This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

maruta: '02 Accord CH1 Type-R - H22A7

arata f bine, nu stiam ca aiko se ocupa si cu vopsit jante. sunt vopsite electrostatic?

Reply

Dupa cum arata nu cred ca sunt electrostatic.

Mersi Maruta Icon_wink
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Au ieşit super fain. Acum sa vedem cum rezistă in timp...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Imi place cum dau pe masina, foarte fain, felicitari.
De unde ai luat tubularele?

Reply

Nu sunt vopsite electrostatic. Sper sa reziste in timp.
Tubularele le-am luat din Targ Vitan. Cam scumpe (95 lei), dar le folosesc la toate masinile, plus ca o sa-mi vina si piulitele de aluminiu si sper sa le protejeze si pe-alea.

Reply

Tubulare d-alea vreau si eu pentru piulitele alea la comun Icon_smile

Daca le-ai facut la ASKO, vor tine foarte bine in timp. Le-am vazut alte lucrari si s-au prezentat excelent.
Daca mergi cu ea in wkndu' asta, am sa le admir de-aproape Icon_wink
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Daca iei tubulare ia-mi si mie te rog ca pe aici nu gasesc.

Reply

Pai io iau, da' pana la CNVC-ul din septembrie nu cred ca mai vad Sibiul Icon_sad
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Mi le trimiti prin posta/curier Icon_biggrin.

Scuze de offtopic Maruta.

Reply

Reglat tachetii - motorul merge mult mai silentios. Mai clantane el putin, dar se vede o imbunatatire.

Am schimbat uleiul cu un 10W-40 full synthetic de la Mobil1 (un ulei de care am fost extrem de multumit pe del Sol), iar filtru am pus un Bosch de dimensiuni mai mari fata de cel OEM.

[Image: IMG_0938.jpg]

[Image: 3ec70755.jpg]
Ieri am facut un drum pana la Calarasi (vreo 300 km dus-intors) si nu a vazut VTEC. La urmatorul drum ma voi da la ea sa vad diferentele fata de 10w-30 ce aveam inainte.

Am schimbat si uleiul in cutie. Pus RedLine MTL (70W-80). Intra mult mai usor in viteze si parca mai precis, iar la schimbari rapide nu am avut nesincronizari sau ceva de genu...

[Image: IMG_1584.jpg]

Am pus si piulitele din aluminiu ce mi-au sosit recent. Parca dau mai bine pe janta decat cele clasice:

[Image: IMG_1597.jpg]

Reply

maruta vad ca schimbi uleiurile de la luna la luna Icon_smile nu ti-a placut ceva la cele dinainte sau doar ca s-a ivit ocazia?

Reply

(23-08-2012, 12:46)kinky_boy Wrote: maruta vad ca schimbi uleiul de la luna la luna Icon_smile nu ti-a placut ceva la amsoil sau doar ca s-a ivit ocazia?

Mi-a placut foarte tare Amsoil ca tragea bine masina, mai ales de jos in ture. Cred ca este foarte bun daca merg pe circuit.

Acum m-am gandit sa-l schimb din mai multe motive: am mers destul de tare cu masina cu uleiul acesta, nu suficient de multi km sa necesite schimbarea, dar tot s-a ivit ocazia. In plus, 10w-30 ce l-am avut nu avea asa de multi detergenti de curatare precum am eu nevoie acum, deci tot trebuia schimbat des si, nu in ultimul rand, s-a papat putin mai mult decat celelalte ce le-am avut pana acum (si normal la cum am mers Icon_biggrin).
Urmatoarea "combinatie" va fi un 5W-40 de la Silkolene (actual Fuchs) si astfel inchei cam toata plaja de uleiuri ce s-ar preta la masina asta, urmand sa iau o decizie cu ce mi s-ar potrivi mai bine.

Reply

de unde ai luat redline-ul pentru cutie ?

Reply

(23-08-2012, 20:11)Toyboy Wrote: de unde ai luat redline-ul pentru cutie ?

De la tudorart, din Alba.

Reply

Si eu ma gandeam sa schimb uleiul din cutie, chiar daca l-am pus recent. Nu imi place cum schimba la rece. Am observat ca acum cat a fost canicula, schimba mult mai bine cutia cand plec la rece. Cred ca am nevoie de un ulei mai subtire.

Reply

Despre RedLine MTL 70w80 GL-4

Popular for BMW, Honda and Acura, Ford Focus, late-model Mini Cooper, Land Rover/Range Rover LT77S, Dodge & Jeep NV1500, NV3500 and NV5600 truck transmissions
Popular replacement for and improvement over GM Synchromesh (#12345349) and Auto-Trak II (#12378508) and Chrysler spec MS-9224
Safe for brass synchros, as it lacks the reactive sulfurs found in most GL-5 oils that cause damage
Offers quicker shifts, perfect synchronizer coefficient of friction
Eliminates notchy shifting, even when cold
High performance gear protection and longer synchro life
Satisifies the gear oil viscosity requirements of 70W, 75W, 80W, and motor oil viscosities of SAE 30, 10W30, and 5W30
Recommended for GL-1, GL-3, and GL-4 applications as well as where most special synchromesh fluids are specified

Reply

Am facut in weekend aproape 1000 de km. Am vizitat Tinutul Secuiesc si la intoarcere Vulcanii Noroiosi.
Avem o tara foarte frumoasa si am descoperit si niste drumuri bestiale de alergat, in special Praid - Gheorgheni. Sunt cateva succesiuni de curbe ce se pot lua cu peste 100 km/h. Icon_biggrin
Din pacate a trebuit sa merg si pe drum neasfaltat in anumite zone (Bixad - Targu Secuiesc si Covasna - Intorsura Buzaului) ceea ce nu este prea placut intrun ATR, dar am avut norocul ca este o masina destul de inalta.

Am stat intro pensiune deosebit de frumoasa la Praid si m-am conversat pe saturate cu gazdele, incantat fiind cat de multe idei aveam in comun.

(rog domnii administratori sa-mi spuna daca exagerez cu atatea fotografii ce le tot pun pe topicul meu)

[Image: file-2.jpg]

[Image: file-6.jpg]

[Image: file-7.jpg]

[Image: file-8.jpg]

[Image: file-9.jpg]

[Image: file-12.jpg]

[Image: file-15.jpg]

[Image: file-16.jpg]

[Image: file-17.jpg]

[Image: file-18.jpg]

[Image: file-19.jpg]

[Image: file-20.jpg]

[Image: file-22.jpg]

[Image: file-23.jpg]

[Image: file-24.jpg]

[Image: file-25.jpg]

[Image: file-27.jpg]

[Image: file-28.jpg]

[Image: file-29.jpg]

[Image: file-32.jpg]

[Image: file-33.jpg]

Reply

Is prea frumoase pozele ca sa te urechem Icon_biggrin

De ce ai aruncat stickerul ala pe aripa spate, parca nu prea da bine acolo.

Reply

Am pus stickerul sa acopar o zgarietura.Icon_biggrin

Reply

E cam mare totusi, e asa de lunga zgarietura?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew