This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

WTCC/BTCC

wknd foarte plin de motorsport(wtcc, superbike, motogp) si eu sunt pe drum.

18:00 Campionatul mondial de turisme fia by lg
CAMPIONATUL MONDIAL DE TURISME FIA by LG: Etapa de la Marrakech (60min)
19:00 Campionatul mondial de turisme fia by lg
CAMPIONATUL MONDIAL DE TURISME FIA by LG: Etapa de la Marrakech (60min)

masina lui michelisz
[Image: small_zengo_motorsport_2.jpg]

Reply

Reply

Cand concentrezi o marca pe eco, la revedere performante sportive.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Se vede si anul acesta ca mai trebuie lucrat la viteza ... Dupa prima sesiunea 1 Lopez ,2 Loeb , 3 Muller. astept rezultatul investigatiei cu incidentul lui monteiro. Hondele 6 Monteiro , 7 Bennani si 9 Michelisz , ( cred ca unguru are strategie pentru cursa a 2a de aceea e pe locul 9 )

Reply

dracia draku, ce macel.

Reply

A trecut Loeb de cele doua Honda de-mi e rusine sa ma mai uit la TV. Praf cei de la Honda. Daca nici plecand din primele doua locuri nu castigi nimic, ce mai e de zis?

Reply

bai, a recuperat bennani fantastic. cu drive through si a ajuns la 12 s de loeb.
oricum, nu vad cine ar tine piept lui loeb sau muller, sunt cei mai buni si asta se vede in orice competitie in care au fost implicati

Reply

din pacate honda se bate cu lada, ca citroen si chevrolet sunt peste, semnificativ peste.

Reply

oldies Icon_smile cursa in franta in wknd.
[Image: big_2014_photo_108.jpg]

Reply

Ce vremuri....Icon_smile

Reply

Din nou o cursa Citroen ... vorba unui prieten : "Trist dupa parerea mea nu e modul in care pierde Honda, ci felul in care castiga Citroen "

Reply

exact, n-au nici o sansa in fata citroen. se cam adevereste ce a zis Liviu si Adi despre venirea lor in wtcc si rezultate cand ai concurenta, nu ca anul trecut. eu am sperat ca o sa fie cei mai buni, dar mai au mult.

Reply

Reply

Frumos! Se misca bine dubele de la Honda. Icon_wink

Reply

Il avem si pe taniguchi la start Icon_smile ...deci mai multe honde ... Dupa calificari citroenurile ocupa primele pozitii urmate de honda si chevrolet.... Astept startul.

Reply

Lada are motoare ORECA Biggthumpup

Reply

Urata cursa din austria ... foarte plicticoasa comparabila cu una din F1. ... Astept runda a 2 a unde hondele sunt pe primul loc

Reply

Reply

Daca prima cursa de la moscova a fost putin animata , cursa a doua a fost aproape de spectacolul din btcc. Abandonuri , depasiri derapaje , iesiri in decor , schimbari de poziti pe fiecare tur si viraje iar cireasa de pe tort ...cursa a doua castigata in premiera de un chinez la a doua cursa in wtcc.

Reply

am uitat ieri sa ma uit, daca mai sunt amatori cele doua curse si ceva montaje cu filmari faine de jos ... in continuare citroen face legea
https://www.youtube.com/watch?v=G788bEq4RMk
https://www.youtube.com/watch?v=yTyV5vc63fQ

https://www.youtube.com/watch?v=fROU6R0rHS0
https://www.youtube.com/watch?v=fdcvbh5DMHo

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew