o cursa buna pentru honde in slovacia, sunt chiar pe primul loc si la piloti si la constructori dupa 4 curse ... sa vedem daca e doar conjuctural sau nu
am vazut si eu aseara ca faceau reclama ca sunt sambata pe eurosport, deocamdata honda a fost depunctata pentru ultimele doua curse din cauza podelei si azi accidente probleme etc. Ar putea fi o cursa interesanta daca reusesc sa se tina aproape unii de altii altfel la cat de lung e circuitul asta poate sa fie doar o procesiune.
Acolo au audienta mai mare. A fost nebuneala ieri pe Ring. Cursa de 24h a fost intrerupta dupa ce pe o sectiune a plouat/gheata torential iar circuitul a fost inundat.
17-11-2018, 10:30 (This post was last modified: 19-11-2018, 21:26 by LIVIU_CTS.)
seria wtcc transformata in wtcr. n-am prea nimerit anul asta multe curse, mai nimic, mi se pare mediatizarea f proasta, nu prea am nimerit peste promo-uri.
in clasamentul general prima honda pe 6. hyundai a facut legea. cam putin a reusit honda cu o masina despre care spun ca va marca istoria
eu am tot vazut ca se leaga cu motogp, dar mi se pare o competitie extrem de plictisitoare. nu se intampla nimic 90-95% din cursa si atunci cand se intampla sunt mai mult cu contacte intre ele. Conteaza startul cel mai mult.
unele masini au balast ca sa le egalizeze si atunci fiind aproape egale nici pilotii nu prea au ce sa faca, singura diferenta facandu-se la managementul cauciucurilor.
a mai castigat si honda, a mai avut si podiumuri dar oricum sunt 3 curse si sistemul de punctaj si start e atat de imbarligat ca trebuie sa fii si un bun strateg ca sa castigi. faptul ca, mai toate marcile castiga curse (audi, vw seat, parca chiar si alfa a castigat o data) arata de fapt ca lucrurile stau ca la o competitie monomarca.