This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

w33bb0: '94 CRX del Sol ESI (EH6), Custom Blue

o sa ma uit cand ajung acasa
nu mai retin exact, 13 cm pe spate parca.
pe fata 16. pe fata trebuie sa "lucrezi putin pt ca forma de prindere e "custom". pe spate doar dai alte gauri de fixare. e chestie minora oricum.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Comandat acum de pe eBay.co.uk una bucata third brake light si doua bucati map lights la 63GBP cu transport inclus.
Decent. Acu' sa vedem cand (daca Icon_smile ) vin in ce stare se prezinta pentru montaj.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Vad ca ai rezolvat pana la urma Icon_wink

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Da. Multam! Tot £13 costa si transportul si pana in IRL, asa ca n-avea niciun sens sa te complic si pe tine in poveste. Azi mai urmeaza niste poze cu butucii cei noi reconditionati (saru'mana Buzz!) :d
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Momentan niste poze intermediare si alte cateva vesti... mai bune sau mai rele. De azi avem numar nou, care ne place destul de mult Icon_biggrin Preconizam ca din iulie sa-l schimbam si pe-al Civic-ului, ca ne-au ajuns 5 ani de PHP. Alta veste buna ar fi ca au sosit aproape toate bucsile, dupa cum se va vedea si in imagini. Mai lipsesc doar doua, care s-ar putea sa apara tot azi, dar mai pe seara.

Acu' vestile nasoale: cu toate ca toate bucsile pe fata au fost schimbate, se aude (si se simte) un zgomot la plecarea de pe loc, iar impresia mea e ca vine din fata. Cand se vor termina de schimbat si-alea pe spate vom vedea cum sta treaba. In orice caz, planetara nu cred sa fie, pentru ca se aude numai la plecarea de pe loc si deloc in curbe sau in alte situatii. De asemenea am observat ca intra apa in portbagaj, deci si ala va trebui dezgolit si desfundat pe la scurgeri, ca sa fie totul boboc. Oricum, chederele, cand se comanda, vor veni probabil si cu portbagaj.

Si-acu', pozele cu distributia veche, bucsile noi si placutele noi (scuzati murdaria, da' aici a plouat cu spume - la propriu - ultimele zile):

Attached Files Thumbnail(s)

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

nu iti trebuie prelungire pt para spate (fusta)? este matrita la noi la cluj.

Mai sunt numere cu JDM in Romania Icon_lol

Cat te-au dus toate bucsile de la Honda, nu cred ca ma simt asa de bogat sa le iau de acolo.

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Ah! Yula, m-ai inchis cu intrebarea asta. Taica-meu ar trebui sa stie, ca el tine socoteala... eu doar il rog sa ia ce-i nevoie si dau cat mi se cere. El tine evidente la fiecare leu. Da' nu-s toate Honda. Alea mari cel putin sunt aftermarket SIGUR. Si pe fata au fost aftermarket unele.

La ultimele calcule del Sol-ul a ajuns de la 12.500 RON la 19.000 RON, da' nu ma intreba care bani s-au dus unde, ca habar n-am.

Saptamana viitoare se monteaza bucsile spate, urmand o zi la ASKO pentru geometrie, schimbat toti butucii, remediat canale de scurgere fata si spate, aranjat fetele de usi (poate si boxe noi), aranjat electrica etc. Asadar urmeaza poze noi Icon_biggrin
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

pai ar trebuie sa il fi costat ca si pe mine, teteta sigur e la fel. ce s-a gasit pe aftermarket a venit asa, ce nu, pe original. e drept, la mine au fost inclusiv bucşile de la barile stabilizatoare total 2300 ron.

Vezi ca in portbagaj intra apa pe la chedere. De fapt, tabla care tine chederul se lasa in timp si astfel se creeaza un spatiu intre cheder si portbagaj. Pe acolo intra apa sigur.

@Liviu: momentan imi convine cum arata spatele si fata fara prelungiri, ca nu mi-e teama de borduri. Daca ma hotarasc mai incolo, dau de stire. Si la mine au fost luate bucsile de la bara stabilizatoare, dar inca n-au fost puse sus. Urmeaza saptamana asta Icon_smile

In alta ordine de idei, zgomotul de pe fata s-a rezolvat prin ajustarea unei bucsi. Inca n-am apucat sa investigam apa din portbagaj, ca ieri am bolit mai toata ziua, dar o vom face cat mai curand. Am tot ascultat dupa apa in compartimentul lunetei, dar n-am auzit. Poate macar de asta am scapat. Sa vedem cand ajungem la electricale daca gasim ceva p-acolo, ca vom umbla la macarale pentru reconditionari/inlocuiri.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Felicitari pt noua achizitie! Bine-ai venit in randul celor cu pletele-n vant! Icon_biggrin

Combinatia albastru Subaru si jante aurii mi se pare foarte inspirata!
[Image: hondadesolsignature.jpg]

Multumesc, tzunny! Momentan am pus ochii pe o alta nuanta de albastru, care nu mai merge la fel de bine cu auriu, insa abia la toamna ma voi hotarî. Momentan voi reconditiona jantele Borbet Type-H pe care le are (sunt doar julite si imbatranite, nimic nasol) tot pe argintiu, vor primi (deja comandat) capace de butuc Honda rosii si voi merge cu ele asa pana cand incepe lucrul la exterior/interior in toamna.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

(24-05-2012, 09:50)w33bb0 Wrote: La capitolul boxe: cine stie sa-mi spuna niste caracteristici pentru cele 4 boxe de pe masina? Ma intereseaza dimensiuni, ca sa stiu ce caut, fara sa demontez prin interior, ca vremea nu-mi permite Icon_sad

Si pe fata si pe spate boxele sunt de 16.5cm (6.5"). Ai grija insa la adancime fiindca spatiul nu permite boxe prea "groase".

sigur pe fata nu sunt de 16. daca vrei sa pui pe 16 trebuie sa renunti la suportul acela de plastic si in f de difuzoare sa indoi din rabla sa le faci loc. eu mi-am pus difuzoarele cu mana mea, am pus 16 in usi si a trebuit inlaturat acel element de plastic.

Nu te contrazic ca si eu am montate de la fostul proprietar boxe aftermarket de 16.5cm si a trebuit sa renunt la capacul care le acopera. Dar din cate zic astia mai jos alea stock sunt de 6.5inch, deci 16.5cm. Probabil au o forma mai speciala ca sa intre si piciorusele de la capacul care le acopera.
http://www.teamdelsol.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=154
http://honda-tech.com/showthread.php?t=802212
http://www.tamparacing.com/forums/honda-...-size.html

Bun, multumesc. Am sa-i las pe cei de la service sa se chinuie cu ele. Nu as vrea sa indepartez nimic, mai ales capacul lor din fabrica. Prefer sa-i pastrez un aspect cat mai stock pe undese poate... cel putin momentan Icon_smile

In alta ordine de idei, au sosit al treilea stop de frana OEM si map lights-urile. Imi lipsesc screw cap covers de la stop, dar sper sa le pot comands de aici, de la ASKO.

---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?4g4sm2
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

cum spuneam:
http://www.dstuning.com/Install-6.5-Inch-Speakers.asp

netul e plin de informatii aiurea, in orice domeniu. nu exista sa cauti ceva sa nu gasesti mai multe variante. multi pun informatii gresite..de aici deruta generala.

Updates about the blue one Icon_smile
Masina s-a bucsat complet si, drept urmare, a devenit limuzina. S-au schimbat franele fata (ceva mai demult) si spate (chiar acum), dar mai trebuie reglati sabotii, ca nu "musca" asa cum ar fi normal. Miercuri dimineata e programata la partea electrica, ce va insemna probabil: boxe, aranjat CD playerul sa nu mai "dea in nas", montat alarma si rezolvat inchiderea centralizata, instalat deschidere portbagaj din telecomanda si/sau de la buton din interior, poate si o inchidere a geamurilor la armarea alarmei.

In alta ordine de idei, azi au sosit capacele de roti cu un mare H rosu, la incredibilul pret de $5.00, deci diseara sper sa le montez, si, poate, dupa electrica, sa dau jantele la reconditionat. Cam atat, stay tuned Icon_biggrin
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Am decapotat azi masina si-am scos-o la plimbare prin infectul Bucuresti. M-am ars, m-am murat in suc propriu, da' cui ii pasa?!? Conserva e SENZATIE! Motorasul trage sublim, desi, din cauza evacuarii foarte zgomotoase, nu se aude atat de evident VTEC-kick-ul. Din pacate, interiorul cam scartaie, da' nici nu i-am facut nimic, ce-i drept. Inca trebuie umblat la frane, da' se rezolva vineri.

Una peste alta, sunt MEGA multumit de ce-a iesit pana acum!
For the winFor the winFor the win
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew