This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

kmr: '96 CRX Del Sol ( SIR Swap)

Mie imi place cum a iesit capacul de la motor si, in general, imi place cum arata masina.
Lichid de frana am luat si eu astazi (de la Racing Nick) sa pun in ATR: Millers http://www.opieoils.co.uk/p-60239-miller...-plus.aspx . Are punctul de fierbere la peste 300 grade.

Reply

Nea Gabi, ma iei la sto? Icon_smile
Stiu ce face functia auto, intrebarea mea era multi-purpose: de unde, cum, in ce fel etc Icon_smile
A venit cu instalatia completa sau ai pus mana pe ea ulterior?
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Mai nene, nu ti-am zis? E de pe SIR si adaptata de Bodo pe al meu ( si Bodo are la fel ). Deci, daca gasesti un SiR! Sunt cateva piese e trebuiesc luate de pe el ( detalii despre ce piese, evident, stie Bodo ). Icon_smile
Instalatia mea este de pe SIR, adaptata pentru masina mea ( multe modificari + un evaporator de Del Sol, cel de SIR nu putea folosit ).
Am modificat cuplele de pe evaporator, am modificat cuplele de pe furtunul de inalte, am prelungit teava de retur ( joase ), am schimbat mufa de umplere..... Complicat dar a iesit Icon_smile

Reply

Inteles, colegu'! Ma multumesc cu al meu care chiar a fost plug'n'play Icon_smile
A mers atat de usor incat mi-e teama sa-i fac vreo chestie d-asta, sa nu se supere si sa-si aduca aminte ce varsta are.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Nu trebuiesc umbli la instalaţie, doar electrica trebuie adaptată. Restul de modificări făcute de mine sunt pt că e luată de pe o maşină co volan pe dreapta. Bodo are o instalaţie de Esi, şi auto de la un SIR.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Reply

Cre' ca ceva ulei mai aveai in cutie, din cate stiu cand faci schimbul nu mere tot jos, maxim 75% (sau asa ceva), deci tot mai aveai ceva pe fund acolo.

Reply

Salutare,

Azi ti-am gasit anuntul de vanzare de jante de pe celalalt forum de acum 1 an Icon_smile)) ... cautand modelul

Nu observasem ca ai pe masina asa ceva pana acum Icon_smile

Daca te mai gandesti sa le vinzi .... as putea fi interesat.

Reply

(20-07-2012, 15:04)DeN1gRator Wrote: Cre' ca ceva ulei mai aveai in cutie, din cate stiu cand faci schimbul nu mere tot jos, maxim 75% (sau asa ceva), deci tot mai aveai ceva pe fund acolo.

O ridici pe cric de stanga si ajungi la 95% Icon_wink

Reply

N-am mai scris de mult pe aici ( in general, pe hondatalk, am uitat parola si astazi m-a ajutat Yula sa o resetez). Nimic foarte interesant despre masina: sta la iernat intr-un garaj, n-am mai miscat-o de prin noiembrie sau inceput de decembrie, nu mai stiu exact. Vreau sa-i refac etrierii si ma gandeam sa fac asta la cei de la www.frine.ro . Stiti ceva de ei, ati avut experiente cu ei? Mi-a zis de ei Mihai Doc ( nu stiu daca are cont si pe aici). In afara de refacut etrierii ( am schimbat repartitorul de ceva timp ) mai trebuie sa schimb un burduf de la o bieleta ( le voi schimba pe ambele ),sa ma uit la rulmentii de la roata, mi se pare ca huruie unul si sa-i refac tapiteria. Din pacate, nu am gasit deloc culoarea tapiteriei mele asa ca vreau s-o refac intr-o culoare cat mai apropiata dar identic cu originalul ( dpdv tip de piele, combinatie cu perforata pe mijloc, cusaturi, etc ). Ahhh, si mai vreau sa-i fac un subwoofer custom intre scaune, astfel incat sa pastrez si cutiile din spatele scaunelor, sistemul de incuiere al cutiilor. Mi-am schimbat cd-player-ul cu un Pioneer care are USB si car-kit Icon_smile Interesant este ca functioneaza telecomanda cu fir de la vechiul cd-player ( era un Sony).
Ma mai bate gandul sa-i montez transtop dar nu sunt foarte hotarat.
Deocamdata, atat.

Reply

nu reconditionezi mai bine un set de etrieri de itr? mie mi-ar place o frana mai tapana.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Si mie mi-ar placea o frana mai teapana. Dar, de unde etrieri de iTR? Ar mai fi o varianta cu frane de MB6, sunt de 282 mm si de pus pe spate discuri de 262, e pe celalalt forum un how2 pus de Traian ( parca ).
Dar stai asa.... Poti sa pui doar etrierii de pe ITR? Adica, merg pe fuzeta actuala?

Reply

eu cred ca da. yula stie mai bine.
etrieri de itr, e plin uk-ul de ei. cred ca la fel sunt cei de accord si prelude.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Cred ca voi incerca , sa vad daca merg. Acu' , trebuie sa mai intre si roțile mele pe 15" pe frânele de 300.

Reply

Etrieri due ITR intra pe masons dar cu discuri de 182. Sunt ceva de Rover care sunt 182 si 4x100 sa intre fara modificari.

Sent from my Nexus 4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Banuiesc ca de 282 Icon_smile

Reply

Asa, 282... e dupa bere si telefonul nou... Se intelege greseala Icon_biggrin

Sent from my Nexus 4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Gabi, tu ai frane de 262mm acum, etrierul de ITR EK9 HRV CRV NSX LEGEND etc e plug&play pe fuzeta ta cu discuri 282mm 4x100!
verifica repartitorul de franare sa fie 4040 si ne povestesti !

Reply

Repartitorul l-am pus pe cel de pe SIR, nu mai stiu ce scrie pe el. Etrierii de ITR nu sunt cu mai multe pistonase? Parca pusesei un how2 de frane de 262 pe spate. Ma insel?

Reply

da am pus, doar etrierii de nsx si legend sunt dublu piston... vezi ce scrie pe repartitor ca e destul de important

Reply

Ok. Ma uit si spun. E important daca pun discuri de 282 sau asa, in general?

Adica asta ar fi bun? http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-Legend-2...2c568a986c

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew