asta era licitatia, probabil il mai au in stoc Bine, a se citi ca le-am luat in Noiembrie, deci erau alte preturi + faptul ca sellerul oferea shpping pe sistemul primul produs e 25 lire, apoi fiecare costa cate 5 lire in plus. Deci 25 lire + 15.
Dar, dupa cum am spus, sunt tot scumpe pt mine, momentan
(25-06-2014, 10:06)LauX_LauX_LauX Wrote: Unde le-ai gasit asa ieftine?
Pe eBay Ultra SR sunt 2000 Ron, Excel-G 1350 Ron iar arcurile K-Flex vin 1200 Ron.
Hopa, stai ca avem reprezentanta in TM si trec zilnic pe langa cladirea aia din poza
Inca nu-s decis ce telescoape sa folosesc si nici cu ce arcuri sa le combin.
Parca nu as vrea sa o cobor deloc pe asta dar mai vedem. Nu-mi arde de anvelope uzate pe interior.
Telescoapele de pe fata le am cam umede iar la un arc ii lipseste o spira deci ceva trebuie facut.
(25-06-2014, 12:59)LauX_LauX_LauX Wrote: Sa nu uitam de Koni!
Inca nu-s decis ce telescoape sa folosesc si nici cu ce arcuri sa le combin.
Parca nu as vrea sa o cobor deloc pe asta dar mai vedem. Nu-mi arde de anvelope uzate pe interior.
Telescoapele de pe fata le am cam umede iar la un arc ii lipseste o spira deci ceva trebuie facut.
26-06-2014, 08:44 (This post was last modified: 26-06-2014, 09:57 by LauX_LauX_LauX.)
Deocamdata nici un raspuns iar telefonul fix este inchis, cred ca s-a desfintat sediu si a ramas doar reclama pe bloc...
Care-i codul corect de produs pt Eibach Pro Kit ? Pe eBay gasesc doar 4015.140 care nu-l vad in catalog iar noua ne trebuie 4017.140, eu nu mai pricep nimic.
In schimba am gasit arcuri de la H&R exact dupa cod 29863 cu 180 Lire
840 km & 53 l....
Pana acum nimic spectaculos, doar ca un numar substantial de km au fost in vtec... ) si drumul vtecuit a fost in coasta... si testai pe cat posibil potenta d16-ului meu...
Overall, i love it, dar simt lipsa unui B, mai ales cand merg in sir cu maniaci cu delsol SIR, ATR sau CtR... D16 duce, poate in linie dreapta, la ses si la campie te-ar durea la basca, dar in urcare pe coasta se simte... And that s where u need it the most...
Totusi, a se lua in calcul ca suspensia mea e inca muci (mu am apucat sa ma joc cu ea)