This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

VTM

(29-08-2017, 11:00)Tomi Wrote: nu am nr man , ba chiar ieri mi-am spart tel si am pierdut si nr voastre ...

da' n-ai si tu un cont de google ?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

ba am dar nu cred ca am backup.   am gasit in schimb nr

Pensiunea La Moara ,  0767 807 011

e nr omului , La Moara nu e pensiunea la care am stat aia era a ficei.  are doua pensiuni, aia la Moara e si mai tare.

Reply

mersi ... pai hai nu vii si tu de sambata?

Reply

nu ajung. aveti cazare acolo?

Reply

Am gasit cazare la alta pensiune, Colina Cu Brazi, e tot pe acolo. Omu de la ailalalta ne-a promis la amandoi ca ne suna inapoi, si nu ne-a mai sunat pe niciunu Icon_biggrin.

Reply

acolo trebuie sa mergi cu kia Icon_smile

Reply

vad ca zice cineva acu 11 luni : O pensiune extraordinara, frumos structurata si inconjurata de un peisaj minunat. Drumul de acces este asflatat pana aproape de pensiune.

om vedea daca le inaltam la maxim si tot urcam cu ele Icon_razz

Reply

bah tomi, omu ala de la voi, cu mitsuba, se pregateste pt 1000 cai. pai nu incerca intai sa-i struneasca pe aia care ii avea? ca erau ceva problemutze Icon_smile))))

Reply

el a avut problemele cu veicomer ....

Reply

bah nush...da' tare cred ca o sa fie un nou Berari. bani, cei mai cai si bataie de la masini masi slabe.
sa vedem Icon_biggrin

Reply

nu prea are cine sa il bata cu masini slabe. cu masina aia o sa fie la bataie de la Andronic in sus.

omul nu are multa experienta , a venit de pe margine insa nu are masina facuta pe genunchi.

banuiesc ca ai vazut masina pe fb (eu nu am vazut-o si daca e asa nu m-as fi asteptat sa o puna sus la cum il stiu.).

Reply

masina e facuta top. impecabil, nimic de zis. problema e daca el se ridica la nivelul ala. e greu sa mergi la limita cu 400 cai, apai dublu.
chiar sunt curios. cica o sa fie gata pe ultima etapa. poate ne mobilizam si noi asa de incheiere de sezon

Reply

Viața grea aici: [Image: 01e1785bf6de8e79d4b28052d84d22d7.jpg][Image: 0b82fd1ce2ddf943985b20356f88a904.jpg]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

:gelos: distracție plăcută să aveți

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

a fost fain, cursa iarasi super faina cu prima proba in care au tras toti maxim ca le era frica de ploaia de pe a doua urcare, iar la a doua la inceput a fost apa bine de tot pe traseu insa spre final s-a uscat mult. A fost super fain sa vezi reactiile masinilor pe ploaie prin viraje, cu iesiri spectaculoase de-a latu.

ep3 nu se poate abtine sa fuga de cur indiferent de vreme, oricum doua save-uri serioase Icon_smile

Reply

toate ca toate da 4:28 = speed building   Icon_biggrin

Norma M20FC (BMW).   daca vrea BMW face niste aspirate la curse...  
motorul are zero   sporous vibration Icon_yikes

faine si kit-urile alea construite dupa tot felul de caroserii si brand-uri  Icon_biggrin

Reply

as fi jurat ca e motor de motocicleta...
mai era ceva monopost interesant cu motor de ducati
mi-e dor de racing Icon_biggrin

Reply

Am fost ieri pe la Calin. Si-a rupt piciorul si nu a mai mers la ceva etape. masina trece spre stage final.

.... asa cum arata masina asa arata si atelierul. zero pete de ulei, scule de top si de vis Icon_smile

Reply

s-a rasturnat seatul in parau si l-au lasat tomanii fara roti si frane Icon_smile)))

Reply

erau pregatiti Icon_razz ... oamenide kko!!!
am inteles de la un coleg care a fost, ca etapa asta a fost plin de iesiri in decor si abandonuri. radut a ramas fara motor etc ... la brasov o sa fie cam liniste.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew