kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 103 in 90 posts
Thanks Given: 32
|
|
dar ce s-a intamplat la gorj de nu au facut decat o urcare? ... clasamentul mi se pare ca de antrenamente asa, unii au tras altii nu prea
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 48 in 44 posts
Thanks Given: 3
|
|
Nici pilotul nu e chiar OK, am inteles ca azi se opereaza, a suferit ceva la coloana.
Pai numai o urcare pentru ca s-a spart un motor si a curs ulei mult pe traseu, plus ceva ploaie...
|
kinky_boy
|
|
ala de s-a ejectat din MIG sau asta cu ep3-ul?  )
iti dai seama ce forte au fost acolo daca s-a rupt masina in halul ala. mai bine pe g29, te dor doar incheieturile cand ii dai totala  ))
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
a lovit ceva bucata de stanca sau ceva beton de pe margine. toata fata praf, motor praf, cutie ptaf.....tot tot.
motorul spart era mult dupa finish, motivul absolut stupid. toti se frasuie pe fb pt cum s-au derulat evenimentele, cuzma zice ca nu va mai participa la ranca, iar se scot iataganele cu federatia....balamuc.
nu stiu inca daca se suprapune resita pe ceva eveniment, dar as vrea sa merg. un trip ca data trecuta tomi? a fost tare fain
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
DeN1gRator
|
|
Rectificare: pilotul rănit e din Sandero, Andrei Aron parca, nu din EP3.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
LIVIU_CTS
|
|
si ala din ep3 zicea ca merge in oraj la investigatii. nu stiam care din ei e mai grav.
|
Tomi
Threads: 12
Thanks Received: 65 in 53 posts
Thanks Given: 52
|
|
14-06-2017, 19:54
(This post was last modified: 14-06-2017, 20:07 by Tomi.)
.... apropo de Resita...
nu am mai scris aici dar a avut batranu` un accident acum cca o luna. a intrat "un racer" in el frontal pe contasens in curba, linie dubla continuua...
masina (opel agila) dauna totala, batranu` fractura de stern, etc etc
e caz penal, mergem in tribunal pt daune.
avocatul care se ocupa de caz a obtinut anul trecut 85.000 euro pt o lovitura pe trecerea de pietoni.
la Resita era sa fac si eu o treaba asemanatoare (pe trecerea de pietoni)...
am si avut atunci in cap niste amintiri cu un prieten care si-a vandut casa sa nu ajunga in parnaie...
de atunci eu nu prea mai trag prin "paduri" decat rar noaptea.
(alt caz acum doua sapt. doi cu o duba la mine in cartier lovesc un om.... pe trecere de pietoni.
omul in coma, ajung toate autoritatile la eveniment. cand a simtit magnitudinea situatiei pasagerul din duba, face infarct si moare pe loc ....)
|
LIVIU_CTS
|
|
pfooaii man....multa sanatate tatalui tau, recuperare usoara si cat mai grabnica.
cu totii stim zonele unde nu trebuie "impins", important e sa ramanem cu capul pe umeri.
ca o paranteza la paranteza. ieri pe stand la ITP, la testul de frana imi pusca furtunul de frana de pe fata dr. . facea o bucla care a frecat in caroserie. s-a dus impletitura metalica si teflonul a puscat. daca eram intr-o alergare....
|
Tomi
|
|
mersi, acum e mai ok.
... cu furtunele mare grija. eu am le-am imbracat in furtun in posibile zone de contact. vineri fac si eu ITP la CTR ca "vine acasa"
|
LIVIU_CTS
|
|
si eu am pus extra furtun in zonele de contact insa nu am anticipat atingerea pe zona respectiva. cu telescopul extins nu ajungea acolo, mi-a scapat dinamica aia cu telescopul comprimat.
am comandat doua pe fata facute de olimpiu, are masini de facut furtune identice cu cele de la goodrdge, cu prinderi si dimensiuni exact ca oem. 380 lei racing spec.
|
Tomi
|
|
el face "furtunele de la cluj"?
|
DeN1gRator
|
|
Am tot verificat si eu ale mele, deocamdata nu am vazut nici o urma de frecare nicaieri, da mi-e o frica.... Dupa ce le iei pe ale tale de la Olimpiu baga niste poze/reviews, poate ma combin si eu la un set.
|
LIVIU_CTS
|
|
tomi nu stiu de ce furtune de cluj zici  .
mi-a zis omul ca are fix aceeasi linie de productie ca si goodridge, cu aceleasi componente.
eu am ratat ca le-am facut mai lungi cu 10 cm, in ideea ca daca demontez etrierul sa am distanta de manevra. aia 10 cm in plus au facut bucla aia care atingea. bine, la del sol e mai stupid traseul iar distanta pana la caroserie e foarte mica, fara elemente de plastic.
|
kinky_boy
|
|
s-a dus si sinaia cu rezultate interesante, vine teliu prin septembrie pe 2-3 septembrie. Veniti, bagam un wkend de vineri pana duminica?
|
LIVIU_CTS
|
|
din pacate o sa fim plecati la un botez in belgia. si cat am asteptat teliu asta...
|
DeN1gRator
|
|
Si eu am o nunta in 2, dar nu stiu daca merg, inca nu m-am hotărât, mai avem un pic de timp.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
LIVIU_CTS
|
|
HIC si simone pe radical l teliu. de vazut!
|
kinky_boy
|
|
eu am vorbit cu Adi sa merem, chiar tot wkendul la casuta aia dar sa vorbim si cu Tomi sa ne dea numaru lu nenea ala
|
Tomi
|
|
nu am nr man , ba chiar ieri mi-am spart tel si am pierdut si nr voastre ...
|
LIVIU_CTS
|
|
eu sunt out, um spuneam, duminica decolez. 
ce-as mai fi stat la cabana aia...pfff ce povesti mai incingeam la gratarul ala....butoiu de bere...gata ca numa' ma enervez.
ne vedem la etapa de rally la sibiu.
|
|