This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

w33bb0: '94 CRX del Sol ESI (EH6), Custom Blue

Mai stim noi de zile din astea in care nu iasa nimic. Lasa e mai bine ca vi cu FK-ul ca altfel sigur era intalnire CRX sau Del-SOl Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

ce bine ca vine fk, am ocazia sa vad cum se misca cu resoftarea Icon_biggrin
e arhicunoscuta nepupătura intre repere si codurile din calculatoarele magazinelor de piese. asta e motivul principal pt care daca imi trebuie ceva, identific eu codul pe original si il trimit celor de la honda. daca gasesc after market e ok, altfel vine honda original, pana acum nu am dat cu stangu in dreptu.
in schimb cand a comandat mecanicul meu ceva veneau aproape tot timpul "avioane".
rabdare ca se rezolva totul.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Felicitari pentru achizitie, W33bbo! Foarte frumoasa masina. Si spor la reparatii...Icon_smile

Eu cand mi-am luat distributia (si segmentii si simeringurile) pentru delSol am studiat mult problema si am facut tot posibilul sa nu iau aftermarket. Daca ai timp sa astepti, gasesti in State aproape tot ce ai nevoie si la preturi bune.

Si eu iau OEM cand e cazul si intotdeauna li se dau reperele Honda, dar mai tre' sa ai si incredere in ei. Adusul din US e o varianta atunci cand iti poti permite sa astepti suficient. In orice caz, dupa ce le lamuresc p-astea, ca sa pot pune masina pe drum, voi apela la un coleg de forum inainte de alte surse, in speranta ca ma voi feri de belele d-astea pe cat posibil.

Din US probabil voi aduce chederele, pentru ca, luate de aici de la Honda, tot kitul de reparatie chedere ar costa spre 2000eur. In US costa sub 1000usd, iar aftermarket nu cred ca exista.

Well, sa speram ca se indreapta azi nefacuta, s-ajunga masina la RAR miercuri.

Multam de urari maruta!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Deci ne mai vedem la o bere sa te mai critic un pic. De ce crezi ca am preferat sa iau piese OEM din US? Am incercat si eu sa pun ceva bucsi pe spate aftermarket si dupa ce m-am plimbat de 2-3 intre service si magazin, m-am bagat picioarele.

Pana la urma tot la vorba mea si a lui Enis ajungi. Tu crezi ca noi vorbeam cand am zis ca un DelSol vechi are nevoie de investitii majore care ajung sa ii tripleze valoarea.

Keep your shorts on, ca s-a rezolvat si n-a fost nevoie de n-shpe drumuri. A fost neplacut ca s-a intamplat sambata si ca a fost nevoie sa astept pana luni. Daca nu s-ar fi rezolvat pana diseara, atunci ar fi fost un inconvenient serios, ca pierdeam programarea la RAR, da' asa...

Asadar s-au schimbat bucsile anterioare toate, distributia, trei lagare de la axul cu came si s-au reglat culbutorii. Rezultatul? Motorul mârâie de zici ca-i un caine nervos, spre deosebire de pacanitul de dinainte, iar directiei nu mai ai ce-i cere (inainte avea o mica vibratie de care s-a scapat complet acum). Mai raman rulmentii din cutie si e ceas.

Undeva saptamana asta ar trebui sa soseasca si ultimele bucsi de spate si... Happy

Poza n-am facut decat acelor lagare, dupa cum urmeaza:

Attached Files Thumbnail(s)

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Hai sa o vedem pe strada. Poate ma faci curios de scot si eu ascutitoarea la plimbare.

Pai E pe strada! Nu mai zace in service. Doar ca, pana nu-i rezolv si cutia, prefer sa nu o scot prea mult la drum, ca nu se stie niciodata.
Iar, apropos de cutie, azi s-au comandat rulmentii si ultimele bucsi de pe spate, impreuna cu tot setul de butuci
Happy
We're getting there!
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Te-ai bagat direct pe ea fara sa mai stai pe ganduri, bravos Biggthumpup

Daca cumva termini cu ea si te plictisesti poti sa vi sa te apuci si de alea mele Icon_smile

Pai, Yula, vreau sa ma bucur de ea peste vara. Iar, ca sa fac asta, masina trebuie sa mearga bine.
Din toamna, cand nu ne mai sta gandul la coafeze, intra si la restul.
Momentan toate astea erau necesare ca masina sa fie in perfecta stare de functionare.
De cosmetizari nu ma vad apucandu-ma pana in octombrie. Poate sa-i mai fac chederele, audio-ul si macaralele de geamuri peste vara, dar usurel.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Eu tot zic ca ma apuc de audio, dar uite ca mai trece un an si n-am miscat un deget.

Pai tu vrei sa faci treaba de treaba cu audio-ul ala. Pe mine momentan ma intereseaza doar sa repar ce nu merge, adica boxele anterioare si un contact slabit pe undeva prin bord. Puteam s-o iau cu subwoofer, dar am preferat sa-l las la vechiul proprietar. S-ar putea ca prin toamna sa optez pentru o fonoizolatie, dar depinde de chef/buget.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

La DelSol nu prea ai ce sa faci pe partea audio. Pui un zdrenganel in bord cu doua boxe decente si asta e. Ca sa iasa ceva bun din masina asta, trebuie sa investesti mult in audio si izolatie. Nu merita.

Si apoi o sa ai iarasi probleme cu greieri prin masina Icon_lol

aici il contrazic pe doc, dupa "tapetarile" facute cu acel burete mai dens de care vorbeam pe topicul meu, muzica suna incredibil de bine, bass elastic, rezonanta corecta, sub-ul a fost doar un moft. se poate face ceva decent si fara materiale speciale.

Incredibil de bine pentru tine, nu pentru un audiofil. Sa fim seriosi, fiecare are perceptiile lui despre calitatea sonorizarii.

nu incredibil de bine pentru mine, incredibil pentru del sol, ai dreptate despre perceptii, insa nu cred ca e vb de perceptii ci de evaluare inainte-dupa. stai relax ca muzica si urechi bune sunt si in cluj Icon_wink

Eu am 4 boxe pe ea si doua tweetere (pe care cred ca le voi da jos, sincer, ca stau ca nuca'n perete). Vreau sa se auda decent, adica sa-mi dau seama care-i melodia Icon_smile. Din toamna, daca n-am ce face, mai vedem. Pana atunci e suficient.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

pfuai si eu care innadesc firele la boxe ca sa mai omor din multii decibeli ai esapamentului Icon_biggrin

La capitolul boxe: cine stie sa-mi spuna niste caracteristici pentru cele 4 boxe de pe masina? Ma intereseaza dimensiuni, ca sa stiu ce caut, fara sa demontez prin interior, ca vremea nu-mi permite Icon_sad
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew