Am avut mare bafta cu A/C-ul. In afara de rugina de pe anumite componente metalice, e absolut perfect functional.
Numai carlitos e de vina! Mare domn!
In alta ordine de idei, la toamna imi va trebui si bara față, pentru ca asta a fost pocnita la un moment dat si e crapata pe dedesubt. Nimic grav, pentru ca nu si-au dat interesul sa repare si suportul metalic care tine bara si care arata urmele impactului foarte bine. Deci n-a fost nimic serios, doar cu plastice sparte.
Pics to come, once I get my a$$ at work
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t 2003 VFR800 Interceptor 1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!
Si inca o chestie: am vazut ca ai in portbagaj o prelata. Din cate am discutat eu cu Aikonelutzu, nu este indicata folosirea ei. Poate doar intrun garaj bine inchis. Explicatia este urmatoarea: daca nu este bine pusa (prelata), intra praf pe sub ea, iar cand bate vantul, praful de sub prelata freaca lacul/vopseaua si-l/o face praf.
Pe de alta parte, prelata este buna impotriva ganietilor de pasare sau a plantelor care ataca vopseaua.
Chestia asta este mai mult recomandata (nefolosirea prelatei) mai ales pentru masinile de generatie mai noua, de cand Honda a inceput sa foloseasca vopseua "ecologica" pe baza de apa, adica pentru FK2-ul tau.
Pe FK2 am prelata facuta la comanda. Nu se misca nici la uragan si e semipermeabila pentru a nu face condens (cred... am primit o explicatie, dar am uitat-o in secunda urmatoare). Momentan nu ma intereseaza deloc vopseaua de pe EH6, doar o bag la vopsit in toamna, nu? Iar, apropos de asta, am descoperit mai multe puscaturi de rugina pe la aripi, dar nu-i bai, le rezolvam cand le vine sorocul.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t 2003 VFR800 Interceptor 1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!
Sustin si eu de ce zice Maruta cu prelata, dar nu cred ca se matuieste foarte repede. Depinde cat de mult o sa stea masina sub prelata. S2k-ul lui Adi este matuit pe aripa spate de la prelata dar a stat 2 ani cu ea pusa.
Stai sa curatam si vedem cum se prezinta. De ce crezi ca te-am intrebat de panourile alea?
Oricum, sta bine inca. Jalea s-ar putea sa vina la decopertare, dar, daca avem acele quarter panels, e mult mai simplu.
Si prefer sa le am stanga-dreapta, ca sa nu am surprize dupa un an sau doi pe partea cealalta, chiar daca acu' arata bine.
2007 Civic FK2 Exec
Pe luna asta luam o pauza momentan. Mai am de ridicat vineri sau sambata acele screw cap covers pentru al treilea stop si butonul de A/C - mai bine zis capacul, ca butonul il am. Luna viitoare vin rulmentii (de fapt, ei au venit, da' inca nu-s montati) de cutie si farurile. Sper sa ma ajute tov. Bodo cu mecanismul de reglare al farurilor si cu lupele, pentru ca vor fi xenon.
Sunt oarecum in grafic, dar ceva peste buget (evident, cum altfel?). Sper sa mai pun poze, daca tot sunt zilele astea frumoase.
2007 Civic FK2 Exec
Pai sunt peste bugetul propus luna asta, ca m-am intins la de toate. Luna viitoare voi fi sub buget, daca nu apare ceva neasteptat. Mai trebuie sa vedem si de FK, nu?
2007 Civic FK2 Exec
Spre deosebire de hailalta, asta merge si nu-mi lasa DELOC un gust amar investitia in ea. In cealalta doar bagam bani si nu vedeam niciun ROI... ever. Acu' apuc sa testez orice chestie ii fac the very next day. In felul asta e mai greu sa regret toate traznaile pe care i le fac.
2007 Civic FK2 Exec