This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

VTM

Amin ......

... oricum numai "fleacuri" are prin garaj  Icon_smile

Reply

sareau afara mai ceva ca la o etapa de amatori acr Icon_biggrin. radut a ramas fara diferential. a mai fost ceva monopost care s-a intalnit cu un bustean batran, l-a cam julit...
azi am vazut foto cu scoaterea seatului. e sifonat bine. la cum mergea la inceput am zis ca asta daca se intinde la masina, nu-l iarta. Icon_smile)
or fi oamenii de kko, da' sa-ti lasi masina de curse (de uzina) in rapa si sa mergi linistit acasa.....vorba aia, ti-o cam cauti.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

evo 4 sau cat e ala? parca e din carton, asa merge Icon_smile

Reply

Suntem toți in ptr Râșnov?

Tomi - Liviu- Răzvan

Vreau sa rezerv mâine ceva, de vineri pe duminica.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Eu vin, vorbim la telefon

Reply

da da.
e weekend de motogp, sa vezi ce pedalez sa ma intorc Icon_biggrin

Reply

am gasit o pensiune moderna cu de toate la 110 pe noapte https://www.turistinfo.ro/rasnov/cazare-...77563.html

Reply

Eu m-am uitat peste ea, mi se pare OK, sunt pentru rezervare.

LE: Si Tomi zice ca e OK.

Reply

daca sunam ieri era treaba, ca e raliu si s-au dat ieri multe rezervari ... nu mai e aici mai caut si rezerv ce gasesc

Reply

hai ca dupa 10 telefoane am reusit sa gasesc una disponibila cu 4 camere si cu conditii bune, parcare etc.

link cu pensiunea Casa Ecaterina https://www.turistinfo.ro/rasnov/cazare-...79005.html

am platit si avans 200 de ron pentru rezervare

Reply

ha ha, maine nu-i poimaine! Icon_smile de abia astept sa ne vedem sa mai stam la caterinca si altele:  Cheers vtec Party time

se anunta prezenta masiva, unele masini interesante :  http://www.autorally.ro/newsContent.php?...oast%C4%83

Reply

da da, sa nu ne strice motogepeu de duminica seara Icon_smile)))

Reply

Programul:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Noi acia:

[Image: ba5755b4f886aff3cc98014c1d3b32b6.jpg]

Reply

Dupa cum am vazut pe FB ati avut un week-end fain.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

a fost super fain! unul dintre cele mai lungi weekenduri si cu cele mai putine ore dormite Icon_smile

Reply

Lasa ca recuperati in timpul saptamanii Icon_wink Cum au fost cursele? Ceva evenimente de povestit?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

foarte faine, a crescut nivelul si la noi, vreo 3-4 monoposturi, 3 ferrari, 911gt3, turisme de uzina, vreo 3 R5, turbate impinse mult... au fost cateva iesiri dar nimic prea dramatic, am prins una si live, o are adi pe telefon.  
Foarte Foarte multa lume, era linia de start de 1 km plina de o mare de oameni, imi aducea aminte de mugello cand vine lumea la premiere si intra pe pista Icon_smile

Reply

Foarte mișto a fost ieseala, vreme nemaipomenit de buna, oameni mulți, atmosfera extraordinara. Câteva poze:

[Image: 9f2b34b041cc87d86ebb8d3c857cd89d.jpg][Image: 33b313e6861bb34bfc26c021f1d4d90b.jpg][Image: e7d734ef57cc1d709e2375028fa59257.jpg]

Reply

da da, super weekend, dupa o iarna lunga.
asteptam etapa de rally la cluj. Icon_biggrin episodul 2

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew