerare.
Originalele forjate au 4.1kg

Reply

Azi le-am curatat, vopsit si montant, maine pun anvelopele si ies in proba!        

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Reply

nu avem somn domne Icon_smile)

Reply

Nu stiu cum ai avut atata stare in Brazilia Icon_lol
Cum au fost placutele pe fata?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Placutele de pe fata erau ca noi (Apec) dar le-am dat pe toate jos si am pus Nissin.
Nici bine nu s-au calcat cum trebe si am niste frane de dai in parbriz, cred ca este cea mai buna investitie pe care am facut-o vreodata. Jantele de EK9 sunt si ele in stare impecabila. Multumesc yulasinio inca o data pt tot!

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Ma bucur ca esti multumit Laux Icon_wink

Reply

Am cantarit bratele de pe fata si au 20kg bucata cu trei kg mai mult decat cele de VTI. Pe spate nu am apucat sa cantaresc diferenta dar si acolo cred ca am pus vre-o doua kile la roata. Se simte diferenta la accelerare, tre sa renunt la roata de rezerva ca oricum nu se mai potriveste sau sa-mi fac planuri de vre-un turbo ceva ca pistoane am Icon_wink

Reply

Dacă diferența de greutate e de la discurile de frână, e normal să simți, altfel e placebo. Nu simți la trasul mașinii diferența de 20 kg la greutatea mașinii.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Reply

Nu stiu cum e la tine dar eu simt tot ce este peste 10 kg. Acum depinde cat de bine iti simti si cunosti masina. De exemplu eu observ diferenta la o plecare de pe loc cu roata de rezerva sau fara, cu tancu pe jumate sau pe rezerva, este vorba de aproximativ jumătate de secundă la 402m.

Apropo de roata de rezerva, am nevoie de una in 5 prezoane si de un capac la roata de EK9.

Reply

Bravo ție dacă simți diferențele asta de greutate. Eu nu le simt Icon_smile
Mai ai servodirectie pe ea? Pe aia s-o scoti si sa-i pui fulie ususrata, ca de EK9 si atunci sa vezi diferente majore. Eu cred ca doar suportii de la pompa de servodirectie au 10 kg.

Reply

Eu nu zic ca-i rau, doar ca sunt diferente sesizabile, castigi pe o parte dar pierzi pe alta, cu niste jante mai usoare se poate compensa. Acum depinde fiecare in ce regim isi foloseste masina, pe mine de exemplu nu ma tin franele 10 km de traseu montan. Coafeza ramane cat de cat in parametrii normali de strada, am CRX-u pt modificari majore. Icon_wink

Reply

Nu te vor tine nici frânele astea mai mult Icon_smile Dacă simți așa bine diferențele, mergi cu mai puțină benzină în rezervor Icon_smile

Reply

Nu stiu cum e la tine dar eu simt orice chichitza facuta la masina... De exemplu CRX-u cu suspensia veche imi statea mai bine pe viraje cu roata de rezerva in porbagaj decat fara, tocmai de asta ma bate gandu sa mut bateria in porbagaj dar trebuie un cantar pt a gasi pozitia ideala.

Reply

Proiectu continua!                                    

Reply

Iti iau ochii nu alta Icon_smile

Reply

asta cu greutatea o simt si eu la crx Icon_wink

Reply

Ce ai folosit sa le vopsesti? Icon_biggrin ma intereseaza in special ce galben e ala ca de cateva zile caut unul sa fie ok Icon_smile)

Sent from my iPad Retina using Tapatalk

Reply

Am dat cu "Spor" si vad ca tine daca dai mai intai cu grund. Am facut lafel pe spate si sunt multumit. Am vrut tabla de protectie a discului sa o fac albastră iar etrierii rosii dar nu am mai avut rabdare. Oricum rosu e prea popular la etrieri Icon_wink

The following 1 user says Thank You to LauX_LauX_LauX for this post:
  • georgian03
Reply

AaAmm inteles. Eu vreau culoarea aia pt compartimentul motor. Icon_biggrin

Sent from my iPad Retina using Tapatalk

Reply

Ma bate un gand necurat si anume vreau Turbo pe Del Slow ca e tare lent asa Icon_razz
Am doar pistoanele deocamdata, ce componente mai am nevoie pt un 250-300CP stabil.
Cand zic stabil ma refer sa fie si fiabil pt mers de strada...

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew