This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

kmr: '96 CRX Del Sol ( SIR Swap)

(03-02-2013, 01:04)kmr Wrote: Ok. Ma uit si spun. E important daca pun discuri de 282 sau asa, in general?

Adica asta ar fi bun? http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-Legend-2...2c568a986c

pai asta e ideea, sa treci de la 262mm la 282mm, folosind disc de honda 282mm si etrierii enumerati mai sus Icon_wink

din poza din link nu pot sa-mi dau seama, tre sa iau numarul de pe ele si sa caut ... din cate imi aduc aminte pistonul de pe ek4 cu cel de pe itr este identic, la fel si latimea placutelor, singurul lucru care difera este lungimea placutelor care la etrierii enumerati mai sus este mai mare!

Reply

Eu intrebam daca repartitorul pe care trebuie sa scrie 4040 e important pt diametrul mai mare al discului de franta sau daca e important in general Icon_smile

Deci, planuri de viitor pt frane : 280 mm pe față și 262 mm pe spate Icon_smile
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Reply

La tine nu cred ca e nevoie de alt repartitor daca masina este prevazuta cu discuri pe spate, repartitorul trebuie schimbat atunci cand faci o trecer de la tambur la disc. Eventual vei avea nevoie de alta pompa de frana, mai mare.

Reply

Masina n-avut discuri pe spate, a avut tamburi. Pompa de frana este identica la tamburi cu discuri dar repartitorul era diferit. Acum am franele exact cum erau pe SIR.

Reply

(03-02-2013, 18:42)LauX_LauX_LauX Wrote: La tine nu cred ca e nevoie de alt repartitor daca masina este prevazuta cu discuri pe spate, repartitorul trebuie schimbat atunci cand faci o trecer de la tambur la disc. Eventual vei avea nevoie de alta pompa de frana, mai mare.

mane, eu am avut discuri pe spate si repartitorul este 2040 ... baga nasu pe la tine vezi ce scrie acolo Icon_wink

Reply

Gata şefu, aşa fac Icon_smile

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Reply

2040 cred ca este si al meu.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Unde scrie? Ca n-am vazut...

Reply

ultima poza pe jumatatea superioara, partea dreapta Icon_smile

Reply

Probabil că m-am tâmpit de tot, nu văd unde Icon_sad

Reply

Si eu vad un "2040" pe-acolo si parca un "3-20".Icon_suspicious

Reply

fix la zona de imbinare intre piese. vezi ca e mizerie/oxizi acolo si nu se vede clar.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Aha, am vazut . Incerc sa vad si la mine zilele viitoare.

Reply

Ce nu v-am mai zis pe aici este ca am refacut si jantele. Deasemenea, cu ajutorul lui Ionut ( cel care are Del Sol-ul de la maruta ) am refacut si sticker-ele de pe ele ( stickere care erau o groaza de bani, vreo 100 USD pe ebay ) asa ca acum arata jantele cam asa ( cand sunt curate Icon_smile ) :

Reply

Am vazut poze cu ele pe FB, foarte bine au iesit. Sa le invarti sanatos Icon_wink
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

biju Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Si eu intentionez sa le reconditionez pe ale mele. Vreau sa le fac albe cu stikere rosii. Apropo ce nuanta de alb ai folosit ?

Reply

Sincer, nu stiu. Cei de la atelierul unde le-am vopsit ar fi trebuit sa stie dar nu mai stiu.

Reply

sunt facute electrostatic?

Reply

Nu electrostatic, la pistol, vopsea amestecata cu lac, pusa in cuptor de vopsitorie.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew