This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

kmr: '96 CRX Del Sol ( SIR Swap)

la cai nu e nevoie de bandajare, teava nu se incalzeste datorita aerului rece care vine pe interior. am verificat eu si nu se incalzeste.
iti pica ceva din cuplu dar casigi pe ture mari.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Nu o fi nevoie dar nici rau nu poate face Icon_smile

Reply

Sa o auzim, domnu' KMR Icon_biggrin

Reply

Vineri seara o auzim Icon_smile. Aseara a fost funny : dupa ce am montata CAI-ul, am iesit cu Cata ( cel care are SIR-ul de Anglia ) sa vedem cum se simte. Dupa ce s-a incalzit uleiul, am inceput sa dau in ea si, spre mirarea mea, se tinea unul cu un Golf dupa noi. La o intersectie, semafor, apare cel cu Golf-ul si zice: merge frumos, ce i-ai pus? Eu i-am raspuns ca nu i-am pus nimic, ca e un motor aspirat. Omul zice: nu cred. Atunci, i-am zis, trag pe dreapta si iti ridic capota. A venit omul si nu-i venea sa creada ca are 1,6 l motorul si a vazut ca nu era turbo. Golful lui era R20, 270 hp, cu DSG Icon_smile
Am mai stat putin la taclale si ne-a carat de acolo. M-am simtit tare bine Icon_smile

Reply

vag-erii nu stiu altceva decat ce e ştanţat "made in germany". "ce e facut de mana neamţului..."
la intrebarea aluia trebuia sa ii spui : "A/C" Rollinglaugh

Reply

I-aş fi zis asta dar nu e, încă, funcţional Icon_smile

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Reply

n-are treaba mah, ala l-ai pus, nu? Icon_biggrin

Reply

Nu prea, aşa era pe SIR Icon_smile. Eu i-am spus ca am pus CAI—ul Icon_smile

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Reply

Noutati despre Del Sol:
Am schimbat burdufurile de planetare ( unul era rupt de tot ) si, cu ocazia asta, a trebuit sa schimb si uleiul din cutie. Surpriza mare, in cutia mea nu era ulei WTF . I-am pus Honda MTF si acum intra usor intr-a intaia si in marsarier Icon_biggrin
Am montat instatia de A/C si acum am aer conditionat cu functie autoIcon_cool
Am mai vopsit capacul de la culbutori si bara de rigidizare fata in auriu MJ
Am mai patit o chestie ciudata : pierdeam ulei pe la filtrul de ulei, se scurgea pe evacuare si mirosea groaznic. Am desfacut filtrul de ulei in ideea sa mai strang sandwich plate-ul si a mai mers cam 1/4 de tura. Dupa aceea am pus filtrul de ulei la loc, am curatat bine zona si am iesit in teste. Din pacate, mai curgea asa ca am desfacut din nou filtrul de ulei si ne-am uitat mai atent la el. Am descoperit 2 chestii: prima chestie este ca garnitura de cauciuc de la filtru era foarte moale, astfel incat nu opunea rezistenta la apasare si nu cred ca izola. A doua chestie: in zona filetului, avea o buza in sus ( din constructie ) si cred ca lovea ( nu stiu sigur ) in surubul ce fixeaza sanwich plate-ul. Filtrul de care vorbesc este unul original, Honda.
Am pus in locul lui un filtru Mahle ( asta are un con, palnie , in zona filetului si o garnitura de cauciuc mult mai solida si care se vede ca se strange atunci cand strangi filtrul ). Acum, nu mai pierd ulei Happy
Disclaimer: cand zic am facut, schimbat, etc, nu inseamna ca eu ci Bodo sau un alt mecanic Icon_biggrin
In rest, nimic deosebit

L.E. Am mai facut ceva: am pus parasolar cu oglinda la sofer Icon_smile

Reply

Icon_smile)

Bravo KMR! Icon_biggrin

Reply

cum mah nu era ulei in cutie? cand ai facut swap-ul era? bine ca mai merge ...

tre sa fii mai fericit acum cu ac-ul, chiar poti sa mergi si cand sunt 37 de grade afara fara crema de bronzat Icon_biggrin

Reply

(19-07-2012, 15:10)kinky_boy Wrote: cum mah nu era ulei in cutie? cand ai facut swap-ul era? bine ca mai merge ...

tre sa fii mai fericit acum cu ac-ul, chiar poti sa mergi si cand sunt 37 de grade afara fara crema de bronzat Icon_biggrin

Cand am facut swap-ul, nu ne-am uitat. Am facut operatia fara sa scoatem planetarele. Cu A/C-ul sunt fericit ca merge si chiar poti merge prin oras, cu capota pusa, pe caldura mare Icon_biggrin

Reply

Binecuvantare aeru' ala, nu? Icon_smile
Lamureste-ma putin cum e cu functia aia auto...
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Functia auto: face ce spune, regleaza automat viteza ventilatorului pentru a ajunge la temperatura stabilita si mai este un auto pentru gurile de ventilare. Este de pe Del Sol Sir si adaptata de Bodo Icon_smile

Reply

(19-07-2012, 14:30)kmr Wrote: Disclaimer: cand zic am facut, schimbat, etc, nu inseamna ca eu ci Bodo sau un alt mecanic Icon_biggrin
In rest, nimic deosebit

Macar parasolarul l-ai pus tu, sau tot Bodo? Rollinglaugh

Reply

Logic ca tot Bodo Rollinglaugh

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

(19-07-2012, 16:21)Delphi Wrote:
(19-07-2012, 14:30)kmr Wrote: Disclaimer: cand zic am facut, schimbat, etc, nu inseamna ca eu ci Bodo sau un alt mecanic Icon_biggrin
In rest, nimic deosebit

Macar parasolarul l-ai pus tu, sau tot Bodo? Rollinglaugh

(19-07-2012, 16:26)BogdanT Wrote: Logic ca tot Bodo Rollinglaugh

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Sincer, nu mai stiu dar cred ca tot Bodo Icon_razz
Erau vreo 3 sau 4 suruburi de pus.....Slap

Reply

Da, scuze, trebuia sa ma gandesc, nu sa intreb ca prostu'... E o inginerie intreaga acolo. Icon_redface Oricum, felicitari si spor la treaba in continuare! Biggthumpup

Reply

Cu sandwich plate-ul am patit si eu, numai ca eu am strans surubul in sandwich prea tare si a stangulat garnituriile. L-am desfacut, curatat, pus niste silicon si montat cu simt de raspundere Icon_smile

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Multumesc de urari Icon_smile
Maine voi schimba repartitorul de frana ( am inca repartitorul de la puntea cu tamburi si nu prea am frana spate ) si lichidul de frana Icon_cool

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew