This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

w33bb0: '94 CRX del Sol ESI (EH6), Custom Blue

Inca doua imagini. In sfarsit au poposit (pentru o perioada foarte scurta) ambele masini la un loc Icon_smile

Attached Files Thumbnail(s)

2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Niiice Biggthumpup

Nu le sta rau impreuna...Icon_cool
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

currat-o de gainat ca se face picatele.
daca ai curte interioara tre sa fii fericit Icon_biggrin

Vopseaua-i praf pe amandoua. Se programeaza la vopsit curand Civicul, iar in toamna del Sol-ul. Asa ca fac ceva pe gainatii lor Icon_biggrin

Intre timp, la ASKO...

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Unde vopsesti Civicu'?
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Cel mai probabil la ASKO. La Carpati nu mi-a placut cum arata vopseaua dupa 3 ani (se exfolia... treaba facuta cam in graba).
Same goes for the del Slow Icon_smile
Am vorbit la ASKO si, in toamna, ii dau rochita jos si-l cauta putin la piele.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Fa-le si tu o intrebare daca au inceput sa lucreze cu lac ceramic. Auzisem un zvon cu ceva timp in urma....

cand am mai fost pe la aiko am tot vorbit de vopsitorii, procedee si solutii.

Ca sa vopsesti o masina ca de fabrica sau mai bine costa foarte mult. In primul rand problema o reprezinta temperatura si timpul petrecut in cuptor. Fata de fabrica nu isi da nimeni jos de pe masina tot astfel incat sa ramana doar metalul si sa poti sa-l tii la uscat cum trebuie plus ca nu stiu cati vopsitori sunt dispusi sa tina cuptorul in priza ca sa se rumeneasca ca la carte nu minimal.

Lacul ceramic necesita o temperatura considerabil mai mare decat cel normal si apare problema plasticelor, chederelor etc care se topesc daca e facut la temperatura corecta in caz ca nu o dezbraci de tot, plus ca daca nu se face cum trebuie se intinde sau intra impuritati in el nefiind uscat corect, deci cu alte cuvinte cine face la noi nu prea face cum trebuie si altfel costurile sunt serioase aspect care nu stiu cat merita.

Putem sa-i zicem lui aikonelutzu sa ne detalieze la sectiunea detailing care e treaba cu vopsitoria.

M-as mira foarte tare sa faca cu asemenea lac, Andrei, da' intreb.
Eu prefer ASKO pentru ca stiu cum au lucrat la EG3 si nu cred ca aveam parte de tratament mai bun si atata migala in alte parti.
Sau, daca aveam, ar fi fost la aceiasi bani. Iar, daca tot dau bani, prefer sa-i dau la ASKO.
Daca vrei sa fie mai rezistent lacul, vorbesti la vopsitor si o mai tine doua zile si-i da mai multe straturi de lac (CU GRIJA, bineinteles).
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Cam asta e ideea, sa fie ceva mai rezistent in timp. Am patit-o cu revopsirea a trei panouri acum vreo 2 ani, m-am dus la pomul laudat si m-am umplut de spume dupa.... (nu e vorba de Asko, nici o grija).

Poluez thread-ul, Scuze... Andrei, ne tii si tu la curent cand le vopsesti...

Brand new keys. OEM! Icon_lol

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Arata bine. Banuiesc ca nu ai luat-o de la magazinele de chei din piete Icon_biggrin
Eu am fost la un magazin dinala si imi cerea pe una simpla si fara sa scrie Honda pe ea cat ma ajunge daca o iau de pe Ebay si scrie Honda si are si loc pentru chip. Nu stiu daca tu ai la a ta dar eu trebuie sa mai umblu si cu un biscuite dupa mine pe care trebuie sa il conectez mereu cand pun contactul.

Cheile le-am luat de pe eBay, fiind OEM (sau, cel putin asa se laudau cei care le-au vandut - aveau reperul de la Honda pe ambalaj). Eu nu am probleme cu niciun cip, spre fericirea mea. S-a taiat cheia si a functionat din prima, fara niciun sughit.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Ce fericire pe voi astia fara chip Icon_biggrin Mie unu imi cere 7 mil ca sa imi faca o cheie cu un chip cu acelasi cod ca cel din "batonul" ala plus dupa munca ca sa anulez contactul ala din bord. si sa il trec pe butuc...

It's all in the details Icon_razz
Bravo mah.

Stai sa vezi cand asamblez volanu'! Mai tre' sa vina claxonul cu H rosu ca focu' (sa-l arda norocu'), sa-i vopsesc/foliez spitele si se monteaza si ala pe masina. Nu mai zic de curatatul interior cu periuta pe care i l-am "tras" acu' 2 zile... arata bordul de zici ca-i nou-nout. Din pacate n-am apucat sa ii fac si poze.

Prinde contur jucaria si de-abia astept sa vina sorocul pentru chedere, interior si tinichigerie HappyHappyHappy

Peste vreo 2 saptamani i se pun farurile (sper) prin bunavointa unui anume coleg Bodo si tot pe-atunci se schimba si rulmentii din cutie, sa nu mai zornaie Icon_biggrin
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Ce volan?Icon_biggrin
Te intreb pentru ca si eu doar ce am achizitionat unul SH si trebuie sa il tapitez si sa ii iau si butuc.

Initial a fost asta: http://www.hondatalk.ro/Thread-Vand-Pies...4#pid12194
Acum au diparut acele benzi metalice de pe "covrig" si totul e in piele lisa si piele perforata, cusaturi negre. Ii lipseste butonul de la claxon, care s-a deteriorat la transport un pic (nu-ti imagina ca se vedea de la mai mult de 50 cm, da' eu tipicar mare si vreau sa fie perfect).
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Eu am luat asa ceva ->> http://www.4tuning.ro/images/vand-volan-...-0-0-0.jpg
Trebuie sa il tapitez, m-am gandit sa il fac cu piele intinsa si piele cu gaurele si in centru cautat un buton cu H. Acum mai trebuie si un butuc la el. Tu pentru ce butuc ai optat?

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew